Reklama

Reklama

Soukromé pasti

(seriál)
Česko, (2008–2011)

Hrají:

Zdena Studenková, Jan Budař, Martha Issová, Josef Polášek, Marek Daniel, Miroslav Etzler, Klára Issová, Roman Zach, Vilma Cibulková, Aňa Geislerová (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Ty nejhorší pasti si na sebe stražíme sami. Někdy s pomocí našich blízkých. A těm zase pomáháme my. Soukromé věci jsou složité a nikde se to neučí. Navíc býváme zmatení. Nemluvě o tom, že doba je rychlejší než my a všechno se mění – než si s něčím poradíme, je to jinak. (TV Nova)

Recenze (280)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Seroš, který řadím mezi solidní průměr a který mne překvapil. Je vidět, že NOVA se pod novým vedením snaží o vlastní tvorbu, která už jen nespoléhá na otylé a vyčpělé baviče, fekální a trapné pořady typu Tele Tele či na národem milované bílé pláště. Samozřejmě je to seriál a jednotlivé díly mezi sebou kvalitativně výrazně konstrastují. Přesto, pokud mám čas si je nenechávám ujít a to na TV skoro nekoukám. Jen tak dál, je možné, že za čas se už člověk nebude muset stydět veřejně přiznat, že kouká na NOVU. * * * ()

Jansen 

všechny recenze uživatele

Ze začátku ohromen pro český televizní seriál netypickou formou a chladným od citů oproštěným vyprávěním jsem se nechal unést hrdinčiným k neštěstí neodvratně spějícím příběhem. Postupem času jak jsem vstřebal netypickou formu vyprávění a soustředil se na samotný obsah, napětí ze mě postupně začalo vyprchávat. Až jsem dospěl ke konci a uvědomil si, že pod chladně stylizovanou slupkou se skrývá vlastně úplně obyčejné televizní drama osekané do délky seriálu. A s dalšími díly to bylo velmi podobné. I přes to se jedná o jednu z lepších věcí, co pro nás televize Nova letos připravila. ()

Reklama

insurgentes 

všechny recenze uživatele

Nemůžu se ubránit srovnání s Nevinnými lžemi, a pak jednoznačně vycházejí pasti jako tisíckrát větší brak, hlavně proto, že je tady ten laciný filmařský alibismus "my jen objektivně ukážeme, jak to všechno jde do kopru" a řešení nikde, Ve lžích člověk věděl, kde udělala postava chybu, nebo to tušil, nebo když to ani netušil, stejnak to spělo k nějakýmu rozuzlení. Tady se všichni chovaj tak nějak normálně, jak bychom se zachovali všichni, nebo většina z nás, a stejnak to jde od desíti k pěti. Řikám za sebe, nechte si to. Pokud neumíte nabízet řešení, fakt - nechte si to. To zkrátka nestojí za to brát do ruky kameru, stačí se rozhlídnout všude kolem. ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Na Soukromých pastích je jasně vidět rozdíl mezi herci jenž v nich hrají a herci Ordinace z Růžové zahrady. Zatímco v Ordinaci hrají druhořadí herci, co se na své scény a role připravují pár hodin, takže pak předvádějí grimasy, umělé emoce a naprosto odporné vtipy, tak v Pastích hrají herci prvořadí, herci co mají roli jen jednu v jednom díle a na tu se připravují dny a týdny, takže jsou Vám (alespoň mně) sympatičtí, chápete jejich činy a emoce jenž hrají, jsou kurevsky hodně přesvědčivý. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Tento projekt televize Nova si zaslouží uznání. Nevěřila bych, že tv, díky které jsem pochopila, proč se říká televizní kanál, dokáže nabídnout svým divákům něco takového. Nejen, že jsem nepředpokládala, že na to má kapacity, ale řekla bych, že bude mít i strach svému diváctvu zvyklému na estrádní pseudozábavu nabídnout takové filmy. Projekt má sice mírně rozkolísanou úroveň, ale převážná většina patří k špičce české televizní tvorby. Pravda, ono mezi těmi pouty, zahradami, nemocnicemi a bůhví čím ještě, není pražádný problém vyniknout. Ale tady hrají herci, hrají podle scénáře a režíruje je režisér. Už jsem si pomalu odvykla od těchto základních atributů. Proto mi možná Soukromé pasti tak vyráží dech, protože jsou to výborné televizní inscenace! ()

Galerie (250)

Zajímavosti (14)

  • V epizodě "Jiná láska" Daniela vyhazuje z okna komplet povlečení postele. V dalším záběru je ale s přítelkyní v posteli s bílým prostěradlem. (Twyer)
  • Herce Miroslava Etzlera (Ondřej) si někteří diváci až příliš spojili s jeho rolí v této epizodě a zažil kvůli tomu nejednu nepříjemnou chvíli. Když jel po odvysílání epizody metrem, přistoupil k němu muž a se slovy: „Ty víš, za co to je,“ mu plivl do tváře, zavzpomínal v pořadu Exkluziv (od r. 2013). (Lauralex)
  • Epizoda "Tatínkova holčička" vzbudila mimořádný ohlas a v roce 2009 získala prestižní ocenění na 11. Mezinárodním festivalu televizní tvorby v La Rochelle. (MTHRFCKR)

Související novinky

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

16.08.2017

Cynismus Humphreyho Bogarta, šarm Roberta Mitchuma, křehkost Lizabeth Scott, rafinovanost Alfreda Hitchcocka, temné příběhy z Mexika, napínavé filmové jízdy noirovými vlaky a standard v podobě… (více)

Reklama

Reklama