Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank Martin, bývalý příslušník speciálních jednotek vycvičený k zabíjení, si jde do podzemních garáží pro auto. U okénka se zastaví krásná dívka a žádá o pomoc s pneumatikou. Je komplicem skupiny zlodějů aut. Frank se s nimi ovšem rychle vypořádá a jede vyzvednout malého Jacka do školy… Frank krátkodobě pracuje jako řidič u vysoce postaveného příslušníka protidrogové policie v Miami Jeffersona Billingse. S malým Jackem se rychle spřátelil, což oceňuje i jeho půvabná matka Audrey. Otec, který se po roce vrátil domů, se zajímá jen o svou práci: právě se chystá významná konference šéfů světových protidrogových centrál. A právě v této souvislosti byl najat i jistý Gianni Chellini, který má za úkol unést malého Jacka… Má se to stát během návštěvy lékaře, kam Frank chlapce veze. Gianni a jeho kumpáni doktora i sestru zabili a vydávají se za ně. Chystají se chlapci píchnout injekci s nově vynalezeným virem, který po čtyřech hodinách aktivace začne působit. Navíc se nakazí každý, na koho chlapec později dýchne. Cílem gangsterů ale není chlapec, nýbrž jeho otec: právě Billings má být synem nakažen a následně nakazit všechny účastníky konference. To ovšem zatím Frank ještě neví… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (559)

Kordus 

všechny recenze uživatele

Prvni polovina by vyvazla tak s jednou hvezdickou (a to jeste za Jasona), ale pak prislo nekolik neskutecne prehnanych scen, digitalni vylepsovacky, bomba vs. jerab (jak zminuje Cival) a dalsi podobne silenosti. Nemluve o vyborne zvladnutych soubojich. A film na stupnici zabavnosti letel nahoru. Nakonec se vysplhal az na tri hvezdy, ale mel to jen tak tak. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Dal bych jen dvě, ale když já miluji A8 W12, která udělá takovej obrat, aby tu bombu shodil pomocí jeřábu z podvozku, ne fakt to bylo trošku přehnaný to uznávám, taky kamion má trošku větší brzdnou dráhu. (( :: ale jinak příjemná podívaná, jinak nesouhlasím s FAYE, protože Lamborghiny patří pod koncern Audi, jakožto sportovní oblast značky VW. Mimochodem celej vnitřek zmiňovaného Lamba vyrobili Audiňáci. (( :: Takže změna značky je jen reklamní tah, kdy zreklamovali 2 auta za cenu jednoho. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Alexandre Azaria: 1. Naughty Girl ,2. Cells - Servant ,3. Icarus - Amen Birdmen ,4. Painful - Sin ,5. Main Theme ,6. Life Support - The Strays ,7. The Body - Servant ,8. Talk Amongst Yourselves - Grand National ,9. Kendo ,10. Saviour - Anggun ,11. Revolution - Kate Natua ,12. Paris Four Hundred - Mylo ,13. Can You Handle It - Shakedown ,14. Chase - The Cinematics ,15. Voodoo Child - DJ Cam ,16. Jet Boxing , ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Opravdu přehnanej film (jistě, bondovky jsou taky přehnaný, ale Kurýr postráda jakoukoliv eleganci), "vedlejší" dějová linie jde do ztracena a člověk u ní nesmí ani chvilku přemýšlet....a PROBOHA! Proč musí každá lepší akční scéna skončit evidentním digitálním trikem? Hvězdička na víc za bitku s hadicí... Ta sice byla taky "jen" efektní, ale aspoň nebyla myšlena tak úplně vážně... teda doufám... ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Gauneři unesou malého Jacka. Řidič Frank Martin chce zachránit Jacka, ale je brilantními policejními mozky považován za únosce. Ti samí gauneři vrátí nepoškozeného Jacka rodičům, protože jim jde o něco jiného. Frank však vše odhalí, vyčistí, rozstřílí a zbije takovým způsobem, že se pobavený divák může na světě cítit zcela bezpečně. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (23)

  • Pištoľ, ktorú dievča používa v úvodnej scéne, je Vektor CP1. Značku a typ možno čítať spomalene. (Zeker)
  • Při volném pádu letadla by letadlo padalo cestou nejmenšího odporu vzduchu, takže čumákem napřed. Nikdy však ne naplocho dolů, jak padá ve filmu. (MrAldridge)

Reklama

Reklama