Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

Chcete-li zhlédnout nepříjemnou (a nervy drásající) hororovou podívanou, tak se tomuto lacinému braku vyhněte obloukem. Pakliže Vám ovšem nevadí přehlídka klasických hororových klišé v kombinaci s naprosto retardovaným scénářem a vypatlanými postavami, tak se nebojte dát této komedii (nebo snad parodii?) šanci - pobavíte se totiž opravdu královsky :) Plusové body navíc přidává fakt, že se tahle šílenost nebere ani trochu vážně, zásluhou čehož mi snímek připadá mnohem stravitelnější, než jsou všechna pokračování / prequely z let 2013 až 2022 :) PS. Když mohl být v Halloweenu 5 tajemnej chlápek v okovanejch botách, proč by zde nemohl být tajemnej frajer jezdící v limuzíně? 50% ()

mis-ko odpad!

všechny recenze uživatele

"Kim Henkel je notorický břídil, který svuj film nejdřív důkladně zpacká a pak ho ještě vypustí do světa. Tentokrát se mu do rukou dostal námět vskutku klasický, uvízl však na púlcestě mezi brakem a hnojem. Kim Henkel není expert svého oboru a přesto zná stovky způsobů jak natočit film tak, aby diváci co nejvíc trpěli." ()

Reklama

LabySo69 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak pokuď jsem u Leatherface III tvrdil, že to nemá téměř nic společnýho s The Texas Chainsaw Massacre, tak nevim, co říct o týhle absolutní hovadině, která nemá s TCM už naprosto nic společnýho. Z Leatherfacea je nějakej transvestitickej kripl, kterej je sám "šikanovanej" nějakým buranským "šéfem party" v podání hroznýho Matthewa McConaugheye. Všechny postavy se chovaj tak dementně, že by snad mohli zapadnout i mezi politiky :D. Hlavně ten blbec, kterej tam je asi jakože za chytráka a pořád mele nějaký citáty slavnejch osob. Motorovka se ve filmu objeví na konci filmu a ještě ke všemu asi tak na pět minut. A ten katastrofální konec!? To je samo o sobě horor... 90 minut totální hrůzy... Bohužel úplně jiný hrůzy, než by člověk od hororu očekával. ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý díl Texaského masakru pod českým názvem Masakr v Texasu. Tento díl jsem viděl poprvé na DVD s titulkama z videopůjčovny, nejdřív jsem si myslel že je to skvělá trojka Kožená tvář a ono hovno! :D Netušil jsem tenkrát že má tenhle horor ještě další pokračování, tak jsem myslel že to bude trojka. No tak pak mě tenhle díl ještě navíc hodně zklamal, nejhorší díl Texaského masakru. Matthew McConaughey v roli Vilmera zahrál toho magora dobře, jinak je to strašná nuda. Robert Jacks v roli Leatherface stál za hovno, jak věčně ječí a ještě k tomu se maluje jako ženská bylo hrozný, nejhorší představitel Kožené tváře. Gore efekty tady vůbec nejsou, což je další mínus a je tady všechno špatně. Renée Zellweger v roli Jenny taky nebyla nic moc. Ani se nedivím že režisér Kim Henkel pak už nic jinýho dalšího nenatočil po takovym propadáku. ()

Šakalík odpad!

všechny recenze uživatele

No nevěřil jsem, že to může být až tak strašné špatné, jak naznačuje místní hodnocení. Bohužel musím konstatovat, že to je ještě daleko horší... Tahle absurdní krávovina si ve své bizarnosti nezadá ani s ujetým druhým dílem, který však proti téhle peachovině vypadá jako učiněný poklad. Zatímco Matthew McConaughey roli bláznivého Vilmera zvládá na výbornou, Renée Zellweger se ve své úloze doslova topí a jediné její štěstí spočívá v tom, že tohle je natolik špatný film, že si toho nikdo nevšimne. Film se snaží – ostatně jako všechny předchozí díly – zobrazit skutečnou podstatu šílenství, kterým Leatherfacova rodinka oplývá měrou vrchovatou, jenomže ty uječené scény se už začínají opakovat. Když už jsme u Leatherface. Nápad udělat z jedné z nejkultovnějších postav v historii hororu jakéhosi transvestitu považuji za neodpustitelné rouhání, za které by autor scénáře zasloužil motorovkou do análu. Buďme alespoň rádi, že tahle zhovadilost odradila další břídily od pokusů natočit ještě nějaké pokračovaní, pač tímto dílem klesla texaská hororová série na samé dno filmové žumpy. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Kinoverze snímku byla ochuzena zejména o násilné scény. Úpravami prošel i úvod. Také byla vystřižena scéna, ve které se Jenny (Renée Zellweger) doma připravuje na maturitní ples. (fiLLthe3DD)
  • Natáčení probíhalo převážně v noci v texaském městě Pflugerville a jeho přilehlém okolí. Dům kanibalů najdeme na adrese Cameron Road č. 16493. Scéna z maturitního plesu se natáčela v prostorách Pflugerville High School. (fiLLthe3DD)
  • Jim Siedow byl osloven, aby si zopakoval roli Cooka, ale nebyl k dispozici. (Spidey3)

Reklama

Reklama