Reklama

Reklama

Pach krve

  • USA Wrong Turn (více)
Trailer

VOD (1)

Greenbrier Backcountry, Západní Virgínie. Chris Finn spěchá na pracovní pohovor a kvůli zácpě na dálnici se rozhodne zkrátit si cestu po lesní silničce. Nesprávně však zahne, zabloudí v lesní pustině a navíc se srazí s protijedoucím autem s pěticí mladých výletníků. Skupinka se vydá hledat pomoc do nejbližšího domu. Místo pomoci tam však naráží na rodinku zmutovaných kanibalských zrůd, která se baví štvanicemi na zbloudilé automobilisty a jejich krvavou likvidací. Stanou se mladí lidé dalšími obětmi šílených kanibalů? Kolik z hrdinů krvavou štvanici přežije a dokáže se dostat ven z lesa?

V produkci trojnásobného držitele Oscara za zvláštní maskérské efekty Stana Winstona a producentů mimořádně úspěšných hororů Resident Evil a Tajemství loňského léta vznikl podle scénáře zkušeného Alana B. McElroye (Halloween 4, Spawn, Tělo na tělo) horor evokující nejlepší díla žánru založená na minimálním vkladu financí a maximálním vkladu talentu strašit diváky. Debutující režisér Rob Schmidt nabízí děsivý příběh o skupince mladých lidí, která se v hlubokých lesích Západní Virgínie utkává s vražedným zlem ve stylu legendárního Texaského masakru motorovou pilou kombinovaného s děsivou atmosférou Záhady Blair Witch. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (563)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Horor založený na značné nechutnosti a krvavosti. Záporáci jsou skutečně odpudivá stvoření a způsob jejich "zábavy" je též velmi odporný. Prostředí filmu je poutavé, nakonec i samotný děj není špatný, ovšem dávka nadsázky při sledování tohoto snímku je nutnost. Alespoň já jsem se po těch 84 min nenudil, neustále se totiž něco děje. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

V rámci podobných kousků, tedy lesních naháněček, je to to nejlepší. Svižný děj s pár lekačkama a krví, které je tak akorát. Ocenit se taky musí skvělá hudba a dobré napětí. Byl to jeden z prvních takových kousků, co jsem viděl, přiznám se, že mě to tenkrát tak nedostalo, když jsem ovšem později viděl hordu podobných sračkoidních kousků (včetně pokračování Pachu krve), tak jsem dokázal toto dílo docenit a zvýšit ze tří na čtyři. 70% Musel bych to zkouknout naráz, abych díly spravedlivě seřadil podle (ne)kvality. K tomu se ale zřejmě nikdy nedostanu, takže to zkusím aspoň od oka: I, II, VI, IV, V, III. ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Na Hory mají oči to sice nemá, ale stále jsem se u tohohle akčního hororu pěkně bavil. Trochu mě zklamalo, že tvůrci nevymačkali z daného tématu ještě víc šťávy, což určitě bylo možné, ale nenudil jsem se a místy to bylo opravdu napínavé. Honička v korunách stromů sice byla tak trochu wtf, ale každý film je něčím originální a tohle dílo mi přišlo docela v pohodě. Jsem zvědav na pokračování. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ackoliv se nejedna o zadnej extra horor, da se tu najit par kladu. Jednak se prakticky od zacatku neco deje, zadny hodinovy predstavovani postav. Sem tam tu je nejaka lekacka, ktera celkem dobre funguje a hlavne je film hezky brutalni. Ne ze by tu bylo tech brutalnich scen moc, ale kdyz jsou, tak stoji za to. Co se tyce hercu, tak jsou pro takovejhle typ filmu nadprumerny, potesi Jeremy Sisto a sexy Eliza Dushku a vubec nevadi, ze je hned jasny, kdo prezije. A co se tyce zaporaku, jsou akorat tak odporny, aby pusobili odporne a nebyli k smichu. Navic nejsou moc poradne videt, coz je taky dobre. Proste prumernej primocarej horor, kterej si na nic nehraje a ve kterym je par nelogicnosti a u kteryho jsem se slusne bavil. ()

DaliX 

všechny recenze uživatele

Na to, že takmer 80 percent stopáže sa odohráva čisto za denného svetla uprostred lesov západnej virgínie je tento hororový thriller pomerne napínavým a prekvapivo v niektorých scénach miestami aj desivým filmom. Plný počet dávam predovšetkým (hlavne) za scénu v opustenom zrube, ktorá ma zakaždým dostane. Pre mňa osobne príjemný zážitok, ktorý sa už nedočkal rovnako dobrých pokračovaní. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (24)

  • Film byl natočen v kanadské provincii Ontario. Vodopádem, u něhož se ukrývají Chris (Desmond Harrington) a Jessie (Eliza Dushku), je Webster's Falls u města Hamilton. (ČSFD)
  • V celém filmu hraje jen čtrnáct lidí. (Stocki)
  • Poté, co zabiják zabije policistu a popadne ho na zádech za bundu, je podle rychlosti, kterou tělo zvedl, patrné, že se jedná o figurínu. (chleba24)

Reklama

Reklama