Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (585)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Perfektní parodie, většinu času jsem brečela smíchy, ale je pravda že některé narážky (převážně hodně těch se sexuálním námětem) byly až moc přehnané a ne vtipné. Jinak, jak se tady píše, aby si to člověk náležitě užil, musí vidět alespoň první dva díly Twilight, pokud někdo viděl doposud všechny, tak to má ještě lepší:) Nejlepší gag? Jacob jako čivava, Black eyed peas a další a další...na druhou stranu ty naprosto antizábavné jsou například, když otec učí Beccu sebeobraně, nebo jsem mírně nepochopila pozdější scény s jejími spolužáky. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Paráda:-) Jak já se na tuhle parodii těšil. A nezklamala mě. Kvůli ní jsem shlédnul první dva díly Twilight ságy, abych se u toho mohl lépe zasmát. Udělal jsem dobře. Děj je zparodován parádně, postavy jsou zparodovány parádně. Nejlépe je podle mě zparodován "vlkodlak" nebo chceme-li "Chivava" Jacob a jeho vlčí (psí) vlastnosti jako např. drbání hlavy, čůrání na patník, hon za kočkou, ocas atd. Jako jeden z mála mám rád parodie od těchto dvou režisérů, a přestože se tahle trochu liší od předchozích, tak se mi velice líbila. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Duo specialistů na parodie Friedberg/Seltzer neodolalo svodům zparodovat jednu z nejpopulárnějších a současně nejdiskutovanějších ság poslední doby Twillight a jejich snaha nebyla marná. Tím nejlepším, co parodie Vampires Suck (Upíři jsou na hovno) nabízí, je její představitelka Jenn Proske, s kterou Kristen Stewart pojí nejen nápadná vnějšková podoba, ale hlavně její výkon, který naprosto geniálně vystihuje herectví Kristen Stewart až do těch nejtitěrnějších detailů (vlasy dávající si xkrát za ucho, nervozně těkající pohyby apod.) Ostatní herci sice nejsou špatní, ale Proskeové se nevyrovnají (její herecký partner Matt Lanter hrající Edwarda za ní zřetelně zaostával). Aby se divák obstojně bavil, musí mít tentokrát nakoukáno hlavně dvojku Twillightu, a to opravdu důkladně, protože tentokrát je veškerá pozornost zaměřena na jednotlivé scény z dvojky, z kterých se právě vytěžily ty nejlepší a nejlépe fungující gagy. Tvůrci se opřou jen do pár celebrit (Chris Brown, Lady Gaga, Black Eyed Peas nebo Jonas Brothers) a to ani nijak významně a na ostatní významné filmy z letošní sezony se sice také dostane (třeba Alenka v říši divů), ale opět je to spíš jen okrajové ohlédnutí. Pokud jste antifanouškem ságy, tak si budete libovat, protože vtipy tvůrci chrlí kulometnou kadencí a zkouší na diváka všechno, pokud se nezasměje teď, tak o minutu později ano, protože vtipy dojdou až v samotném závěru. Uteče to jako voda a v dohledné době stejně není žádná jiná parodie na obzoru. 60% ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christopher Lennertz: 1. My Panties - Magicwandos [2:05] ,2. Succubus Baby - Magicwandos [3:06] ,3. Believe Nothing - The DeeKompressors [2:21] ,4. Late Night Superstar - Revival Chiefs [2:37] ,5. Are We On - Killdeer [3:38] ,6. I Miss You - Arlaner [2:12] ,7. Hey Eddie - Barnetta [0:30] ,8. It's Raining Men - Kelly Kass [4:04] ,9. My First Wish - Miss Eighty 6 [2:54] ,10. She's Going Down - Ali Dee [2:14] ,11. All the Way Up - Alana D [3:30] ,12. On Fire - Classic [2:02] ,13. The Hustle - The 26th Street Boyz [4:05] ,14. If I Was Your Vampire - Grecia Godliss [4:31] ,15. Wango Tango - Danielle Barbe [3:16] ,16. There I Stand - Madlife [3:53], ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Je to strašná kravina, ale některé vtípky jsou vynikající. Představitelka Belly/Beccy si grimasy K. Stewart pořádně nastudovala a paroduje ji opravdu dokonale. Kvalita režisérského dua se ale nezapře a větší hodnocení prostě dát nejde, každopádně mě to bavilo víc, jak všechny tři díly té stupidity dohromady. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Film se natáčel v Sheverportu, v Mindenu a v Bossier City v Lousině. (rafix)
  • V scéne, kde Beccin (Jenn Proske) otec je na gauči XXL zmrzlinu, sa pozerá na film Mucha (1958) (Melios)
  • Film je parodií na ságu „Twilight“. (ash99)

Reklama

Reklama