foto

Arnold Schwarzenegger

  • nar. 30.7.1947 (72 let)
    Thal, Steiermark, Rakousko

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Golden Globes

  • 1995 -Junior (Nejlepší herec - komedie nebo muzikál)
  • 1977 - (Nová hvězda roku - herec)

Razzies

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Legend of Conan
Triplets
2019 Kung Fury
Tajna Pečati drakona. Putěšestvije v Kitaj
Terminátor: Temný osud
2017 Cesta bez návratu
Zabít Gunthera
2015 Aus dem Archiv - 60 Jahre Fernsehen (TV film) - a.z.
Maggie
Terminator Genisys
2014 Expendables: Postradatelní 3
Sabotáž
2013 Konečná
Plán útěku
2012 Expendables: Postradatelní 2
Final Cut - Dámy a pánové - a.z.
2011 Dreamland: La terra dei sogni - a.z.
2010 Expendables: Postradatelní
2006 RoboCop vs Terminator - a.z.
2005 Mladej a já
2004 Cesta kolem světa za 80 dní
2003 Terminátor 3: Vzpoura strojů
Vítejte v džungli
2002 Protiúder
2001 Dr. Dolittle 2
2000 6. den
1999 Konec světa
1997 Batman a Robin
1996 Likvidátor
Rolničky, kam se podíváš
T2 3-D: Battle Across Time
1994 Berettův ostrov
Junior
Pravdivé lži
1993 Dave
Poslední akční hrdina
1992 California Man - a.z.
Vánoce v Connecticutu (TV film)
1991 Terminátor 2: Den zúčtování
1990 Policajt ze školky
Total Recall
1988 Dvojčata
Rudé horko
1987 Běžící muž
Predátor
1986 Špinavá dohoda
1985 Komando
Rudá Sonja
1984 Ničitel Conan
Terminátor
1982 Barbar Conan
Our Voices Ourselves (TV film)
1980 The Jayne Mansfield Story (TV film)
1979 Kaktusový Jack
Scavenger Hunt
1976 Zůstaň hladový
1974 Happy Anniversary and Goodbye (TV film)
1973 Dlouhé loučení
1970 Herkules v New Yorku

TV seriály

2018 Outrider (TV seriál)
2016 Terminator Genisys: The YouTube Chronicles (TV seriál) - a.z.
2007 5 Second Movies (TV seriál) - a.z.
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
2002 Liberty's Kids: Est. 1776 (TV seriál)
1990 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
The Switch (S02E02)
1977 San Pedro Beach Bums, The (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)

Dokumentární

2019 Stallone: Frank, That Is
2018 Andre the Giant (TV film)
Climate Warriors - Der Kampf um die Zukunft unseres Planeten
James Cameron: Příběh sci-fi (TV seriál)
Intelligent Machines (E05)
Stroj jménem Arnold (TV film) - a.z.
Ti, kdo mění svět
2017 Arnie, meine große Liebe - Schwarzenegger und die Frauen (TV film)
Arnold Schwarzenegger - Vom Steirerbub zum Superstar (TV film)
Arnold Schwarzenegger: Ein steirisches Idol (TV film)
Born Strong
Conor McGregor: Notorious
Falco - Die ultimative Doku (TV film) - a.z.
Filmové hity 80. let - a.z.
Generation Iron 2
Strážci Země
Vegan 2017 - a.z.
Wonders of the Sea 3D - vyp.
Workers Con - a.z.
2016 David Blaine: Beyond Magic (TV film)
Nejsem žádný tvůj negr - a.z.
Tváří v tvář… (TV seriál) - a.z.
2015 Corrupted Justice - a.z.
Eddie: Strongman
Herr von Bohlen - a.z.
2014 Boardwalk Hempire: The Rise and Fall of the Medical Kush Beach Club
Roky nebezpečného života (TV seriál)
2013 Generation Iron
Milius
2012 Addicted to Fame
2011 A Call for Renewable Energy in Brazil
California State of Mind: The Legacy of Pat Brown
Reagan - a.z.
Revenge of the Electric Car
2010 Die Stille der Unschuld - Der Künstler Gottfried Helnwein
Gerrymandering
Marihuana: Fakta a mýty (TV film)
Nuclear Tipping Point
2009 Hollywoodští rivalové (TV seriál)
Městské klimatické bomby (TV seriál)
O kapitalismu s láskou
Sázka na novou energii (TV seriál)
2008 Being W
Killer at Large
Tajemství řeči těla (TV film)
The Burning Season - a.z.
Větší, silnější, rychlejší
Why We Train
2007 11. hodina - a.z.
All Jacked Up - a.z.
Americká nenasytnost (TV seriál)
Falco lebt! (TV film)
Za Dárfúr!
2006 Al Franken: God Spoke
Annie Leibovitz: Život objektivem
Globální oteplování: Země v plamenech (TV film) - a.z.
Kdo zabil elektromobil?
Running with Arnold
2005 Enron: The Smartest Guys in the Room
Pursuit of Equality
2004 Arnold à la conquete de l'ouest
How Arnold Won the West
2003 Arnold - The Early Years
Christmas from Hollywood - a.z.
Trier, Kidman og Cannes (TV film)
2002 Iron and Beyond
Raw Iron: The Making of 'Pumping Iron' (TV film)
2001 60 Jahre Karl Dall (TV film)
Anthony Quinn: The Final Words
Dirty Harry: The Original
E! Rank (TV seriál)
I Love Lucy's 50th Anniversary Special (TV film)
If It Bleeds We Can Kill It: The Making of 'Predator'
Imagining 'Total Recall'
Other Voices: Creating 'The Terminator'
Predator: The Unseen Arnold
2000 Conan Unchained: The Making of 'Conan'
End of Days: The Beginning
Kino kolossal - Herkules, Maciste & Co (TV film)
1999 Arnold Schwarzenegger: Hollywood Hero (TV film)
Biography of the Millennium: 100 People - 1000 Years (TV seriál)
Intimate Portrait: Kelly Preston (TV film)
Intimate Portrait: Loni Anderson (TV film)
The Directors (TV seriál)
1998 Falco - Hoch wie nie
Junket Whore
Sharon Stone - Una mujer de 100 caras (TV film) - a.z.
1997 Directors: James Cameron
Stand Tall
1996 Century of Science Fiction, A
Film o filmu: Terminátor 2 - 3D (TV film)
1995 Sinatra: 80 Years My Way (TV film)
1994 A Century of Cinema
1993 Terminátor 2: Víc než jste ve filmu viděli
The Last Party
1992 Feed
HBO First Look (TV seriál)
Lincoln (TV film)
Making of 'The Terminator': A Retrospective, The
1991 Film o filmu: Terminátor 2 - Den zúčtování (TV film)
1990 The Making of 'Total Recall' (TV film)
1988 Nejslavnější kaskadérské výkony na světě (TV film)
Schwarzenegger: Total Rebuild
1987 Biography (TV seriál)
1985 American Masters (TV seriál)
1984 Making of 'Terminator', The (TV film)
1983 Karneval v Riu (TV film)
1980 The Comeback
1977 To je Amerika - a.z.
Železný Schwarzenegger

Hudební videoklipy

2019 Andreas Gabalier feat. Arnold Schwarzenegger - Pump it Up (The Motivation Song) (hudební videoklip)
2011 Luke Million - Arnold (hudební videoklip)
2000 Bon Jovi - Say It Isn't So (hudební videoklip)
1993 AC/DC - Big Gun (hudební videoklip)
1991 Guns N' Roses - You Could Be Mine (hudební videoklip)
1986 Stop the Madness (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Cesta bez návratu
2015 Maggie
2000 6. den

Dokumentární

2017 Wonders of the Sea 3D

Režijní filmografie

Filmy

1992 Vánoce v Connecticutu (TV film)

TV seriály

1990 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
The Switch (S02E02)

Host

TV pořady

2018 WWE Hall of Fame 2018 (TV pořad)
2016 Arnieho nejlepší kaskadérské kousky (TV pořad)
2015 Sting: Into the Light (TV pořad)
The Late Late Show with James Corden (TV pořad)
UFC 187: Johnson vs. Cormier (TV pořad)
UFC 189: Mendes vs. McGregor (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2015 (TV pořad)
WrestleMania XXXI (TV pořad)
2014 The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad)
2013 The History of WWE: 50 Years of Sports Entertainment (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2013 (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2013 (TV pořad)
2011 Zblízka (TV pořad)
2010 XXI Winter Olympics Opening Ceremony (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2010 (TV pořad)
2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)
Willkommen Österreich (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2007 (TV pořad)
2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)
The Apprentice (TV pořad)
Vyšperkuj mi káru (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2004 (TV pořad)
2003 AFI's 100 Years... 100 Heroes & Villains (TV pořad)
Macy's 4th of July Spectacular (TV pořad)
1999 WWE SmackDown LIVE! (TV pořad)
1998 Hollywood Salutes Arnold Schwarzenegger: An American Cinematheque Tribute (TV pořad)
1996 This Week (TV pořad)
1995 taff (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
Punkt 12 - Das RTL-Mittagsjournal (TV pořad)
1991 Naked Hollywood (TV pořad)
1990 Tohuwabohu (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1981 20 heures le journal (TV pořad)
Entertainment Tonight (TV pořad)
Wetten, dass..? (TV pořad)
1978 Tagesthemen (TV pořad)
1976 The Alan Hamel Show (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
ZiB 2 (TV pořad)
1969 Ajankohtainen kakkonen (TV pořad)
1968 60 Minutes (TV pořad)
1967 Apropos Film (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(7 341)