Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (585)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Žádný příběh a ten kdo neviděl Twilight, těžko může pochopit. Spoustu povedený narážek u kterých jsem se skvěle pobavil. Děj není sice nejlepší, ale je chycen v celku slušně. Vampires Suck je parodie a ty jsou od toho, aby se člověk zasmál a to se povedlo. Oba režiséry se s filmem poprali dobře a když říkám dobře myslím 5/10 = 55% ()

teutates odpad!

všechny recenze uživatele

Fuuuuck... to čo bolo... ty vole to je mazec... Twilight sám o sebe absolutne nepotrebuje ozaj žiadnu parody... toto bolo hrozné umocnené minimálne na piatu a ozaj nechápem ako sa to vôbec mohlo dostať na net... aaa ak som niekedy písal, že tzv. "stráta života"... určite to nemalo takýto dôraz ako tuna. -10/10 Úplne v pi*i ()

Reklama

nirvana91 

všechny recenze uživatele

Možno Twilight a New Moon nestál za veľa, ale prečo by potom tento film mal? Sparodované to nie je bohvieako extra, moc som sa nenasmiala. Pravda, Beccine gúľanie očami malo blízko k tomu Bellinmu, ale po čase to proste začne iritovať. A Jacob s divnými pazúrikmi, chlapatou hruďou, divnými ušami a frňákom či Beccin otec, s nafukovacou Ančou? Podľa mňa sa snažili byť až moc vtipný, čím to celé dokazili. Aj keď Jacobova smečka tancujúca na Raining Man či "Black Eyed Peas" boli nice! :D To proste dali :D ()

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem, že tohle někdy řeknu či napíšu, ale kdybych si měl vybrat mezi touto takzvanou parodií a Twilight ságou, hodně dlouho bych váhal, co si pustit... Ano, až taková sračka tenhle kus je... Silně nevtipná nuda od odporného začátku až do zkurveného konce... Banda očividně retardovaných kreténů, které by měli strach přijmout i do Jedličkova ústavu, pobíhá od ničeho k ničemu, debilně se ksichtí, bez jakékoliv snahy odříkávají špatně napsané a naučené texty a vůbec se z této zrůdnosti snaží udělat ještě větší kokotinu, než je... Naprosto projebaných 80 minut mého života... Friedberg se Seltzerem by měli chcípnout... ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Další z řady parodií táhnoucí se americkým filmovým průmyslem. Opět stejný typ humoru, opět stejné otřepané vtipy a další co jsme již viděli mnohokrát. Jediné, čím může tahleta lahůdka nadchnout je fakt, že se v ní nachází pár povedených vtipů a paroduje sérii filmů podobných kvalit když vezmeme v úvahu poměry áčkového filmu. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Film se natáčel v Sheverportu, v Mindenu a v Bossier City v Lousině. (rafix)
  • iPhone, ktorý Jennifer použije vo filme na zobrazenie facebookovej stránky, je osobný telefón herečky Anneliese van der Pol.
    (misterz)

Reklama

Reklama