Reklama

Reklama

Hranice nemožného

(seriál)
Z natáčení 1 - Joshua Jackson, Anna Torv, John Noble
Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller / Horor
USA, (2008–2013), 74 h 31 min (Minutáž: 43–81 min)

Hrají:

Anna Torv, Joshua Jackson, Lance Reddick, Blair Brown, Jasika Nicole, John Noble, Kirk Acevedo, Seth Gabel, Michael Cerveris, Mark Valley, Leonard Nimoy (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(100)

Příběh se točí kolem tří nepravděpodobných spojenců – půvabné a odhodlané agentky FBI, geniálního, ale duševně chorého vědce a jeho jízlivého syna s poněkud bouřlivou minulostí – kteří vyšetřují sérii bizarních úmrtí a katastrof, známých jako "Vzorec". (Warner Bros. CZ)

Videa (64)

Z natáčení 1 - Joshua Jackson, Anna Torv, John Noble

Recenze (557)

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Z úcty k Djkomovi, který mě k dokoukání první řady pobízel, to nakonec hodnotit nebudu. Kdybych ale měl, tak za prvních deset dílů dám dvě hvězdy z milosti. Tak nudný a rozvleklý seriál jsem snad nikdy neviděl. Všechny postavy, vyjma doktora magora, jsou charakterově ploché a nevýrazně. Zápletky každého dílů působí jak z béčkového horroru (asociaci k Akta X neberu) a vůbec celkově je Fringe mnohem více dokonalým práškem na spaní, než dalším napínavým kouskem z díly Abrams-Orci-Kurtzman. --- I vydal jsme se nakonec na strastiplnou cestu skrze dobrodružství ústřední trojice (ach, Walteře, jak já tě žeru) a prozatím končím se třetí sezónou. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: J.J. Abrams, Alex Kurtzman, Roberto Orci | Hudba: Michael Giacchino, Chris Tilton, Chad Seiter / Hlavný motív: J.J. Abrams | Produkcia: Abrams, Burk, Kurtzman, Orci, Wyman, Pinkner, Chappelle | Distribúcia: Fox | Štúdio: Bad Robor Productions, Warner Bros. Televisions | Rozpočet: 4 milióny $ | Tržby: ? $ || No, pomalosť napredovania deja ma u seriálov vždy ubíja, a u tohoto počinu je to veľká škoda, pretože scenár sa zdá byť premakaným 100 dielnym románom. Žial, ja na takéto obsiahle a a časovo náročné diela čas nemám... ()

Reklama

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Seriál, ktorý silno odkazuje na éru seriálov ako Akty X či Twin Peaks. Seriál, ktorý produkuje dnes už takmer legendárny sci-fi tvorca J.J.Abrams. Seriál, ktorý vás vtiahne do sveta, v ktorom je pokrok nutný aj za cenu tisícov obetí. Fringe ma hodne zaujal svojím témou a celým univerzom, pretkaným vysoko koncentrovanými prvkami sci-fi a mystérie. Spracovanie je výborné, aj keď celkovo na mňa seriál pôsobí dojmom, akoby sa Abrams bál prekonať sám seba a zámerne pretkával inak seriózny sci-fi thriller vtipnými prvkami, ktorými sa snaží odľahčiť takmer každú situáciu. A práve preto musím sklamane povedať, že ma jeho Lost, či Goyerov FlashForward bavilo viac, a to je veľká škoda. Seriál ako taký však za zhliadnutie rozhodne stojí. Po dlhšom čase musím zmeniť názor - po zhliadnutí mnohých ďalších dielov už viem, že Fringe je brilantný a rozhodne lepší než Lost. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Pilot mě dost navnadil, ale u druhého dílu už jsem pocítil menší zklamání. Obšírnější koment nahodim po více epizodách. Edit: Tak nenahodím, protože jsem se přes "více" eipzod vůbec nedostal. Po šestém díle mě to přestalo bavit, takže jsem s Fringe skončil. Druhej Edit: Prý se kvalita zvyšuje, plánuju dosledovat... tak uvidíme. ()

ninon 

všechny recenze uživatele

Pokud půjdu s proudem a budu porovnávat se seriálem Akta X, tak se Fringe jeví jako velice slabý odvar. Zaprvé mě už po pár dílech štvalo, že jistý Walter Bishop zná a ví naprosto všechno, tudíž rozlouskne prapodivné případy hned na začátku a pak už je zbytek dílu jen obyčejná kriminálka. Atmosféra tajemna ta tam a člověku přijde všechno možné a zcela normální. Scullyová a Mulder se snažili na vlastní pěst, i když někdy k závěru nedošli. Jejich práce byla tak nějak vyváženě rozdělená, což se o Dunhamové a jejím týmu říct nedá. Agentka FBI jako hloupá služka starého Bishopa, která má jediné eso v rukávu a to, že má zbrojní pas. A že je za vším nějaký vzorec? Ech, na to já x sérií čekat věru nebudu. ()

Galerie (964)

Zajímavosti (64)

  • Nejdražší epizodou má být údajně závěrečný díl celého seriálu. (Yorkcz)
  • Pilotní díl byl díky dovednostem hackerů ke stažení na internetu ještě před svojí premiérou. (Džejkop)

Související novinky

Lance Reddick zemřel ve věku 60 let

Lance Reddick zemřel ve věku 60 let

17.03.2023

Šok a obrovská tragédie. Tak nějak by se dala popsat nečekaná zpráva o smrti herce Lance Reddicka, jemuž bylo pouhých 60 let. Hvězda nespočtu seriálových a filmových rolí se zapsala do paměti diváků… (více)

J. J. Abrams chystá nový sci-fi seriál

J. J. Abrams chystá nový sci-fi seriál

12.12.2016

Režisér Star Treku a sedmých Star Wars zatím neoznámil svůj další celovečerák, na televizní scéně ale zůstává plně činný. Ačkoliv se o Westworld staral hlavně Jonathan Nolan, jednalo se o Abramsovu… (více)

Zemřel Leonard Nimoy

Zemřel Leonard Nimoy

27.02.2015

"Život je jako zahrada. Zažíváme dokonalé chvíle, ale uchovat je můžeme pouze ve vzpomínkách." Takhle před několika dny komentoval život herec a režisér Leonard Nimoy, v němž určitě poznáváte pana… (více)

Abrams: SW VII, robopoldové a magie s Cuarónem?

Abrams: SW VII, robopoldové a magie s Cuarónem?

29.01.2013

J.J. Abrams se oficiálně stal nejvytíženějším filmovým a televizním tvůrcem na planetě. Především: studio Disney oficiálně potvrdilo, že DžejDžej opravdu podepsal smlouvu na režii Star Wars: Epizody… (více)

Reklama

Reklama