Reklama

Reklama

Gangster Squad – Lovci mafie

  • USA Gangster Squad (více)
Trailer 4
USA, 2013, 113 min

Mafián Mickey Cohen platil v polovině 20. století za nejmocnějšího a také nejbrutálnějšího bosse na západním pobřeží Spojených států. Učil se od Al Capona a v Los Angeles kontroloval kšefty s drogami, prostituci i odbory. Město se tak ocitá pod jeho nadvládou. Má pod palcem skoro všechny, včetně policie a soudů. Jedinou výjimku tvoří policejní náčelník, který pověří seržanty O'Maru a Wooterse sestavením speciálního týmu pěti nebo šesti mužů, kteří se pokusí zničit Cohenovo impérium, aniž by měli oficiálně něco společného s policií. (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 4

Recenze (1 214)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Gangsterka, která se snažila být stylová i osudová, vtipná i vážná a nakonec akční i komorní. Výsledkem je tak trochu mišmaš, který sice dává smysl, ale to jen proto, že je to jedno velké klišé, má pár lepších momentů, ale v hlavě je příliš dlouho neudržím a v žádném případě nebudu mít v životě důvod, si tohle pustit znova. Takže za Ryana a Emmu a celkem povedené retro je to nakonec za 6/10. ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Režiséra a především scénáristu pověsit za kou*e do průvanu. Totálně promrhaný potenciál hvězdného ansámblu. Až hanba. Z tohohle mohl ve správných rukou vzniknout kult - takhle je i označení prvoplánová "OK" slátanina moc. Co mě nejvíc děsí, je fakt, že jsem po prvních ohlasech ani nic moc nečekal, ale tohle.. 40%. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Do Gangster Squad jsem nevkládal příliš velké naděje, ale pevně jsem doufal, že uvidím něco ve stylu herní klasiky - Mafie. A co se nestalo, byl jsem příjemně překvapen. Na filmu není nic špatně, což potvrzuje i herecké obsazení. Co je ale hlavní, jsou samozřejmě přestřelky, kterých je naštěstí dostatek. Vše působí autenticky a je to prostě skvělá zábava...90%...[02.02.2013_Cinestar_Černý Most] ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale přijde mi, že když se Hollywood poslední dobou pustí do nějakejch vážnějších historických filmů, většinou to skončí fiaskem. Tady takovej Ganster Squad má všechno, co si mohl přát. Naprosto boží herecký ansámbl. Říkám naprosto boží, protože tomu tak fakt je. Každý ten herec se Vám dostane pod kůži a toho si nesmírně vážím. Ne vždy se to povede. Také tu režisér měl na starost hodně slušný příběh, který mohl být naprosto epický, vysloveně jsem to z něj cejtil. Nechápu pak ale, proč se všecky ty akční scény musí točit tak, aby bylo nejvíc akce. Oni po sobě střílej jak zběsilý, ale nikdo neumírá. Akce nemá vůbec žádný řád. Prostě jenom přestřelka a jedno velký nic. Nehledě na to, že to všecko bylo strašně debilně natočené a celé to neuvěřitelně nepochopitelně probíhalo. Bejt ta jejich parta takhle pitomá, tak jsou ve skutečnosti tuhý hned na první střih a v tu chvíli nemá smysl dotáčet zbytek. Obrovská škoda, těšil jsem se na parádní gangsterku. Nebejt akčních scén, možná bych se i dočkal. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá, výborně obsazená akční gangsterka. Fajn... nic extra, trailer sliboval víc, ale bavila mě od začátku do konce. Navíc, téma samotný -válka prohnilýho města s tvrdou a čestnou skvadrou drsňáků od policie-, plus zasazení děje do týhle krásný éry, mi prostě imponuje automaticky. Brolin u mě vždycky znamená hvězdu nahoru, šarmantní Gosling tu má bohužel ze záhadnýho důvodu hlas jak buzna (škoda), Penn přehrává zlýho mafiánskýho bosse na jedna. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (32)

  • Scénář zpracoval Will Beall podle série novinových článků Paula Liebermana, který napsal i stejnojmennou knihu, vydanou v ČR souběžně s premiérou filmu. (hippyman)
  • Ve filmu ztvárnil svou první roli po deseti letech De'aundre Bonds (Duke Del-Red), který strávil onu dekádu za mřížemi za zabití. (Dr Lizal)

Související novinky

Justice League? Možná za deset let!

Justice League? Možná za deset let!

14.02.2013

Starý scénář se opakuje. Pokusů o zfilmování týmovky Justice League of America (Superman, Batman, Green Lantern, Wonder Woman a spol.) už tu bylo několik, třeba digitálně animovaný film v režii… (více)

Sean Penn jako „agent s povolením zabíjet“?

Sean Penn jako „agent s povolením zabíjet“?

30.01.2013

A bude na to dohlížet Pierre Morel, který se v 96 hodinách postaral o definitivní vstup Liama Neesona do síně slávy největších bad-ass borců? Vypadá to, že Penn potřebuje vydělat na nájem, protože si… (více)

I duchům se líbí Emma Stone

I duchům se líbí Emma Stone

21.01.2013

Guillermo del Toro pilně pracuje na postprodukci své novinky Pacific Rim (to víte, do filmu o souboji obrovských robotů s obrovskými monstry je potřeba dodělat „pár“ triků), ale už se pozvolna… (více)

Spy Hunter našel režiséra, ztratil Rocka

Spy Hunter našel režiséra, ztratil Rocka

27.09.2012

Ten totiž zřejmě vyrazí na lov démonů. Ale popořadě. Studio Warner Bros. se už několikrát pokoušelo rozjet filmovou adaptaci stařičké videohry Spy Hunter. O režii se zajímali třeba John Woo či Paul W… (více)

Reklama

Reklama