Reklama

Reklama

Pach krve 4: Krvavý počátek

  • Česko Pach krve: Krvavý počátek (více)
všechny plakáty
Trailer

Skupina vysokoškolských studentů, kteří uvízli ve vánici, nachází útočiště v opuštěné nemocnici. Tu však obývá rodina vraždících kanibalů. Izolované sanatorium uprostřed divočiny v Západní Virginii je opuštěno od chvíle, co se podařilo uprchnout venkovské rodině kanibalů, která se zatoužila pomstít svým věznitelům. O několik desetiletí později hledá v oné nemocnici skupina vysokoškolských studentů útočiště před sněhovou vánicí, jež jim zmařila plány na víkendové lyžování. Když se ale studenti setkají s bývalými pacienty sanatoria, mají jenom dvě možnosti – bránit se... nebo zemřít! (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (369)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Užijte si barbecue, vy sráči !!" ;) A jak řekl, tak se i nestalo !! Shitmaker Declan O'Brian mění tuhle nablblou sérii v ještě nablblejší bizarní jatka, v nichž každý nejeden opravdu slušný nápad dovádí k takové zhovadilosti, navíc s až neskutečnou důsledností, že si tohle céčko snad ani nelze neužít.. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Po trojce přichází lepší, stylovější, krvavější pokračování, které ukazuje začátky vyvádění jedné milé rodiny. Gore pěkné, atmosféra dobrá. Nelogické chování přehlížím. To je snad v každém filmu. Verdikt ? Koukatelné pokračování hororové série, kde je pěkné gore, stylové mordy a potkáme zde i pěkné herečky, ale zase nepřínaší nic nového. Jako jednohubka na nedělní večer dobré. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tak otvor bránu,lebo ju rozbijem,sorry bejby ajm lesbien :D Blbost těhle lidí musela bejt korunovaná tím,že je někdo snědl zaživa.Wrong Turn,chceteli Pach Krve po českym,jsem zaznamenal před něékolika lety jako puberťácký vyhul tu vykosovací sračku jsem rozcupoval na kusy.Nebýt luxusních koziček Elišky Duškové a blbého fízla,šlo by to do kontejneru.Srát se s druhým a třetím dílem vod soudruhů z Bulharska nemá cenu a asi z nudy,nebo přepracovanosti jsem si s chutí a vypnutým zbytkem mozku vychutnal díl 4tý,který potkal stejný osud,jako poslední Nezvratný Osud :) čili vlastně první díl ;) Začátek filmu připomíná bulharské dvd céčko se Seagalem,otřesný neustálý křik a nudná vzpoura retardů,s pár cákanci kečupu a iritujícího jekotu.(SPOILERY) Potom následuje regulerní 3minutová šukačka slepičky a blbečka,jo vlastně vedle se lížou ještě dvě lesbičky.Takže brutal hardcore sado maso soft porno :) Potom už to je klasická vykosovačka s totálně iracionálním chováním postav ( blbka si může pogratulovat,vyhrává cenu za největší píču všech gore hororů,jelikož její rozhodnutí neupálit 3 vopice zabilo asi tak 500 lidí :) ) Logika 27 let opuštěné nemocnice....nikdo asi nikoho nepohřešoval :) 27 let! :D nad debilitou scénářů druhořadých vykosovaček by se dalo povznést,kdyby film obsahoval vtipné vraždy.Bohužel,rutinní zápichy,nechutné snědění za živa ( fakt otřes ).Ani nevim proč vůbec kouzlim 2*,ale v tý starý nemocnici to mělo atmosféru,sem tam malé bububu ty blbá píčo a nakonec efektivní projezd vrtákem a úplný konec hlávkového double smeče na scůtru zvedl z jedné na dvě.Na odpad jsem unavenej a mám rád lesbičky,jako bonus černoška s vietnamkou :) Jinak další bezdůchá břečka kterou už nikdy nechci vidět.30%.A když si ke svýmu dobru připočtu,že jsem to přežil se Slovenskými titulkami ( ten váš jazyk fakt na tečku :D ) musim bejt asi fakt nějakej sjetej. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem začal koukat, viděl první scénu a říkal si, co to proboha je za sračku. Pak jsem šel na pivo, v podnapilém stavu se vrátil z piva a film s očekáváním dokoukal. To, co jsem viděl, mi ale hnulo žlučí, ačkoliv chápu, že některým nadšencům pro brutální krvavý výplach udělá radost. Mně tyhle extrémní gore masová jatka spíš tak akorát zvedly žaludek, že jsem utopence a sedm piv málem vyhodil na podlahu. Nejchutnější pak byly scény, při kterých probíhá pitva za živa. Chutnější filmový zážitek člověk asi jen tak nezažije. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Stejný režisér jako v případě velmi nepovedené trojky. Jeden by si i zpočátku myslel, že se režisér zamyslel:) a šel do sebe, to jsem si ale myslel úplně špatně:) Slibně (a to myslím vážně:) se rozjíždějící vyvražďovačka se postupem času až neuvěřitelně rozpadne v ubohou plejádu nesmyslných skečů a nelogičností. Za všechny závěrečný hon na přeživší děvčata na prázdné sněhové pláni, tam jsem se i nahlas smál, vracení se pro ztracený pohrabáč ve sněhu, to mě opravdu odstřelilo:) Nicméně možná se přisypalo pár korunek či na to šli tvůrci trochu jinak, ale krvavé scény byly tentokrát lépe natočené než v "digitrojce" a opět nechyběla docela dost dobrá finální tečka ( s přivřenýma očima nad logikou pochopitelně) a já si říkám proboha proč zase až na konec. Dvě hvězdy si to ale zaslouží, byla to vcelku pěkná sranda:) ()

Galerie (60)

Zajímavosti (16)

  • Sean Skene je čtvrtým hercem, který ztvárnil „Tříprsťáka“. (asxasx)
  • Natočeno za 19 dní. Točilo se ve skutečně opuštěném sanatoriu. (ČSFD)
  • Jedná se o prequel prvních tří filmů. (asxasx)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno