Reklama

Reklama

Lovci duchů

(seriál)
  • USA Supernatural (více)
Trailer
Horor / Drama / Mysteriózní / Thriller / Fantasy / Komedie
USA, (2005–2020), 247 h 25 min (Minutáž: 29–60 min)

Tvůrci:

Eric Kripke

Režie:

Kim Manners, Robert Singer, David Nutter, J. Miller Tobin, Mike Rohl (více)

Předloha:

John Shiban (kniha)

Hrají:

Jared Padalecki, Jensen Ackles, Jim Beaver, Jeffrey Dean Morgan, Katie Cassidy, Sterling K. Brown, Misha Collins, Genevieve Padalecki, Chris Gauthier (více)
(další profese)

Série(15) / Epizody(327)

Když byli Sam a Dean Winchesterovi chlapci, přišli o matku kvůli záhadné a démonické nadpřirozené síle. Jejich otec z nich proto vychoval vojáky. (HBO Max)

Recenze uživatele Dudek k tomuto seriálu (1)

Lovci duchů (2005) 

Ničím nepřekvapující mysteriózní seriál pohybující se někde na hranici hrůzy a teenegrovského thrilleru připomíná svým vzepřením něco mezi kultovní Akou X a populární Buffy, přemožitelkou upírů. Počítačové efekty nejsou nijak oslnivé a divákovi dávají jasně najevo, že na jejich vznik moc peněz nezbylo, protože je důležitější investovat do jiných věcí. Souhlasím, ale nejsem si jist, co je tím u tohoto díla myšleno. Na druhou stranu to může být též vinou nevelkého rozpočtu. Pokud tohle překousnete, můžeme se začít věnovat samotnému ději. Jednotlivé epizody disponují jednoduchým příběhem, v němž povětšinou hraje roli nějaká nadpřirozená síla, kterou je třeba zlikvidovat. Scénář je průměrný, stejně jako režie a herecké výkony, ale co od podobného projektu očekávat. Přes všechny zápory si myslím, že jsou Lovci duchů příjemnou oddychovou podívanou na pozdní páteční večer. 60% ()

Související novinky

Lovci duchů se dočkají prequelu

Lovci duchů se dočkají prequelu

25.06.2021

Populární seriál Lovci duchů v originále pojmenovaný Supernatural se dočká prequelové série s názvem The Winchesters. Herec Jensen Ackles, jedna z hvězd původního seriálu, pak nový projekt zastřeší… (více)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama