Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (585)

UncleG odpad!

všechny recenze uživatele

Vezměte list čistého papíru a kružítko. Ostrý hrot zabodněte do středu plochy a se vší pečlivostí a vyplazeným jazykem vykružte pěkné pravidelné kolečko. Pak papír připevněte na stěnu a 77 minut upřeně pozorujte kroužek v jeho středu. Ptáte se "PROČ"? Protože si při sledování užijete mnohem větší švandu než kdybyste koukali "Vampires Suck". ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Ale jo 2 hvězdy - 2x jsem se velice dobře pobavila.. v celku je to však hloupost, s trapnými hereckými "výkony". Mám ráda parodie, kdy je směšné to, že se stane něco nečekaného v jinak známém prostředí. Ale druhá půlka filmu mi připadala jako házení špíny a zbytečné zesměšňování něčí skutečné práce. To mi dost nesedí. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Vlkodlačí humor, Black Eyed Peas nebo objednávka číny fajn, ale tím bohužel končíme. Problémem upíří parodie překvapivě není to, že by byla až tak nechutná nebo strašná, spíš jen nudná. Naštěstí se stopáž pořád drží sotva na hranici adekvátní pro celovečerní film a fekální humor byl prakticky vymýcen. Druhá hvězda tak přistála jen za relativní neškodnost, protože pocit, že tenhle scénář byl napsán za odpoledne a že do Twilight se dá strefovat o poznání snadněji, zůstává až příliš výrazný. ()

Hismael 

všechny recenze uživatele

Myslím, že tohle je aspoň malý krok správným směrem. Je potřeba vidět minimálně první dva díly Stmívání, jinak se na to nemá cenu dívat. Příběh je v základu zparodovaná kopie prvního dílu + pár věcí z druhého. Takže čím méně se nemuselo přemýšlet nad dějem, tím více se mělo přemýšlet nad parodovanými částmi. Těch povedených je víc jak polovina a častokrát dobře trefené do originálu. Zbytek už je horší. Kdybych měl hodnotit podle zábavy, tak je Vampire suck zajímavější než oba dva první díly Stmívání dohromady. 3 hvězdy je hodně a 2 zase málo... ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Jsem sice fanouskem Twilight, ale nevadilo by mi trochu ho zesmesnit... ale tady byla vetsina napadu az za hranici dobreho vkusu (namatkou Jacobova chlupata hrud se spoustou bradavek, Edwardovo pozadi, prohozeni stropem, priserni Zolturiovi, kluby fanynek atd.). Nektere (jako segway) se ale povedly. A musim uznat, ze herce vybrali celkem dobre (zvlast ustredni duo). Ano, zasmala jsem se, ale ne, znovu uz to nikdy videt nemusim. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • iPhone, ktorý Jennifer použije vo filme na zobrazenie facebookovej stránky, je osobný telefón herečky Anneliese van der Pol.
    (misterz)
  • Film je parodií na ságu „Twilight“. (ash99)

Reklama

Reklama