Reklama

Reklama

Soukromé pasti

(seriál)
Česko, (2008–2011)

Hrají:

Zdena Studenková, Jan Budař, Martha Issová, Josef Polášek, Marek Daniel, Miroslav Etzler, Klára Issová, Roman Zach, Vilma Cibulková, Aňa Geislerová (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Ty nejhorší pasti si na sebe stražíme sami. Někdy s pomocí našich blízkých. A těm zase pomáháme my. Soukromé věci jsou složité a nikde se to neučí. Navíc býváme zmatení. Nemluvě o tom, že doba je rychlejší než my a všechno se mění – než si s něčím poradíme, je to jinak. (TV Nova)

Recenze (280)

Gemini 

všechny recenze uživatele

TV Nova vstoupila do vod, které dosud patřily jen ČT, a začala produkovat televizní tvorbu nezábavního charakteru a nepapundeklového prostředí. Dala svému Plaváčkovi do vínku herce když ne dobré, tak za dobré považované, a stylem "střídavě oblačno" zkompilovala sérii tu více, tu méně dramatických příběhů, z nichž některé nejen že by neměly, ale troufám si říct, že skutečně nebudou, zapomenuty. Žádný díl nebyl vyloženě špatný - pouze prostituční etuda Sandry Novákové byla jak z laciného románu a až na některé rekvizity byla těžce nepůvodní...a hlavní roli hrála Sandra Nováková, která pro mě patří do zmíněné skupiny "ne dobrých" hereček. Ale vyvažme tento největší krok vedle hned prvním dílem o mladé ženě, volící mezi rodinou (tak nějak dvoučlennou) a kariérou, vynikajícími výkony Zuzan Stivínové a !!!NORISOVÉ!!! v díle o problému s orientací, a - jak jinak - Tatínkovou Holčičkou, která byla notně studenou sprchou hlavně díky odporně přesvědčivému Miroslavu Etzlerovi, a pro Soukromé Pasti jako celý cyklus prostě nemůžeme jít pod 70%. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Tohle se vážně celkem povedlo a musím zopakovat, to co už bylo zmíněno- že se konečně podařilo natočit český seriál, který si právem zaslouží vyšší hodnocení než *. Taky musím říct, že hodně záleží na tom, jaký díl člověk zrovna vidí, protože některé jsou dobré, a jiné spíš slabší, ale celkově mě tahle série mile překvapila. ()

Reklama

Sharlay 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za to, že se Nova pouští (pravda, neúspěšně) do alespoň z dálky sofistikovaně vyhlížejícího seriálu. Mediální masáž tomuto seriálu spíše neprospěla, pouze s výjimkou dílu o zneužívání, což samo o sobě je zvěrstvem pokud je to prezentováno v "zaručeně čerstvé zprávě" v Televizních novinách, shodou okolností pět minut před seriálem. Kdy se televize Nova aspoň trochu zamyslí nad tím kam to vede? ()

Katarine 

všechny recenze uživatele

Tento seriál se těžko hodnotí. Je to hlavně tím, že každý díl byl úplně o něčem jiném a každý byl také úplně jiný, co do kvality. Velmi dobře zpracované: Něžný vetřelec (Tatiana Vilhelmová, Lukáš Vaculík, Libuše Šafránková), Fajn brigáda (Sandra Nováková, Jiří Langmajer), Láska v moll (Jiří Bartoška, Vilma Cibulková, Emília Vašáryová), Tatínkova holčička (Vanda Hybnerová, Miroslav Etzler). O něco málo horší díly: Jiná láska (Zuzana Norisová, Zuzana Stivínová, Saša Rašilov), Riskantní interview (Eliška Balzerová, Veronika Žilková) a Exmanželkou snadno a rychle (Teraza Brodská, Michal Dlouhý). Díly, které mi nic nepřinesly: Malý terorista (Roman Zach, Aňa Geislerová), Smím prosit o lásku? (Zdena Studenková, Josef Polášek). Naprosto nudné díly, o ničem: DNA jako důkaz (Tereza Voříšková, Jan Budař, Tomáš Hanák), Ukradená spermie (Klára Issová, Marek Daniel, Anna Polívková). Neviděla jsem: Tři do páru (Martha Issová, Jan Budař, Táňa Pauhofová). Už ta jména hereckých hvězd poukazují na slušnou podívanou, bohužel to vždy tak nebylo. Takže celkem mi to vyšlo na 3*. ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Já nevim, prostě ne. Ať už v čechách vznikne cokoli tak to vždycky dopadne špatně. Začínam si myslet, že jsme prokletá země. Nebylo to tak děsný jako novej krimi seriál "CSI Anděl", ale pořád to zkrátka neni vono, pořád tomu chybí něco, co tvůrci nedokážou najít a díky tomu se dostali do svojí vlastní "soukromé pasti". Škoda. ()

Galerie (250)

Zajímavosti (14)

  • V epizodě "Tatínkova holčička" ve scéně, kdy mlátí Ondřej (Miroslav Etzler) Veroniku (Berenika Kohoutová) opaskem přes zadek, mládil Etzler místo herečky, aby jí neublížil, Etzler opaskem o své stehno. Po nátačení ho měl plné modřin a celé od krve. (MTHRFCKR)
  • Herce Miroslava Etzlera (Ondřej) si někteří diváci až příliš spojili s jeho rolí v této epizodě a zažil kvůli tomu nejednu nepříjemnou chvíli. Když jel po odvysílání epizody metrem, přistoupil k němu muž a se slovy: „Ty víš, za co to je,“ mu plivl do tváře, zavzpomínal v pořadu Exkluziv (od r. 2013). (Lauralex)

Související novinky

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

16.08.2017

Cynismus Humphreyho Bogarta, šarm Roberta Mitchuma, křehkost Lizabeth Scott, rafinovanost Alfreda Hitchcocka, temné příběhy z Mexika, napínavé filmové jízdy noirovými vlaky a standard v podobě… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno