foto

Martin Zahálka

  • nar. 1.12.1958 (59 let)
    Praha, Československo

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hašler... (divadelní záznam)
2016 Nepovedený čert (TV film) - vyp.
V jiném stavu
2015 Svatojánský věneček (TV film)
2012 Šťastný smolař (TV film)
Vrásky z lásky
2011 Policie Modrava (TV film)
2010 Višňový sad (divadelní záznam)
2009 Smrť ministra (TV film)
2008 Děti sledující noční vlaky (studentský film)
Šejdrem (TV film)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Diskuze k tvůrci (1)

    • 25.4.2018  13:35
    sharka.68
    (hodnocení, komentáře)

    jeho manželka j eherečka Lucie Juřičková (ředitelkaPuklická-Ulice, Sáša z Básníků....)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace