Reklama

Reklama

Vtip za stovku!

(pořad)
Komedie / Soutěžní
Česko, 2012, 50 min

Režie:

Peter Núñez

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Michal Novotný, Michal Kavalčík, Martin Zounar, Jitka Asterová, Václav Kopta, Petr Jablonský, Mojmír Maděrič, Aleš Háma (více)

Václav Vydra a Michal Novotný uvádějí novou soutěž o sto tisíc korun, ve které můžete vyhrát i vy! (oficiální text distributora)

Recenze (189)

Genero odpad!

všechny recenze uživatele

Dnešní díl pořadu S mikrofonem za debilem jsme natáčeli v ulicích Kladna. Tak jaký znáš nejlepší vtip, tlustoprde? – Noo, tak třeba tenhle: Malá Měkunda pochází ze sociálně slabé rodiny a chodí do třetí třídy. Jednou vodárně dojde trpělivost a zavře u ní doma kohoutky. Měkunda přijde do školy a příšerným způsobem zapáchá. Šprtka Eliška to pochopitelně hned běží prásknout učitelce do kabinetu. Paní učitelko, paní učitelko, Měkunda smrdí! Ale Eliško, z toho si nic nedělej, mě taky a to si jí denně drhnu savem. – Huhuhahahaha, ty jsi ale srandista, Genero, to mi poser záda. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Černoch s papouškem na rameni vejde do obchodu a prodavačka praví: "Je krásný, odkud ho máte?" "Z Afriky, tam je jich plno", odpoví papoušek. – ha ha ha ha ha ha, takže stovku prosím a pokračujeme dál. Buďme upřímní, když se čirou náhodou natrefí na povedeného hosta, může jít o celkem zábavný večer, při kterém divák, kromě již stokrát ohraných, narazí i na pár vtipů, které doposavad neznal. Chybou však je samotná existence podobného pořadu, která jako by rezignujíc říkala „nic nového stejnak nevymyslíme, tak se pojďme posadit a budeme si vyprávět anekdoty“!!!!????!!!! ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Václav Vydra najmladší a nemožný Michal Novotný tu hovoria jeden frk za druhým a očakávajú nespútané salvy smiechu. Avšak je to bieda. Vtipov plno, no srandy žiadnej. Totálna chujovina. Toto ako tak fungovalo pred osemdesiatýmdeviatým v relácii „Vtipnejší vyhráva“, ale silne pochybujem, že si v dnešnej dobe nájde takýto program svojich pravidelných divákov. Korunu trapnosti tomu dáva ten ufúľaný, vlasatý synek z Ostravy. To je desný úbožiak. Celé je to odpad! ()

lili6 odpad!

všechny recenze uživatele

Několik pořadů o vtipech už tu bylo, ale vzhledem k tomu, že spousta vtipů je tak ohraných, že své kouzlo už ztratili před pár lety, tento pořad není ani vtipný, ani zábavný. Spojení rádoby "moderátorů" mi též nepřijde moc šťastné. Korunu tomu nasazuje ten šašek s kytarou, co si hraje na umělce..U mě rozhodně propadák a ztráta času. ()

misar3 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších pořadů na TV Barrandov. Zajímavé historky, velká dávka humoru a skvělí vypravěči vtipů. Ano, někomu může přijít pořad trochu kontroverzní, na jedné straně je zde Ruda a na druhé dva skvělý herci a host. Ale přiznejme si, vzájemně se všichni skvěle doplňují. A pro ty, co dali odpad... Asi nerozumíte vtipům a srandě, to je smutné. Člověk se pak bojí vyprávět vtipy, aby to nepovídal někomu z vás a vy pak jen civíte a vtip nechápete. To je dost trapná situace. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama