Reklama

Reklama

Neporazitelný II: Poslední zůstává

  • USA Undisputed II: Last Man Standing (více)
Trailer 2

VOD (1)

Pokračování filmu z roku 2002. Tentokrát je šampion těžké váhy George „Iceman“ Chambers poslán do ruského vězení na základě vykonstruovaného obvinění z pašování drog. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (381)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Totální béčko z vězeňského prostředí, které má ale natolik naturální a brutální souboje, které jsou tak suprově natočené, že povznesou průměrný film na velmi kvalitní. I když se rozhodně nepočítám mezi fanoušky akčních bojových filmů, tohle stálo za to. Seagale jdi s těma 150 střihama během 30 vteřinového souboje do prdele, Florentine natočil na pár záběrů tři kola v ringu! 75% ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Vynikající bojový kousek, na který navazuje ještě o chlup propracovanější Neporazitelný III: Vykoupení. Nicméně se nemá tento předchůdce vůbec za co stydět. Po technické stránce je vidět, že Isaac Florentine ví, koho posadit na kameramanské křeslo, komu svěřit střih i moc dobře ví, s jakými herci pracovat. Jednoduše ví, co si divák žádá a já jsem si tento svižný vězeňsko-bitkařský film užil parádně. Možná trochu škoda toho závěru, kde se hrálo na city, ale jinak no problemo. 80% ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na začátku na mě vybaflo logo Nu-Image. To většinou představovalo hororový scénář, příšernou akci a strašnej příběh. Jenže jsem dostal něco, naprosto opačného a já se nestačil divit. Prostě jsem film zapnul a koukal až do samotného konce. Taky si vybavíte tu hromadu akčních filmů, co poslední dobou vzniká a při akci se kamera klepe co nejhustším způsobem, aby jsme z akce měli uplný hovno ale pořád nám to všecko přišlo hrozně cool a drsný? Já si to teda vybavím docela často a nejvíc mě sere, že od chtěných filmů, kde se točí na televizní kameru co nejvíce autenticky, se tehle nápad dostal i do samotných filmů s dobrým nápadem. To si prostě příjde kretén kameraman a celej film zkurví. Taky Vás to tak nasere? Mě teda jo...Proč? Proboha proč....Dyť to sami musí vidět, že to stojí za hovno Ale jeden režisér to z té celé řady asi pochopil, doufám. Natočil totiž pravý opak. Natočil neskutečně stylovou bojovku, kde je vidět opravdu všecko a jediné, co jí do radosti chybí, je lepší scénář. Jinak to prostě šlape, fantasticky to šlape a nikdy bych to do takového režiséra neřekl. Tak se můžete setkat s bitkou, kde se kamera naprosto ladným krokem hýbe po ringu a všecko to mému oku naprosto parádně sedí. Já jsem jenom zvědavej, jestli je to výjimka porušující pravidlo nebo se v akčním světě začne něco dít. Je totiž docela na čase. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Volné pokračování celkem přijatelného snímku Undisputed s Wesley Snipesem se vydřilo perfektně. Trošku mi to přípomínalo mix s Undisputed (bitky ve vězění) a Peklem (bitky ve vězení + prostředí ruského vězení), jenže tento film je o mnohem lepší než výše zmiňované filmy. Ano, něco podobného jsme měli možnost vidět několikrát, ale ne v tak cool provedení. Úplně famózní bitky. Ve filmu Ong-Bak byli velice dobré souboje, ale souboje v tomto filmu jsou mnohem lepší a při jejich sledování jen kroutíte hlavou, zda-li je něco takového vůbec možné. Hlavní role se ujal docela i dobrý herec Michael Jai White a jeho oponentem se stal Scott Adkins. Tito dva borci jsou neuvěřitelní, ale samozřejmně, že Adkins předvání více stylovější bojové umění. Nejenže mají postavu lepší než nějací kulturisti, protože takovéto proporce se jen tak nevidí, ale jsou i mrštní a velmi rychlí. Takže tímto bych se určitě podepsal pod komentař uživatele Lateefa. S hudbou nebyl také žádný problém a dokonce v titulcích se vyskytl můj oblíbený hip hop. Režisér Isaac Florentine natočil skvělou zábavu s parádními souboji, které mají tvrdé rány a určitě vnesl do tohoto žánru něco nového! ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Hodnocení celkem vysoké, ale já nebudu tak štědrý. Akční bojovka je to dobrá, od krvavého sportu a podobných od Van Damma snad první arénovka co jsem za posledních 5 let viděl. Dva hlavní bijci mají nabušíno jak ďábel a řež je to ukrutná. Ale děj je v koncích a poslední bitka mohla mít taky lepší závěr. Rozhodně oproti prvnímu dílu se Snipesem je to výš, ale i tak to na mě působí spíš průměrně. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (19)

  • Michael Jai White stvárnil v životopisnom filme Tyson (1995) známeho amerického boxera Mikea Tysona, ktorý bol inšpiráciou pre vytvorenie postavy Georgea Chambersa. (m.a.t.o.)
  • Scott Adkins (Boyka) musel nabrať značné množstvo svalovej hmoty, aby oproti Michaelovi Jai Whiteovi (George Chambers) nepôsobil príliš vychudnuto. Jeho hmotnosť počas natáčania bola 90 kg, pričom bežne váži cca 82 kg. (m.a.t.o.)
  • Do úlohy Boyku nemal byť obsadený Scott Adkins. Štúdio Nu Image pôvodne požadovalo vyššieho a ťažšieho herca, než je Scott. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama