Reklama

Reklama

Soukromé pasti

(seriál)
Česko, (2008–2011)

Hrají:

Zdena Studenková, Jan Budař, Martha Issová, Josef Polášek, Marek Daniel, Miroslav Etzler, Klára Issová, Roman Zach, Vilma Cibulková, Aňa Geislerová (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Ty nejhorší pasti si na sebe stražíme sami. Někdy s pomocí našich blízkých. A těm zase pomáháme my. Soukromé věci jsou složité a nikde se to neučí. Navíc býváme zmatení. Nemluvě o tom, že doba je rychlejší než my a všechno se mění – než si s něčím poradíme, je to jinak. (TV Nova)

Recenze (280)

kajas 

všechny recenze uživatele

"Něžný vetřelec" - Tatianu mám celkem ráda a Lukáše taky, takže obsazení v pořádku. I děj mě zaujal, sama nevím, jak bych se v roli Karolíny zachovala. ****. "Fajn brigáda" - Parádní díl. Sandru jsem z "Ordinace" zrovna nemusela, ale zde mě příjemně překvapila. Konec taky perfektní. *****. "Jiná láska" - Opravdu realistický pohled do života lesbiček. Obě hlavní představitelky byly fantastické. ****. "DNA jako důkaz" - Tereza Voříšková je hvězdou své generace. V tomto dílu je krásně vidět, jak se historie opakuje (kdo viděl, ví, jak to myslím). Pro mě přesto jen za ***. "Láska v moll" - Úžasný herecký výkon tří hlavních hrdinů, také musím poprvé vyzdvihnout přenádhernou hudbu a její dojemnost. *****. "Malý terorista" - Romanovo chování mi v mnohém připomnělo rozmazleného synáčka máminé kamarádky, takže pro podobnosti s realitou *****. "Tatínkova holčička" - Naprosto neuvěřitelný (ale bohužel pravdivý) pohled na sexuální zneužívání mladistvých. Pořád jsem doufala v potrestání zla, ale konec mi vehnal slzy do očí. Kam jen ten svět spěje? Nejlepší "soukromá past". *****. "Ukradená spermie" - Herci mi byli nesympatičtí, hlavní hrdinka byla (s prominutím) úplně pitomá. *. "Smím prosit o lásku?" - Je vidět, že po sedmi výborných příbězích už nic lepšího nepřijde. Se "Soukromými pastmi" to jde z kopce a tento díl je toho důkazem. Skoro žádný děj, konec vlastně úplně chybí. *. "Tři do páru" - Tak tenhle díl byl opravdu ze života, protože podle mého názoru se do takové situace dostává tak polovina národa českého. Vzhledem k rozhořčení nad minulými díly pouze ***. "Riskantní interview" - Eliška Balzerová zahrála opravdu na výbornou, ale o Veronice Žilkové už takové mínění nemám. Nikdy jsem ji moc ráda neměla a zde mi byla opravdu nesympatická. Příběh ale jinak patřil k jednomu z nejlepších. ****. Září 2011: začala jsem sledovat i novou řadu. Po dvou dílech jsem s výsledkem velmi spokojená. "Nezabiješ" - Pochybuji, že tento díl zbytek série překoná. Spolu s "Tatínkovou holčičkou" vrchol tohoto počinu. Nikde jsem Jiřího Langmajera neviděla hrát lépe. *****. "Manželství nebo život" - Terezu Kostkovou nemám jako herečku vůbec v lásce, jinak to ale nebylo špatné pokoukání. ***. "Útěk" - Nesnáším chlapy. I Vojta Dyk si zaslouží takhle skončit, když hraje takového... Bohužel i tohle je realita. A sakra dobře zobrazená (i když mi poprvé v životě lezl na nervy Jirka Mádl a ta nána, co hlavního hrdinu svedla, byla taky otřesná). ****. "V síti" - Myslím, že z takového tématu šlo vytěžit daleko víc, ovšem Kryštof Hádek se spolu s Etzlerem zařadil mezi největší slizouny celé série. ***. Cyklus zatím skončil a já po dvou řadách hodnocení zachovávám. ()

czdmaso 

všechny recenze uživatele

1. díl se mi líbil. Obzvlášť dialogy hlavní hrdinky s matkou. Uvidíme co další.... Na Novu slušný počin. U 2. dílu mi přišla horší kamera,l trochu "mravněpoučné" ale dobrý herecký výkon Sandry Novákové.. Možná by se jednotlivé inscenace měly hodnotit spíše samostatně - na projektu se podílí více režisérů. 3. díl zatím nejslabší - příliš hysterické - vztah vykreslen hlavně sexuálně - takže dost nepravděpodobné. 4. díl - skvostné výkony všech protagonistů - samostatně hodnoceno na 5* Dále se už omezím jen na hvězdičky: 5. díl Láska v moll 5* 6. díl. Malý terorista 3* 7. díl Tatínkova holčička 5* 8. díl Ukradená spermie 3a1/2* a dále už nebudu pravidelně hodnotit, kvalita nějak klesá..... (až na výjimečně dobře zahranou ex-manželku Terezu Brodskou) Howgh. ()

Reklama

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Hodnotím pouze první díl "Nezabiješ" z nové série, který byl opravdu hodně povedený. Jde vidět, že Langmajer stále umí. Mělo to vážnost, realističnost, nechybělo tomu napětí a konečně je to taky něco pořádného ze života a člověk si trochu udělá obrázek, jak to u nás v soudnictví funguje a nejen v něm. Závěr byl dechberoucí. Za podobné české snímky jsem velice rád. 85% 4/5 Po shlédnutí druhého dílu musím hodnocení zvednout, zatím to vypadá, že se bude jednat o kvalitní sérii příběhů a jejich zpracování je prozatím dokonalé. 95% 5/5 Po třetím díle hodnocení zůstává. Sice malinko slabší díl, ale Jirka Mádl byl opět skvělej a dal tomu to správné tempo. Čtvrtý díl byl naopak o něco lepší, Kryštof Hádek byl opravdu přesvědčivý. Suma sumárum 5 hvězdiček, druhá série si zaslouží uznání. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Tohle se vážně celkem povedlo a musím zopakovat, to co už bylo zmíněno- že se konečně podařilo natočit český seriál, který si právem zaslouží vyšší hodnocení než *. Taky musím říct, že hodně záleží na tom, jaký díl člověk zrovna vidí, protože některé jsou dobré, a jiné spíš slabší, ale celkově mě tahle série mile překvapila. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Ty nejhorší pasti si na sebe stražíme sami. Někdy s pomocí našich blízkých a těm zase pomáháme my. Plně vystihující slogan. Zdá se, že Bakalářům zvoní hrana. Nově se konečně něco povedlo. Příběhy obyčejných lidí, které dnes a vlastně denně potkáváme v metru, tramvaji nebo prostě jen na ulici. Skutečně si mladá žena musí na studium vydělávat jako prostitutka? Má manželství po třiceti letech šanci na přežití? Co sexuální zneužívání dětí? Ptám se sama sebe, kde je chyba. Je to vnás nebo v systému? Jsme oběti doby? Tyto příběhy stojí za to je vidět. Zamyslet se alespoň jednou nad nimi. ()

Galerie (250)

Zajímavosti (11)

  • V epizodě "Manželství, nebo život", která se odehrává v zimě, slavili svátek Ivanové, ve skutečnosti však Ivan jmeniny slaví v červenci. (Lindush)
  • V epizodě "Jiná láska" Daniela vyhazuje z okna komplet povlečení postele. V dalším záběru je ale s přítelkyní v posteli s bílým prostěradlem. (Twyer)
  • V epizodě "Tatínkova holčička" ve scéně, kdy mlátí Ondřej (Miroslav Etzler) Veroniku (Berenika Kohoutová) opaskem přes zadek, mládil Etzler místo herečky, aby jí neublížil, Etzler opaskem o své stehno. Po nátačení ho měl plné modřin a celé od krve. (MTHRFCKR)

Související novinky

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

16.08.2017

Cynismus Humphreyho Bogarta, šarm Roberta Mitchuma, křehkost Lizabeth Scott, rafinovanost Alfreda Hitchcocka, temné příběhy z Mexika, napínavé filmové jízdy noirovými vlaky a standard v podobě… (více)

Reklama

Reklama