Reklama

Reklama

Slow Horses

(seriál)
  • Velká Británie Slow Horses
Trailer
Velká Británie, (2022–2024), 18 h 3 min (Minutáž: 40–53 min)

Tvůrci:

Will Smith

Předloha:

Mick Herron (kniha)

Hrají:

Gary Oldman, Jack Lowden, Kristin Scott Thomas, Rosalind Eleazar, Saskia Reeves, Christopher Chung, Aimee-Ffion Edwards, Kadiff Kirwan, Freddie Fox (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(24)

Táto dôvtipná špionážna dráma sleduje nefunkčný tím agentov MI5 a ich nepríjemného šéfa, známeho Jacksona Lamba, ktorí sa pohybujú v podfukoch špionážneho sveta, aby ochránili Anglicko pred zlovestnými silami. (Apple TV+)

Videa (3)

Trailer

Recenze (48)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.seria: Uvod a i dalsich par epizod je silne parodickych na to akym by "odsunuta" skupinka "agentov" mohla fungovat. A i ked Oldman celkom hviezdi, scenar je celkom prostoduchy. A priehrsia akoze "vtipu" tomu tiez neprospievaju. Aspon zaverecna epizoda mala celkom slusny spin v zavere a uchadzajuci scenar s prislubom pripadu v dalsej serii. Ale inak, napriek zvucnym menam, slabota. 55%                                3.seria: Opat nadpriemerna a pomerne zabavna seria, len zial celkovo si zo seba robi viacej srandu, co zasa moc nepasovalo mne. Totiz ten naivizmus a zlahcovanie. Na strane druhej, ked to akceptujete obcas celkom pobavi. Tato stranka bola pre mna dokonale vyvazena vynikajucim Garym Oldmanom v roli drsneho prostorekeho a neurvaleho party zufalcov. Nadpriemer. Verim, ze nasledujuca, stvra seria ma nadchne viac. Nasvedcovala k tomu kratka ukazka v zavere 6tej epizodky. Odporucam. 65% Tretia a posledna epizoda boli velmi dobre, zvysok len nieco nad priemerom, a kedze hodnotim seriu ako celok a nie len Oldman-a, nemozem inak. ()

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Som neskutočne nadšený z tohto seriálu. Gary Oldman hviezdi v hlavnej úlohe až tak, že niektoré scény majú potenciál stať sa epické ako tá v aute pred centrálou MI5 kde si v aute vypeká The Proclaimers do toho si pospevuje a všade okolo neho pobehujú agenti akoby chytali teroristu. Jeho cynicko - sarkasticky humor je tak stipľavý, že tento seriál posúva o niekoľko levelov vyššie. Titulná skladba od Micka Jaggera je tiež výborná, britský prízvuk, herecké obsadenie. Celkovo má tento seriál spád a charakter, ktorý sa len tak nevidí. Neviem sa dočkať druhej série. Bolo to výborné, priam skvostné. Dal by som rovno 10*. Tlieskam tvorcom! ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Gary Oldman je zlatíčko - vždycky byl, a evidentně vždycky bude, protože s touhle rolí santusáckého Jamese Bonda v důchodu klidně může hrát až do smrti. Slow Horses je týmovka, ale všichni ostatní jsou vedle něj skoro až pouhá stafáž, čekající až je rozkošně sarkasticky zjebe a postrčí k tomu aby s případem pohli. A případy jsou to zajímavé, správně La Carreovsky zamotané ale zatím ve všech sériích striktně logické a dobře vypointované. Co potěší je že série jsou tak akorát dlouhé, dost na to aby se postavy mohly rozvíjet a ponořili jsme se dost hluboko do světa těch břídilských tajných služeb, ale ne aby se táhly a nudily zbytečnou přemírou těžko uvěřitelných zvratů. 8/10 ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Velmi zábavné! Jak outsideři, odložení z MI5 dokážou vyřešit jeden velmi zapeklitý případ, ve kterém je namočeno několik vysoce postavených lidí (žen!). Tak to vypadá, když jsou na takových místech opět silně protěžované ženy. Někdy trochu přehnaná snaha, ale většinou vtipné a svižné. Tradičně výborný Gary Oldman. Na druhou řadu se těším. ()

Mlle 

všechny recenze uživatele

Asi vůbec nejlepší seriál s krimi/thriller/špionážní zápletkou, který jsem viděla během posledních mnoha let. Perfektní performeři jsou sympatičtí, hodnověrní a neuváznou v jediném slabém místě, to postrádá i scénář a režie. Komické vložky coby inteligentní humor v britském stylu vždy perfektně sedí a opravdu, přirozeně rozesmívají. Nic tu není „na sílu“. I teaser na Season 2 nalákal. Obzvláště v dnešní hyperglajšajtizující době navíc oceňuji hned několik nepokrytě hozených rukavicí do politického bahna těch, kdo ji vedou. ()

Galerie (145)

Zajímavosti (2)

  • Znělku seriálu složil a nazpíval frontman britské rockové kapely Rolling Stones Mick Jagger. (123Film)

Reklama

Reklama