Reklama

Reklama

Po prvním masakru v roce 1974 se podezření obyvatel městečka obrátilo proti rodině Sawyerových. Rozvášněný dav dům Sawyerových obklíčil, vypálil a celou rodinu do posledního člena vyvraždil. Když se o několik desítek let později dívka jménem Heather dozví, že po své babičce zdědila nemovitost v Texasu, rozhodne se společně s několika kamarády vyrazit na výlet a svůj nově nabytý majetek si prohlédnout. Po příjezdu zjišťuje, že zdědila velkolepé sídlo. Hrůza, která se ukrývá ve sklepení, na své objevení ale teprve čeká. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (391)

petero 

všechny recenze uživatele

Kvalít atmosferického masakru z 2003 to nedosahuje i keď Alexandra Daddario je dostatočne adekvátnou náhradou za Jessicu Biel. Problémom okrem akej takej striedmejšej atmosfére a uhladenosti je hlavne v úvode, totiž film v niektorých momentoch vyznieva ako nechcená komédia (s týmto som už mal podobný problém u Luessenhopovho predchádzajúceho filmu - Takers), našťastie zanedlho nestupuje na scénu Leatherface aj so svojím nástrojom, zrazu je všetko na poriadku a od filmu s názvom Texaský masaker dostávam to čo od neho aj očakávam, totiž poriadnu rezanicu motorovou pílou. V jadre je film najsilnejší pretože motorová píla má v tejto časti najviac práce z pomerne košatej sérii, úvod je rozpačitý a záver skvelý nábeh v jadre už ničím neprebije. Vo výsledku nakoniec spokojnosť. PS: Neprehliadnite potitulkový prídavok =) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Super masaker od začiatku do konca bez zbytočných dlhých dialógov. Brutálna smršť motorovkou s dobrými efektmi a dobrými hereckými výkonmi. Prekvapila hlavne krásna Tania Raymonde, známa zo seriálu Lost. Často sa hovorí že niektoré pokračovania sú zo zúfalstva, toto rozhodne nie je tento prípad. Skvelé pokračovanie, ktoré nadväzuje na slávny prvý diel. Nemôžem povedať, že som bol sklamaný dejom. Len trošku zaskočený. Inak tento film veľmi odporúčam. Bol veľmi pekný. ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Ono to zas až tak strašné nebylo, ale bohužel logika celého filmu a inteligence určitých postav film poněkud kazí. Lekací scény byli velmi účinné, vyděsili mě tak až jsem se málem zpotil. Pochválit by jsem mohl třeba i kvalitní gore scény, které byli dosti nechutné, ale i zde se vytratil takový ten nechutný pocit slabosti od žaludku, T.M.M.P.: Počátek byl po téhle stránce daleko lepší. Klasika zůstane klasikou a přidělávání nových prequelů bude mít na celou sérií Texaských masakrů spíše jen negativní dopad. Tohle už je film stvořený vyloženě jen pro zisk, bohužel. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Čas letí, v kůži maskovanej retardovanej zavalitej a s částmi lidských těl výjimečně umělecky nadanej Leatherface zůstavá. Aby ne, je jednou z největších hororových ikon a sedmdesátá léta přežije už navěky. Tak tohle je fajn špinavá buranská brutalitka, jejíž zajímavou, ovšem poměrně přehnanou zápletku spousta lidí nerozdýchá, i já už se v závěru musel smát... Jo a kozy hlavní hrdinky nám teda mohli ukázat :/ ()

chezush odpad!

všechny recenze uživatele

No to snad... budu dělat, že jsem to neviděla, protože tak stupidní a amatérský film jsem dlouho neviděla. Po celou dobu filmu jsem měla všem chuť vrazit pár facek, nebo rovnou vzít tu motorovku a uříznout jim hlavy. Že hlavní hrdinka neumí běhat po schodech a přeskočit malinký plot, to ještě překousnu. Ale že se řídí pravidlem ''rodina na prvním místě, nevadí že mi chladnokrevně zabil kámarády'' to opravdu nedávám. Jsem nasraná a Luessenhop u mě skončil! ()

Galerie (66)

Zajímavosti (30)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 34,3 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 47,3 mil. (NIRO)
  • Pri natáčaní tohto filmu mala Alexandra Daddario ešte pravidlo, že sa vo filmoch nebude objavovať nahá. Preto navrhla, že nakrúti scénu, v ktorej bude zviazaná a bude mať roztrhanú košeľu, aby bolo vidieť potrebné znamenie, avšak tvorcom sa to zdalo málo. Potom pristúpila na scénu, aby bola aspoň bez podprsenky a v otvorenej košeli. Nasledujúci rok Daddario svoje pravidlo kompletne zrušila, keď sa objavila nahá v epizóde seriálu Temný prípad (2014). (Arsenal83)

Reklama

Reklama