Reklama

Reklama

Neporazitelný II: Poslední zůstává

  • USA Undisputed II: Last Man Standing (více)
Trailer 1

VOD (1)

Pokračování filmu z roku 2002. Tentokrát je šampion těžké váhy George „Iceman“ Chambers poslán do ruského vězení na základě vykonstruovaného obvinění z pašování drog. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (381)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Úžasná vězeňská rubačka, která oživuje ringové klasiky 80. let. Oba hlavní představitelé, jak Michael Jay, tak Scott Adkins podávají neuvěřitelné výkony v oblasti svých fyzických schopností a dovedností. Většinou je zde na csfd vyzdvihován Adkins, ale Michael Jai je také excelentní. Podává bojový výkon dle scénáře - boxerskou hvězdu, narozdíl od Adkinse, který hraje absolutně všestranného bojového "ďábla". Michael Jai je navíc sympaťák a ve filmu vyloženě vystupuje z pozadí průměrných herců jako jasná hvězda s neuvěřitelným charismatem. Strašně rád bych dal filmu plný počet hvězdiček, ale nemohu ze dvou důvodů. Jednak má opravdu příšerný scénář a děj filmu, který jen slepuje jednotlivé akce mezi sebou je skutečně pitomý. Ale to by se dalo v pohodě zkousnout, kdyby film obsahoval více ringových soubojů. Těch je zde skutečně málo a tak spíše divák stále sleduje týrání nezlomného Michale Jaie dozorci. Ale tohle si mohli tvůrci odpustit (alespoň v takové míře a přidat raději soubojů), od toho tu máme jiné filmy, ať už klasické vězeňské drama se Slyem "Lock Up" nebo Van Dammovo "In Hell". Každopádně, souboje jsou absolutní špička a opravdu se vyrovnají i vrcholu, který předvádí v poslední době Tony Jaa. Něco takového se skutečně nevidí, v tomhle film dalekosáhle přesahuje zatím vše viděné a zastavuje se až u základních kultů jimiž jsou bojové scény ve filmech Bruce Leeho a aktuálních dovedností Tonyho Jaa... ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to vydarený akčný film od Isaaca Florentina. Má dosť dobrý príbeh o bývalom, ale stále namyslenom šampiónovi v boxe, ktorému počas pracovného pobytu v Rusku podstrčia drogy a tak je nespravodlivo obvinený a skončí v ťažkom a skorumpovanom väzení, aby bojoval s tunajším najlepším bojovníkom vo väzenskom ringu, kde ide o veľké peniaze. A tak, ak sa chce ešte odtiaľ dostať, musí sa tejto nečakanej situácii prispôsobiť. Spracovanie je výborné, toto rozhodne nie je len štandardný akčný film, v ktorom je dej len výplňou medzi akčnými scénami, ale tu im je viac, než len vyrovnaný. Už od začiatku ma to začalo dosť baviť, výborná postava boxera, ale aj jeho hlavného rivala, rovnako aj chémia medzi nimi počas ich spoločného pobytu, skvelo zvládnuté prostredie a atmosféra väzenia, navyše je tu skutočne radosť pozerať na tú postupnú premenu hlavnej postavy a jeho vzťah k dozorcom a väzňom, nájde sa tu plno výborných scén a nesklame ani záver, tu sa je skutočne na čo pozerať od začiatku až do konca. Akcie je tu pomerne dosť a je výborná. Kvôli typu filmu samozrejme nie je až tak rozmanitá, tvoria ju výhradne súboje, ale tie sú perfektne natočené, takže sú plne prehľadné a s minimom strihov, majú vynikajúcu choreografiu s množstvom nezabudnuteľných momentov, navyše sú aj správne drsné, takže nechýba krv a ani nejaká tá zlomenina a celkovo pôsobia nadmieru dynamicky a kontaktne. Okrem súbojov v ringu poteší aj pár mimo neho s presilou a tu sa ani nedá vybrať to najlepšie, všetka akcia je prvotriedna. Herecké obsadenie je skvelé, Michael Jai White a Scott Adkins ako dvojica rivalov sú perfektní v akcii, ale aj charakterovo a k tomu plno výborných vedľajších postáv, ako vplyvný mafián, muž na vozíčku, no nikomu sa tu nedá nič vytknúť. Réžia a technická stránka sú perfektné, Isaac Florentine tu predvádza prakticky vrchol svojej kariéry, keďže tentoraz je nielen akcia zvládnutá výborne, ale rovnako aj práca s postavami, celková atmosféra a dramatické momenty sa skutočne vydarili. Spolu s pokračovaním sa jedná rozhodne o jednu z najlepších arénoviek, ale zároveň funguje aj sama o sebe ako akčná dráma a aj po niekoľkých pozretiach ma baví stále rovnako. 79% ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Volné pokračování celkem přijatelného snímku Undisputed s Wesley Snipesem se vydřilo perfektně. Trošku mi to přípomínalo mix s Undisputed (bitky ve vězění) a Peklem (bitky ve vězení + prostředí ruského vězení), jenže tento film je o mnohem lepší než výše zmiňované filmy. Ano, něco podobného jsme měli možnost vidět několikrát, ale ne v tak cool provedení. Úplně famózní bitky. Ve filmu Ong-Bak byli velice dobré souboje, ale souboje v tomto filmu jsou mnohem lepší a při jejich sledování jen kroutíte hlavou, zda-li je něco takového vůbec možné. Hlavní role se ujal docela i dobrý herec Michael Jai White a jeho oponentem se stal Scott Adkins. Tito dva borci jsou neuvěřitelní, ale samozřejmně, že Adkins předvání více stylovější bojové umění. Nejenže mají postavu lepší než nějací kulturisti, protože takovéto proporce se jen tak nevidí, ale jsou i mrštní a velmi rychlí. Takže tímto bych se určitě podepsal pod komentař uživatele Lateefa. S hudbou nebyl také žádný problém a dokonce v titulcích se vyskytl můj oblíbený hip hop. Režisér Isaac Florentine natočil skvělou zábavu s parádními souboji, které mají tvrdé rány a určitě vnesl do tohoto žánru něco nového! ()

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Poctivá akční podívaná s jednoduchým příběhem "kterak Saruman naučil amerického boxera pokoře, aby porazil svého šampiona a udělal z něj lepšího člověka." :) V tomto klišé je navíc jen ten Saruman, což je ale jen důsledek vizáže představitele vedlejší role. Nicméně, co se týče zápasů, jejich jedinou chybou bylo, že jich zkrátka bylo málo. Jinak velmi dobrý kompromis mezi pouliční rvačkou, kickboxem a capoeirou. Srdce mi nad tím plesalo. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Klasická arénovka s příběhem důležitým jak v pornofilmu a s bijci, co normálního člověka zlomí malíčkem. A že jim to lámání jde od ruky, obzvlášť Scott Adkins předvádí i se svou masivní muskulaturou ve vzduchu přímo neuvěřitelné věci... na bitky točené s minimem stříhů a úsporným pohybem kamery je tak radost se podívat, obzvlášť když je člověk z dnešní videoklipové doby zvyklý spíš na pravý opak. Jen té patetické omáčky okolo je přece jen přespříliš na to, že čístých soubojů je vcelku málo. 7/10 ()

Galerie (20)

Zajímavosti (19)

  • Bojovou choreografii filmu vymysleli Scott Adkins (Yuri Boyka) a Michael Jai White (George Chambers). Typický kop, který ve filmu předvádí Yuri Boyka, se nazývá Guyver kick a vymyslel ho sám Adkins. (Sufferer)
  • George Chambers (Michael Jai White) nemá na zádech tetování "Iceman", které měl v prvním snímku. (Jihočech)
  • Televízna moderátorka Maria Alonso, ktorá sa na pár sekúnd objavuje na začiatku filmu, keď informuje o zadržaní protagonistu, je v skutočnosti známa bulharská speváčka a skladateľka Maria Ilieva. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama