Reklama

Reklama

Soukromé pasti

(seriál)
Česko, (2008–2011)

Hrají:

Zdena Studenková, Jan Budař, Martha Issová, Josef Polášek, Marek Daniel, Miroslav Etzler, Klára Issová, Roman Zach, Vilma Cibulková, Aňa Geislerová (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Ty nejhorší pasti si na sebe stražíme sami. Někdy s pomocí našich blízkých. A těm zase pomáháme my. Soukromé věci jsou složité a nikde se to neučí. Navíc býváme zmatení. Nemluvě o tom, že doba je rychlejší než my a všechno se mění – než si s něčím poradíme, je to jinak. (TV Nova)

Recenze (280)

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Já nevim, prostě ne. Ať už v čechách vznikne cokoli tak to vždycky dopadne špatně. Začínam si myslet, že jsme prokletá země. Nebylo to tak děsný jako novej krimi seriál "CSI Anděl", ale pořád to zkrátka neni vono, pořád tomu chybí něco, co tvůrci nedokážou najít a díky tomu se dostali do svojí vlastní "soukromé pasti". Škoda. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

V životě člověka může nastat chvíle zatmění mozku, při které něco zvláštního udělá, něco nepříliš vhodného řekne nebo něco špatně vyhodnotí a jeho život se ocitne tam, kde ho jeho majitel rozhodně nechce mít. Často pak přemýšlí, kde se stala chyba, obviňuje nespravedlnost světa kolem sebe, ale pomalu mu dochází, že se chytil do pasti, kterou si sám nechtěně nastražil. ()

Reklama

McClane 

všechny recenze uživatele

První díl měl určitě hereckou kvalitu, ale zase spoustu nedostatků: to opravdu, když dvě osoby telefonují, musí být v podkresu "bublající" zvuk, aby nás o tom usvědčil? proč jsou auta na silnici slyšet víc než dialogy? Promluvy hlavní hrdinky do kamery? aj. 50%._____ Druhej díl opět trochu trpí tím co první. Po první výborné půlce přijde těsně za sebou několik WTF momentů, ze kterejch se skoro nevzpamatuju. A ty promluvy do kamery jsou opravdu hodně špatná scénáristická berlička. Za Langmajera a Novákovou 70%_____ Škoda, že je Norisová tak bídná herečka, jakmile má začít hrát emoce, tak odcházím zvracet. Třetí díl 70%._____ Čtvrtej díl nepřinesl nic moc novýho, jen standard SP, takže 50%._____ Pátej díl = herecký koncert Vášáryové, Bartošky a Cibulkové, hlavně Vášáryová nemusí nic říkat, stačí její pohled do kamery, zatím nejlepší díl - 80%_____ Sedmý díl: Etzler na mě vždycky působil jako úchyl, takže v týhle roli mi seděl. Tomuhle dílu se dá jen málo věcí vytknout, téma zneužívání dítěte rodičem se povedlo zpracovat velmi dobře a asi i velmi přesně. 80%._____ Po dlouhý době projekt některý z českejch televizí, kterej mě zaujal a kterje budu sledovat pravidelně. ()

Meijin 

všechny recenze uživatele

1.díl, Něžný vetřelec: Vilhemová, Vaculík, Šafránková (4*), 2.díl, Fajn brigáda: Nováková, Langmajer, Chmela, Klepl (4*), 3.díl, Jiná láska: Stivínová, Z.Norisová, Rašilov, Medvecká (3*), 4.díl, DNA jako důkaz: Budař, Voříšková, Hanák, Bydžovská (3*), 5.díl, Láska v moll: Bartoška, Vašáryová, Cibulková (4*), 6.díl, Malý terorista: Geislerová, Zach, Kajnarová, Mišík (3*), 7.díl, Tatínkova holčička: Etzler, Hybnerová, Kohoutová, Tomsa (3*), 8.díl, Ukradená spermie: K.Issová, Daniel, Polívková, Syslová, Navrátil (4*), 9.díl, Smím prosit o lásku?: Studenková, Kratina, Polášek, Branna (2*), 10.díl, Tři do páru: Budař, M.Issová, Pauhofová, Chýlková, Jaškow (3*), 11.díl, Riskantní interview: Žilková, Balzerová, Švormová, Sotonová, Krausová (4*), 12.díl, Exmanželkou snadno a rychle: Brodská, Lustigová, M.Dlouhý, Leichtová, Cina, Táborský (4*). ()

Nikon

všechny recenze uživatele

Tohle se jednou "známkou" hodnotit nedá. To není seriál, ale cyklus příběhů s naprosto odlišnými tématy i obsazením. Podle osoby režiséra a hereckých osobností se také liší (a dost výrazně) kvalita jednotlivých filmů. Některé jsou fakt dobré a překvapivě se vymykají z "Novácké" produkce. Některé ovšem svůj původ nezapřou. Takže - než hodnotit průměrně, počkám, až někoho napadne jednotlivé filmy "osamostatnit". ()

Galerie (250)

Zajímavosti (11)

  • V epizodě "Jiná láska" Daniela vyhazuje z okna komplet povlečení postele. V dalším záběru je ale s přítelkyní v posteli s bílým prostěradlem. (Twyer)
  • Pro Miroslava Etzlera bylo natáčení epizody "Tatínkova holčička" hodně složité. S rolí se musel dlouho psychicky vyrovnávat. Jak sám přiznal, bylo to pro něho mnohem složitější než pro Bereniku Kohoutovou, pro kterou to byla první herecká role. (MTHRFCKR)

Související novinky

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

16.08.2017

Cynismus Humphreyho Bogarta, šarm Roberta Mitchuma, křehkost Lizabeth Scott, rafinovanost Alfreda Hitchcocka, temné příběhy z Mexika, napínavé filmové jízdy noirovými vlaky a standard v podobě… (více)

Reklama

Reklama