Reklama

Reklama

Flynn Carsen: Honba za Kopím osudu

(TV film)
  • USA The Librarian: Quest for the Spear (více)

Obsahy(1)

Třicetiletý vědec, “profesionální student” Flynn Carsen (Noah Wyle) získal dvaadvacet akademických titulů  a další studium mu bylo odepřeno. Tajuplný muž ho najme na volné místo knihovníka Metropolitní veřejné knihovny, kde mu svěřili sbírku legendárních historických artefaktů, mezi nimiž nechybí Svatý Grál. Krátce po jeho nástupu členové zlověstného Hadího bratrstva ukradnou část Kopí osudu, kterou římský voják Longinus bodl ukřižovaného Krista. Flynn si uvědomí, že pokud by získali ještě další dvě části artefaktu, stali by se podle legendy neporazitelnými a mohli by ovládnout a zničit celý svět. Vědec proto musí odložit brýle, vstát od stolu a pokusit se získat artefakt zpět, pokud možno celý, i se zbývajícími částmi. Jeho jediným pomocníkem je odvážná a atraktivní kolegyně Nicole Noonová (Sonya Walgerová), jeho jedinými zbraněmi jsou vědomosti, bystrá mysl a kniha psaná dosud nepřeložených jazykem. (JOJ Cinema)

(více)

Recenze (362)

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Tupá a podbízivá vykrádačka Indiany Jonese, disneyovky Kačeři z Kačerova, Willyho Foga a jiných klasik. Klasicky blbí záporáci, trapnej hlavní záporák, idiotské herecké výkony a kungfu mniši. Od odpadu to zachraňuje snad jen...já ani nevim. Nepřipadá mi že by ten film vám nic nedal. Uvědomíte si, že na filmy podobného typu nemá cenu koukat. Pár scénáristicky zajámavých dialogů ušlo, ale byly asi tak přirozené jako mír na Zemi. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Jako malému děcku se mi to líbilo, ale teď po opětovném shlédnutí po letech vše vypadalo neuvěřitelně odpudivě. Efekty jsou takřka na 0, souboje nepromyšlené a umělé. Dále ženská představitelka je nesympatická mužatka a tak jediné co ve filmu šlape, je ucházející příběh. Za to a mé pocity v minulosti zůstávám shovívavý.. Slabších 50% ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Když chcete něco schovat, nechte to všem na očích." Nejsem věčně studující moula s 22 tituly, ale kdyby se o mě chtěly poprat hodná Nicole se zlou Lanou, tak bych asi taky rozluštil ptačí řeč, ochutnal thorazine s vanilkovou příchutí a odhalil slabost Mayů pro waltz. A nakonec by mi asi bylo jedno, která z holek by mě vyhrála. Za mě tentokrát zvítězila zábava, i když trapnost a naivita od ní nikdy nebyly tak daleko, aby se daly přehlédnout. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Tak konečně jsem si řekla, že se podívám na celou trilogii znova, především proto že jsem nikdy neviděla první díl. A musím říct, že první díl stojí za prd. Bavilo mě to, ale přišlo mi to takové nedomrlé, bez nějakého pořádného nápadu, dramatu, dobrodrůža. Naprosto předvídatelné a docela nudné. Další díly jsem zatím znova neviděla, ale dřívě už ano a přišly mi výrazně vtipnější a promyšlenější i přestože se jasně jedná o nízkorozpočtové filmy s chabými triky. Takže ač je to vcelku neobvyklé, jednička je podle mě nejslabšém dílem.. až pak se Flynn začal rozjíždět a pořádně řádit a nebyl tím studentem, co je mu přes třicet, žije s matkou a slovo přítelkyně zná jen ze slovníku, ale hlavně že má 22 diplomů. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tento film (potažmo celá série) mi byl doporučen jako slušná dobrodružná fantasy komedie (parodie), no nicméně si myslím, že jde maximálně o hodně průměrnou podívanou s několika dobrými momenty, pár vtipnými situacemi, ale i hromadou těch trapných a ne zrovna úchvatnými speciálními efekty. Hlavní hrdina – dobrácký ňouma, pohledná parťačka, asijská mrška, slizký záporák a mrštný důchodce – při těch jeho bojových (soubojových) scénách, jsem se vážně i pobavil. Jako celek to nebyla vyložená katastrofa, ale místy to i celkem uspávalo….50% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (13)

  • Když Flynna (Noah Wyle) a Nicol (Sonya Walger) zajme domorodý kmen, vede Flynn s náčelníkem rozhovor v portugalštině, který není přeložen. Náčelník se ho ptá, co ho přivádí do jeho džungle. Flynn mu odpovídá, že přišli pro kopí z knihovny. Náčelník ho vyzve, ať ho tedy hledá. (Robbi)
  • Ve scéně, kdy se Flynn (Noah Wyle) a Nicole (Sonya Walger) propadnou do podzemí k ostnům, Flynn nemá brýle. Při dopadu na zem však již brýle má. (Pepy)

Reklama

Reklama