foto

Martin Zahálka

  • nar. 1.12.1958 (61 let)
    Praha, Československo

Herecká filmografie

Filmy

2016 Nepovedený čert (TV film) - vyp.
V jiném stavu
2015 Svatojánský věneček (TV film)
2012 Šťastný smolař (TV film)
Vrásky z lásky
2011 Policie Modrava (TV film)
2009 Smrť ministra (TV film)
2008 Děti sledující noční vlaky (studentský film)
Šejdrem (TV film)
2007 Láska In Memoriam (TV film)
Operace Silver A (TV film)

Diskuze k tvůrci (0)

    • 25.4.2018  13:35
    sharka.68
    (hodnocení, komentáře)

    jeho manželka j eherečka Lucie Juřičková (ředitelkaPuklická-Ulice, Sáša z Básníků....)