Reklama

Reklama

VOD (1)

Je ze speciálních jednotek a vyrazil si s přítelkyní z Londýna do Paříže. Když ale vlak ovládnou nemilosrdní ozbrojení žoldáci, musí rychle do akce. (Netflix)

Recenze (74)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Keby to natočil za svoje Seagal v Rumunsku tak by to bolo za 3* s možnosťami Netflixu je to za 1 a ako sa to tu spomína ten dej je primitívny. Ak budú pokračovať takýmto tempom v chrlení množstvo na úkor kvality je otázkou času kedy začnú hošani a predovšetkým mladé sebavedomé ženy konkurovať Asylum. A to nedokážu ani legendárne inscenácie na našej Dvojke. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Och ouvej, ten hlavní SAS drsoň jak kdyby vypad s nějaké telenovely. To už bych víc věřil ježkovi že nepíchá než tomuhle kovbojovi, že je u SAS. Jinak klišé, 100 + 1x viděná zápletka, zprcovaná ala TV Nova jen s větším budgetem. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Panebože, tohle zase byla slátanina. Netflix se tu opět pouští do akčních béčkařských vod. Kdyby byly devadesátý léta, tak na tomhle by v rámci prodejnosti pirátských VHSek někdo nadělal majlant. Ale dneska? Hlavní hrdina byl s emocemi hodně na štíru. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Ruby Rose a její komando přepadlo vlak, který mířil z Londýna do Paříže. Naštěstí je mezi cestujícími člen SAS Tom Buckingham. Naneštěstí pro diváky je to celé dost nepovedený film. SAS: Red Notice se nemůže rozhodnout, jestli bude seriózním politickým thrillerem, nebo béčkovou variací na Smrtonosnou past. Bohužel zklamává jak v práci s postavami a napětím, tak i v samotné akci a většinu času balancuje mezi trapností a směšností. ()

castor 

všechny recenze uživatele

První desítky minut jsou zbytečné. Objeví se pár známých hereckých ksichtů, ale záživnější dění odstartuje až přepadením vlaku, který to měl namířeno z Londýna do Paříže. Stojí za ním Ruby Rose s pološíleným sestřihem, která chce prachy i pomstu za britské čistky v Gruzii, a která své komando na bezbranné cestující vyšle přímo pod kanálem La Manche. Jeden z nich ale není zrovna poslušný, protože jde naneštěstí pro ni o příslušníka elitní speciální jednotky SAS. Cítit jsou všechny ty variace na Přepadení v Pacifiku a Smrtonosné pasti, jenže postupná likvidace teroristů i naháněčky v tunelu se zatraceně rychle okoukají, nemají nápad ani spád, navíc se všichni tváří zoufale vážně. Dotyčnému to nijak nekomplikují, nikdo po něm moc nepátrá. Holt kdo čeká akční rutinu, musí ještě trochu slevit. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Zápletka taká obyčajná, ba priam až banálna, no na moje prekvapenie sa na to pozeralo veľmi dobre. A to hlavne kvôli šikovnej réžii a výborne zvládnutým akčným scénam. Také pukancové pobavenie na víkendový podvečer. Nadpriemer. 75/100 ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[67%] Mě to přišlo docela dobrý. Akce byla přehledně natočena, bylo jí poměrně dost a k tomu to bylo R ratingu, takže víc si stěžovat ani nemůžu. Příběh byl takový průhledný, ne moc záživný a hlavně byla přestřelená délka nebo to bylo občas zbytečně zdlouhavé. Herci v pohodě, jak hlavní hrdina tak i ta krátkovlasá záporačka. Jejich finální souboj byl hezky krvavý. Takže hodnocení na CSFD mi zde přijde trochu moc kruté. Víckrát si to asi už nepustím, ale kvůli té solidně natočené akci se to dá vidět a neurazí to. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Pestré barvy, kvalitní kamera, pár známých ksichtů, ale co z toho když je to nezáživnost nezáživná. Tohle Serkis nemá zapotřebí přece. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pobavilo a riadne. Lebo je to naozaj smiešny film. Už len to, že ozbrojenú grupu kriminálnikov vedie tvrďák menom Laszlo Antonov. Už z mena sa trasie celá zem a keď sa k tomu pridá kastról Ruby Rose, máte sa na pozore, aby vám nezabehla čabajka. Fakt ako komédia celkom fajn. 🙄 ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších akčňáků co jsem za poslední dobu viděl. Film, který by špinil i filmografii Stevena Seagala. Přitom ten prostý nápad s únosem vlaku se mi docela líbil. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Tvl John McClane a Smrtonosná past se aspoň nebere tak vážně a dělá si z tohohle žánru sice s úctou, ale prdel. Takže tam nad nelogičností jednání postav nepřemýšlím, psychologii chladnokrevných vrahů mi tam nikdo necpe, na náhody typu drsný maník zruší letadlo, jede vlakem a náhodou tím vlakem jede i hlavní psychopatka bych u Smrtonosné pasti kašlal, ale tady se to celé tváří tak strašně vážně, až je to směšné. Celé to nesmyslné zachraňování holčičky (aneb jak se co nejrychleji a nejlépe padouchům prozradit... a stejně je divné, že psychopatka sejme otce, ale holčičku ne, když předtím s tím problém neměla), celý ten souboj u plynového potrubí, celé to zdlouhavé vysvětlování lásky ve francouzštině (!) holčičce na střeše vlaku, když by měli zdrhat, celá ta honička zasněženým lesem, to bylo fakt jak pěst na oko a podobně příjemně se na to koukalo. Navíc scény jako bad girl posílá hrdinovi smsky a do toho jeho snoubenka křičí: Pozor, je to past! Si fakt myslela, že ji přes smsku uslyší? Ale asi nejvíc mě dostala jízda plynovým potrubím, to kam se hrabe James Bond, že? Fuj, dlouhé to bylo, nudné, předvídatelné scénu za scénu, už nikdy. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Béčko se vším všudy blbou zápletkou počínaje a legračně namalovanými postavami konče. Ale i přesto je to zábavné. Předně film jede ve slušném tempu a daří se mu ho držet i přes kapánek přetaženou stopáž. Dalším pozitivem je notná dávka akce. Samozřejmě se nejedná o něco hodné zapamatování, ale těch přestřelek a rvaček je tu víc než dost. Škoda, že při ní neteklo víc krve, ale to se dalo překousnout. A konečně je ttu solidní obsazení. Ruby Rose sice nenavazuje na hitmanku z Johna Wicka, ale i tak jí to tady sedí.  Heughan je sympaťák, Serkis nezklame nikdy a slečna Kámen se mi prostě líbí. Nízké hodnocení, které se tu filmu dostalo, mi přijde docela mimo. 70% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Vetou: 40 kg hrniec je bek in ekšn, som mal pôvodne v pláne odbiť tento film na ktorý som sa nijak extra netešil. Nakoniec to ale žiadna katastrofa nie je. Je to mix politického thrilleru, tupej variácie na Die Hard vo vlaku a psychologického rozboru mysle psychopata. Hlavný hrdina je taký dobrácky klon Dextera, ktorý nemá žiadne emócie. Hrniec je tentokrát za zloducha, takže moja averzia k je(j)ho predstaviteľkovi sedela aj k postave. Skôr ma štvalo obsadenie hlavného hrdinu. Jednak bol dosť nevýrazný a zároveň sa mi často plietol s bratom hrnca. Keď sa tí dvaja mlátili, tak som už vôbec netušil, kto je kto. Jediný poriadny herec tu je slizký Serkis. Cameo Wilkinsona nepočítam. Aspoň že na Hannah a Johna z Kameňa sa dobre pozerá. Viac sa mi páčila prvá polovica filmu. Jak tie politické čachre, tak aj celkom dobrá akcia. Akonáhle sa film prepol do Die Hard módu, tak sa postavy začali správať nezmyselne a akcia bola len tuctová. Chcelo by to štýlovejšie a krvavejšie prevedenie. Finále bolo už dosť naťahované. No a ten psychologický rozbor psychopatov bol síce len naťuknutý, ale za mňa tak akurát. Celkovo to je solídna jednohubka, ktorá sa drží pri zemi, čo ma v dnešnej komixovej CGI dobe a totálnom suchu na novinky, potešilo. 6/10. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Jedno z nejvíc wtf hodnocení na ČSFD. SAS je dobře natočenej akční film, kterej má dle mého dvě drobný vady. 1) přestřelenou stopáž, protože kdyby to bylo o 15 minut kratší, nic by se nestalo. 2) neschopnost rozhodnout se, jestli bude vážným akčním filmem s politickým přesahem nebo bondovskou zábavou, k čemuž odkazuje posledních cca 5 minut. Jinak obsazení naprosto v pohodě, Ruby Rose mě jako záporák bavila, ale suverénně nejlepší byl Andy Serkis jako cynickej a všehoschopnej týpek na špinavou práci. Vlastně nevím, na co si lidi stěžujou, protože akční scény jsou přehledně natočený a je jich dost. Jen škoda, že téma toho, že hlavní hrdina je stejně jako hlavní záporačka a její otec, psychopat, není ve filmu dostatečně rozvedený. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Jsem překvapená, jak tady všichni nad tímhle filmem ohrnují nos - a už proto ho trochu nadhodnotím. Svištělo to celou dobu a ani jednou jsem nepocítila potřebu to přetáčet. Rozhodně jsem viděla mraky daleko horších a nudnějších akčních filmů. ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

dobře obsazený,ale jinak zoufale nudný a v mžiku zapomenutelný akčňák,který nefunguje ani jako bezmozková aktivita.Ruby Rose opětovně dokazuje svůj nesporný netalent a klidně tu mohl místo ní hrát kdokoliv koho maminka ostříhala podle hrnce.Na druhou stranu ale do podobných céčkových filmů vlastně celkem zapadá...10% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Všude se píše, že hvězdička Ruby stoupá. Herecky to tady Rose zvládá výrazově stejně, jako ve filmu Doorman. Doslova není poznat, že je to jinej film. Prkennej, rádoby drsnej výraz. Navíc tenhle film je ještě o kousek horší. Druhá věc, která mě zaujala, byla úplně příšerná hudba. Fakt tohle někdo práskne do filmu. Za třetí je ve filmu hrozná akce. Což na akční film je dost problém. Prostě ve všech směrech špatnej film. 30%. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Tak, jako zabiják času, proč ne. Dokonce sem byl i poučen co je to vlastně psychopat. Jasný béčko co nemá šanci něčím překvapit. ()

Reklama

Reklama