Reklama

Reklama

Mistr loutkář

  • USA Puppet Master (více)

Obsahy(1)

Alex Whittaker a tři další okultisté vyšetřují rozruch kolem tajemství života, které objevil mistr loutkář - Andre Toulon. Brzy objeví Toulonovo tajemství smrti ukryté v pěti loutkách: každá z nich je jedinečně přizpůsobená k vraždění a mučení. "Tunelář" vyvrtává ostrou vrtačkou na své hlavě do lidí díry. "Pijavicovka" vylučuje vraždící pijavice, které vysají ze své oběti veškerou krev. "Špendlíková hlavička" zápasí se svými nepřáteli obrovskými rukami. "Čepelkář" má místo jedné ruky hák a místo druhé nůž ostrý jako břitva. A "Kašpárek", mozek celé pětice, plánuje vražedné akce. Dohromady tvoří armádu zkušených vrahů, geneticky naprogramovaných chránit smrtící tajemství, které skrývá MISTR LOUTKÁŘ. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Upřímně, nečekal jsem zde až tak nízká hodnocení. Mně osobně se ten snímek líbil strašně moc. Už na začátku se objevuje ta zvlášt'ní, specifická atmosféra pro tento film. Vše je zahaleno tajemstvím. Avšak náhle se děj značně zbrzdí a tak půl hodiny se neděje nic pořádného a už jsem si říkal, že ten film bude jen další nepodarek. Zhruba v půli filmu vše dostává nečekané obrátky a velmi pozoruhodné a sympatické loutky zahrají své divadlo smrti. Ten film určitě není nikterak originální, ale fascinovala mě ta krásná temná atmosféra a vůbec celý film mi tak nějak padl do oka. Těším se na další díly. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Aj mŕtvi majú svoje možnosti.“ Hororov s vraždiacimi bábkami nie je veľa (séria Detská hra, Wanovo Zlovestné ticho, May...). Jeden zo zabudnutejších na česko-slovenský trh priviedla Řitka Video, známa kurióznymi titulmi (Bava, Fulci, Troma, Toxické deti, Toxický pomstiteľ...). Práve vďaka tomu som bol pripravený na ďalšie žánrové WTF čudo. Preto ma príjemne prekvapilo, že Majster bábkar patrí k tomu vážnejšiemu, s čím nás firma zoznámila. Čo je dobre, pretože mám rád vážne horory a nie obskúrne hororové komédie. Výsledkom je atmosférický horor o nadprirodzenými schopnosťami obdarovaných ľuďoch, ktorí sa v obrovskom starom hoteli pri oceáne stanú obeťami brutálnej zbierky bábik. Napriek tomu to nie je žiadny zázrak (scenár ej ozaj dosť blbý a herci béčkarskí) a moc ma to nebavilo. Také nudné béčko, nič pre mňa. ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Slabučký horor s talianskym feelingom. Celí flm je dá sa povedať dosť o ničom akcia a napätie by sa dali vtesnať do 20 minút film je stráááášne rozťahaný. Vykrádačka Chuckyho o tom ani nebudem rozprávať. 1 hviezdičku dám za celkom slušné vraždy a za to že narozdiel od mnohých podobných brakov tento film sa nerobil vo svojej podstate vážnym. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Další z filmů, co jsem chtěl vidět jako malý. A tenhle mě dost minul. Nějak zajímavé to začne být až v 50. minutě, protože až tam konečně začnou loutky víc řádit. Do té doby sledujeme strašnou nudu bez atmosféry a s naprosto nezajímavými postavami. Pak se to teda už nějak rozjede, je tam pár zajímavých nápadů, ale i tak mě to moc nebavilo. Je to sice skvěle natočené a na svou dobu dobře udělané, ale víc kladů tam už nevidím. Prostě to šlo úplně mimo mě. Stejně si myslím, že by to bylo lepší jako komedie. Lepší 2* ()

Cimr 

všechny recenze uživatele

Béčko jako fík. Loutky nejsou ani trochu děsivé (možná s výjimkou Pijavice, ta je aspoň nechutná), spíš směšné. Pohybují se trhaně a je docela nepředstavitelné, že by zabily člověka. Takže se u tohohle hororu nasmějete, ale noční můry vám zaručeně nezpůsobí. Navíc se jedná o takový.. řeklo by se WTFM, čili What The Fuck Movie. Celou dobu jsem si říkal "O co tam kurva jde?" Scéna s tanečním výstupem je úplně zbytečná, nemá ve filmu žádnou úlohu, podobně oživlý psík, sen o pijavicích, útok loutek na svého majitele.. Podivný, podivný, podivný film! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (13)

  • Blade (Čepelkář) je jedinou loutkou, která se objevila na všech obalech VHS, DVD a Blu-ray k tomuto filmu. (JesterKruger)
  • Asijská loutka na začátku filmu, který se dívá z okna Andreho Toulona, ​​je ve skutečnosti skutečnou barmskou operní loutkou jménem Zawgyi – alchymistický kouzelník. (JesterKruger)

Reklama

Reklama