Reklama

Reklama

Show Bennyho Hilla

(seriál)
  • Česko Benny Hill Show (více)

V koncipovanom groteskovom pásme sa predstaví známy anglický komik, ktorého meno sa stáva už názvom pre štýl. Všíma si humornú stránku ľudského konania a komediálnu situáciu vie podať spôsobom jemu vlastným. Všestranný komediálny talent BENNYHO HILLA je zárukou výborného umiestnenia na súťažiach a festivaloch zábavných programov. O tom svedčí Cena za najlepší zábavný program, ktorú získal na Televíznom festivale roku 1984 v Cannes. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

mm13 

všechny recenze uživatele

Vďaka tej všadeprítomnej detinskosti nevinné a práve preto neodolateľné. Benny Hill môže byť sprostý aký chce, finálny pocit z jeho humoru bude vždy výsostne pozitívny a osviežujúci. Pretože je iba prerasteným dieťaťom, nemôžme mu to mať za zlé. A vlastne, sami sme takí, len si to v tej svojej večnej márnomyseľnosti nepriznávame a máme pocit, že sa smejeme jemu, zatiaľ čo sa smejeme sami sebe. No ak práve tým nie je (spolu)definovaný prvotriedny humor, tak neviem čím už potom... ()

RHK 

všechny recenze uživatele

Po létech jsem se zase dostal k legendární Show Bennyho Hilla. Vydržel jsem na to koukat několik hodin a téměř non-stop se usmívat a chvílemi i nahlas řehtat... Po skončení jsem se popleskal po hlavě a jdu se podívat po nějaké pěkné kočce :-). Vybrané ukázky: http://www.youtube.com/watch?v=iAiq1xKF38k ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Už som ho roky nevidel ani v TV, preto poteší novovydaná zbierka DVD s týmto excelentným komikom. Len škoda, že bez titulkov, možno neskôr. Porovnávaním s Mr. Beanom sa nikdy nevyhol, tak hovorím za seba, že Benny aj u mňa o čosi vyhráva. Jeho plieskanie po plešinkách a pomáhanie slečnám v krátkych sukniach preliezať ploty, na ktorých je bránka vždy otvorená, ma vedelo vždy rozosmiať. 100%. ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Osobitý humor legendárního komika s jedinečným dabingem Václava Postráneckého..populární britský komik Benny Hill představuje humorné pásmo groteskních skečů.Jeho jedinečný humor se zaměřuje na různé stránky lidského počínání.Především jeho legendární přístup k ženám,které sám rád osobitě hraje a paroduje je vskutku nezapomenutelný..Mé hodnocení je 4 hvězdy ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Ač používám znělku Bennyho Hilla jako zvonění mobilního telefonu už dobrých pět let, vůbec jsem netušil, o co vlastně jde. Až nyní, když vyšlo Best of Benny Hill DVD jsem měl možnost se s Bennym seznámit a bylo to příjemné. Pravdou je, že na dnešní poměry lecos ztrácí dech, ale má to spád a výborně jsem se bavil. BTW: Už vím, kam se strefují američané, když poukazují na anglický humor, jako tupé zrychlené nahánění s policajty. :-) ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama