Reklama

Reklama

Show Bennyho Hilla

(seriál)
  • Česko Benny Hill Show (více)

V koncipovanom groteskovom pásme sa predstaví známy anglický komik, ktorého meno sa stáva už názvom pre štýl. Všíma si humornú stránku ľudského konania a komediálnu situáciu vie podať spôsobom jemu vlastným. Všestranný komediálny talent BENNYHO HILLA je zárukou výborného umiestnenia na súťažiach a festivaloch zábavných programov. O tom svedčí Cena za najlepší zábavný program, ktorú získal na Televíznom festivale roku 1984 v Cannes. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

Rapollo 

všechny recenze uživatele

Benny Hill je komik mého dětství, kdy jsem jeho show sledoval v německé televizi. Je to ten druh gagů, které mají naprosto odbourávací účinek, ač jsou vystavěné na nekonečné variabilitě téhož modelu. Mám za to, že vzhledem k jeho "andílkům" nachází odezvu spíše u mužů, ale rozhodně si nemyslím, že by byl tak sexistický, jak se o něm vyjadřovali fanatické sufražetky. Pravda, místy jsou některé scénky (hlavně ty mluvené) slaboduché a infantilní, a některé vtípky se opakují, s tím se ale setkáme i u Monty Pythonů a všech těch skečů, kterých je zkrátka hodně a není dost dobře možné udržet je všechny na stejné úrovni. Každopádně groteska v podání Bennyho má svoji typickou poetiku a i po letech mě ten humor výsostně baví. Akorát mě sere, že dvd nelze dostat s titulky a člověk musí skousnout český dabbing. Zatímco Postránecký se ještě snese, pak výkony ostatních šmíráků, zejména příšerné Lucie Vondráčkové, která nejenže postrádá jakýkoliv herecký talent, ale ještě zamořuje éter tou svojí besídkovskou hyperkorektní výslovností. Never more Lucii Vondráčkové a českému dabbingu! Never more těm producentským kreténům, kteří nedodali české titulky. ()

RHK 

všechny recenze uživatele

Po létech jsem se zase dostal k legendární Show Bennyho Hilla. Vydržel jsem na to koukat několik hodin a téměř non-stop se usmívat a chvílemi i nahlas řehtat... Po skončení jsem se popleskal po hlavě a jdu se podívat po nějaké pěkné kočce :-). Vybrané ukázky: http://www.youtube.com/watch?v=iAiq1xKF38k ()

Reklama

infected 

všechny recenze uživatele

Je super že to po těch letech vyšlo s přijatelným dabingem Václava Postráneckého ikdyž jak vidno,všechno předabovat nešlo.Není to humor pro každého,odkaz na staré americké grotesky je zřejmý.V dialozích jsou dvojsmysly a narážky.Přesto old school humor triumfuje a člověk se baví jako kdysi.Ty jeho převleky,ksichty a malý plešatý dědek...nádhera!!! ()

PanFilmov 

všechny recenze uživatele

Tak na tejto super veci som vyrastal, už ako 3-4 ročný spratok som na tom fičal s otcom, vtedy som síce ešte tomu humoru moc nerozumel, vždy som sa zasmial keď aj otec, len aby som bol zaujímavy, a pri tom sa čudoval na čom sa smeje, ani neviem prečo som to vlastne pozeral:D:D, ale keď som vyrástol a znovu pozrel hneď som vedel na čom sa otec toľko rehotal:D:D proste brutalná pecka plná anglického humoru v podaní brutálneho komika Bennyho Hilla. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Je neuvěřitelné, že tenhle humor pochází z roku 1969. Je to skoro na pováženou, že mohla být takováhle forma srandy odvysílaná v tehdejší době a v tehdejší televizi (pochopitelně nemyslím Československou televizi) . Dnes už sice občas některé vtipné scénky tak nevyzní, přesto jde o vynikající zábavu. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama