Reklama

Reklama

Temná legenda 3

  • USA Urban Legends: Bloody Mary (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Kruh se uzavírá. Děsem vám budou vstávat vlasy na hlavě. Režisérka Mary Lambert (Hřbitov domácích zvířátek, The In Crowd) přichází s posledním dílem legendární strašidelné trilogie - TEMNÉ LEGENDY. Na jednom z výročních studentských večírků se trojice bývalých spolužaček baví přeříkáváním různých zaklínadel a nechtěně tak probudí dávného zlého ducha. Ještě netuší, že pro někoho to bude mít smrtelné důsledky. Téže noci jsou uneseny gangem středoškolských frajírků, kteří se za svůj čin brzy dočkají spravedlivé odplaty. Jeden po druhém umírají krutým způsobem - přesně jako v příběhu temné legendy. Je to všechno jenom školní vtípek dovedený do strašlivého extrému nebo opravdu Krvavá Mary vstala z hrobu, aby vykonala svou pomstu? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (64)

kingik 

všechny recenze uživatele

S některýma hororovýma sériema to jde "zu grund". Ještě jednou se všechno známé semlelo a ačkoliv se nedá napsat, že tenhle horor opravdu byl takovou hrůzou, tak přesto nejásám nad dost rutinním odvedením třetího dílu. Klady: působivý hudební motiv, pár nápadů se taky rozhodně najde, herecká parta akorát tak vhodná pod kudlu. Zápory: navzdory snaživému výsledku je to režijně rutinně zvládnuto, nic extra překvapivého se neuděje, snadno zaměnitelné s horory podobného ražení, chybí nějaká vrcholná scéna, průměrné vraždy, film nepřišel s ničím neokoukaným z jiných hororů, vidět se to dá pouze jednou. Hodnocení: 50% ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Stejně jako nikdy nepochopím, proč mi vždycky padá chleba namazanou stranou na zem, tak asi nikdy v životě nepochopím, proč se režiséři hororových snímků snaží diváky vystrašit způsobem " z mrtvé holky jde větší strach než z Marilyna Mansona, tak co když natočíme film o ní?". Tento film nejen-že mi už od začátku přišel jako Odložené případy na druhou, on je ale (jako většina podobných kousků) neprosto k nevystrašeníhodný. Navíc téma Krvavá Mary je stejně obnošené jako ten žlutej trikot co nosí Daniel Nekonečný. P.S. ta 1* je za zhulenou afroameričanku, které měli raději věnovat celý film. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Název tohoto, sice třetího, filmu je BLOOD MARY, ale je to jen pod rouškou videofilm. ..........stalo se to před třiceti lety, ale její tlející tělo pořád čeká na odhalení.......... Myslel jsem, že se to potáhne v duchu prvních dvou příběhů, ale to je zavádějící. Toto je spíš duchařský thriller. CITÁT - Říká se, že když zhasneš v koupelně a třikrát řekneš do zrcadla bloody Mary, tak se ti zjeví............ U Candymana to fungovalo až na pátý vyslovení, to však nic nemění na tom, že tu někdo kopíruje. U Candymana neřeknu pětkrát jeho jméno do zrcadla, proto že by mohl opravdu přijít, ale u Mery........hele - bloody mary, bloody Mary, bloody mary.....a ....nic. Samantha Owensová ( Kate Mara ) však takové štěstí nemá. CITÁT - Samantho, děje se něco ??.......... Scéna z pavoukama byla trapná. Ve filmu už je strašně málo urbanu a vše se motá kolem ducha, který chce pomstít svou smrt. Nejhezčí postava filmu je Samantha a nejhezčí auto má Grace Taylor ( Tina Lifford ). CITÁT - Tuhle legendu nám nikdo neuvěří.......... Hudbu k filmu dělal Jeff Rona a zazní zde třeba Dirty water od The Standells nebo Voodoo od Janielle. Pro milovníky této série tu mám odkaz na pokračování - http://www.csfd.cz/film/240802-ghosts-of-goldfield/ . Společnost Sony si však vyžádala zpět filmová práva a tak film vyšel pod jiným názvem. ()

JAn 

všechny recenze uživatele

Tak Mary Lambert nezklamala. Sračka jako řemen. To, co nás bavilo v předchozích dílech, černým humorem začínaje - vtipnými vraždami konče, se rozplynulo jako prd v borovém lese. Nezůstalo z toho nic, jen digitálně upravený duch mladé dívky, nesmyslně likvidující děti lidí, kteří jí kdysi ublížili. Nemluvě o trapných postavách, směšné hlavní hrdiky a debilním happyendovském závěru. Škoda peněz, které se do toho rozhodnete investovat. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 6/10/// +Kate Mara, kupodivu slušná atmosféra, konečne v rámci série něco nového -na vykuchání mohlo být více lidí a známější tváře, mohlo to být ještě akčnější a tvůrci mohli být vynalézavější, prostor k tomu měli/// Tohle má společného s předešlími díly jen to, že příběh opět vypráví o nějaké městské legendě. Jinak je to úplně jiný film a to je jen dobře. Hodnocení sice nedávám přímo vysoké, ale naštěstí to není o moc horší než bych si přál a vlastně na třetí film v sérii to ještě jde. Hodně dělá atmosféra, která velmi připomene serii Nezvratný osud a trošičku Noční můru z Elm Street. Jinak jestli bude ještě nějaké příště, chětlo by to víc peněz./// Celkem 60%/// ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film měl mít původně čtvrté pokračování pod názvem Urban Legend: Goldfield Murders. Společnost Sony si však vyžádala zpět filmová práva a snímek později vyšel pod názvem Ghosts of Goldfield (2007). (Terva)

Reklama

Reklama