Reklama

Reklama

Vtip za stovku!

(pořad)
Komedie / Soutěžní
Česko, 2012, 50 min

Režie:

Peter Núñez

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Michal Novotný, Michal Kavalčík, Martin Zounar, Jitka Asterová, Václav Kopta, Petr Jablonský, Mojmír Maděrič, Aleš Háma (více)

Václav Vydra a Michal Novotný uvádějí novou soutěž o sto tisíc korun, ve které můžete vyhrát i vy! (oficiální text distributora)

Recenze (189)

Chajimwitz odpad!

všechny recenze uživatele

Tento pořad jsem sledoval,či spíše poslouchal jen díky tomu,že jsem na teletextu TV Barrandov sledoval Live score.Nejedná se o nic originálního,V.Vydra,pokud nehraje v Kameňáku,tak celkem ujde a nevadil mi ani ten ostravsky cyp.Ale vyprávění frků v podání Martina Zounara je úděsný zážitek,tahle star českých telenovel si v idiotství,ubohosti a trapnosti v ničem nezadá s korunovaným "králem bavičů" Petrem Novotným a už ani nepamatuju,kdy jsem naposled tak horlivě šmátral po ovladači,abych okamžitě přepnul na jiný program. Dne 27.8.2014 měním na odpad ! Tohle už je hnus. ()

DavidDizzer 

všechny recenze uživatele

Dříve mě tento pořad absolutně nenadchnul, neboť hodně vtipů tam vlastně ani nebyly vtipy, rovněž mi byl nesympatický celkový průvod tímto pořadem. Během pandemie jsem byl ale nucen zhlédnout mnoho videí na internetu, a pustil jsem si do pozadí i tento pořad. Nakonec jsem usoudil, že zase tak špatný pořad to není, a i když se tam vyskytuje mnoho vtipů, které moc vtipné nejsou, na druhou stranu se tam ale objevuje i mnoho vtipů, které mě hodně pobavily a zamiloval jsem si je a vyprávím je dál. Rovněž i díly s hosty, kteří mi obecně přijdou sympatičtí poté celkově vyzdvihnou i samotnou kvalitu. Sice bych výherní vtipy nechal na hlasování diváků, ale to už je věc jejich. 2* si to alepsoň zaslouží, a to i přesto, že barrandov má většinou samé s**čky. ()

Reklama

Luciaska13 

všechny recenze uživatele

Moderátoři fajn, některé vtípky člověk slyšel už asi 1000x, jiné slyší poprvé (takže se opravdu zasměje), pokec se slavnýma je taky fajn. Jediný, kdo kazí zábavu je Ruda - toho chlápka vážně nemám ráda (když by v některých dílech vystupoval Michal sám za sebe, tak by to třeba šlo, ale Rudu přepínám) ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Václav Vydra najmladší a nemožný Michal Novotný tu hovoria jeden frk za druhým a očakávajú nespútané salvy smiechu. Avšak je to bieda. Vtipov plno, no srandy žiadnej. Totálna chujovina. Toto ako tak fungovalo pred osemdesiatýmdeviatým v relácii „Vtipnejší vyhráva“, ale silne pochybujem, že si v dnešnej dobe nájde takýto program svojich pravidelných divákov. Korunu trapnosti tomu dáva ten ufúľaný, vlasatý synek z Ostravy. To je desný úbožiak. Celé je to odpad! ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Vtip za stovku a škoda za patnáct tisíc. To když jsem zhnusením nad tímto pořadem mrsknul pamětní sáček s babiččinými žlučníkovými kameny proti mé LCD televizi, která hned sletěla z úchytky na zdi a vzala to buzarem o tu křišťálovou vázu od tchýně. Pocity jsou smíšené, ale pocit až extatické radosti, že už nikdy neuvidím Zrudu z Ostravy převládá. Budu koukat z okna, to je taky dobrej (v)tip. Hrozí ale, že i tam lze objevit podobné exoty jako právě v pořadu Vtip za stovku. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama