Reklama

Reklama

Jednotka zvláštního určení

(seriál)
USA, (2006–2009), 50 h 17 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

David Mamet

Hudba:

Robert Duncan

Hrají:

Dennis Haysbert, Regina Taylor, Robert Patrick, Audrey Marie Anderson, Max Martini, Abby Brammell, Michael Irby, Scott Foley, Demore Barnes, Alyssa Shafer (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(69)

Obsahy(1)

Aké obete musia prinášať rodiny vojakov a dôstojníkov, pracujúcich v extrémne utajených jednotkách amerických ozbrojených síl? (oficiální text distributora)

Recenze (50)

Idealista 

všechny recenze uživatele

Nejhorší seriál z vojenského prostředí který jsem kdy viděl ! Technicky je průměrně udělaný ale nejhorší je že se věnuje " zoufalým manželkám " , které jsou zde vykresleny jako pořádné megery . Akce jsou zde až na třetím nebo čtvrtém místě ( a ke všemu ještě nezáživně natočené ) . Vážně promrhaná šance na solidní seriál - protože výběr vojáků se vážně povedl. ()

soulless 

všechny recenze uživatele

Moc nevím jak Unit hodnotit. Jsou díly, které se dají považovat za úplnou sračku a ztrátu času (holt v tomhle případě armádě rodinné pouta nesvědčí), nicméně některé díly jsou špičkově zpracovány a provedeny, proto bych seriál nezatracoval. Samozřejmě much má jak v chlívě, od poměrně povrchních postav (hlavně ten černý autobus, kteřý má tvořit partnerku hlavního hrdiny), rodinné vztahy vyumělkované a celkově nudné. Nicméně, když přijde na boj, seriál se dostává do solidních obrátek a přesně to je důvod. proč jsem u něj vydržel až do konce. 6/10 ()

Reklama

Foltin 

všechny recenze uživatele

Nevím proč mě to tak chytlo. Asi, že seriál je zasazený do normálního života normálních lidí co si ale občas skočí na Ukrajinu zabít nějakýho blbce či letí do Afghánistánu pro nějaký balíček. Asi by se to mé budoucí nelíbilo, ale já bych ten job bral. Jinak zasazení manželek do zajímavé, ale když je díl jen o nich tak to zase ne. Jen škoda, že se seriál zasekl a dál nepokračuje. ()

phoebess 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem jenom pár dílů.. někdy byly tak špatné, že jsem je ani nedokoukala a někdy byly tak dobré, že mi bylo líto, že už ten díl končí. Není to ale seriál, který bych někomu doporučila... leda jen, kdyby tam byly pouze ty vojenské scény a ne ty scény, kdy se manželky snaží vyplnit svůj volný čas. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Extrémně rozporuplný seriál, který skáče od špatného dílu ke slušnému a od průměrného nápadu k hodně dobrému. Postavy jsou po chvíli průhledné a zapojení manželek vojáků je zajímavé, ale přitom ne plně využité. Mrzí mě, že většina děje mimo vojenské akce je vyplněn hlavně manželkami, jejich podváděním svých manželů a pochybných aktivit, které neprospívají pořádně k celkovému slušnému dojmu ze seriálu. Po několika dílech tento seriál pravděpodobně divák opustí, protože nemá hlubší význam. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (8)

  • První úvodní znělka je předělávka pochodové písně námořní pěchoty "Fired up, feels good." (Sharky95)
  • Keď na konci epizódy seržant Brown (Scott Foley) vystúpi z auta, je hladko oholený. No keď sa v nasledujúcej scéne zvíta so svojou manželkou, je zarastený. (koba)
  • V seriálu se nedozvíme skutečné jméno jednotky. Pouze krycí název: „303. skupina logistických operací“. (Sharky95)

Reklama

Reklama