Reklama

Reklama

Vtip za stovku!

(pořad)
Komedie / Soutěžní
Česko, 2012, 50 min

Režie:

Peter Núñez

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Michal Novotný, Michal Kavalčík, Martin Zounar, Jitka Asterová, Václav Kopta, Petr Jablonský, Mojmír Maděrič, Aleš Háma (více)

Václav Vydra a Michal Novotný uvádějí novou soutěž o sto tisíc korun, ve které můžete vyhrát i vy! (oficiální text distributora)

Recenze (189)

Chajimwitz odpad!

všechny recenze uživatele

Tento pořad jsem sledoval,či spíše poslouchal jen díky tomu,že jsem na teletextu TV Barrandov sledoval Live score.Nejedná se o nic originálního,V.Vydra,pokud nehraje v Kameňáku,tak celkem ujde a nevadil mi ani ten ostravsky cyp.Ale vyprávění frků v podání Martina Zounara je úděsný zážitek,tahle star českých telenovel si v idiotství,ubohosti a trapnosti v ničem nezadá s korunovaným "králem bavičů" Petrem Novotným a už ani nepamatuju,kdy jsem naposled tak horlivě šmátral po ovladači,abych okamžitě přepnul na jiný program. Dne 27.8.2014 měním na odpad ! Tohle už je hnus. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Milý pořad plný, i když starých a ohraných, ale stále vtipných, vtipů, skvělé dvojice moderátorů a nejlepšího Rudy (Michala) z Ostravy! Tento pořad mě opravdu dokáže pokaždé pěkně pobavit. Docela nechápu tolik nízkých hodnocení a pouze 24% celkové hodnocení. Je to trošku smutné, že už se celý národ nemá chuť ani náladu pobavit ... ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Hovno za stovku! Má tento těžce zkoušený národ zapotřebí poslouchat, jak banda rádoby populárních vošoustů bezkrevně předčítá vousaté vtipy? Jeden z deseti vás možná i přinutí k úsměvu... Skutečná tortura nastává v okamžiku, kdy si kamera a neuvěřitelně trapný moderátor vynutí vtip někde v terénu na zoufale nepřipravených jedincích - to potom divák neví, jestli má dotyčné kvůli jejich koktavému sebeztrapňování litovat, nebo je proklít, že neměli dost soudnosti poslat celou natáčecí skvadru do prdele. Jeden solidní vtip za celý pořad, jedna necelá hvězdička, 10%. ()

Luciaska13 

všechny recenze uživatele

Moderátoři fajn, některé vtípky člověk slyšel už asi 1000x, jiné slyší poprvé (takže se opravdu zasměje), pokec se slavnýma je taky fajn. Jediný, kdo kazí zábavu je Ruda - toho chlápka vážně nemám ráda (když by v některých dílech vystupoval Michal sám za sebe, tak by to třeba šlo, ale Rudu přepínám) ()

Ceberus odpad!

všechny recenze uživatele

Ach boha jeho... Zašlé vtipy, které jsem slyšel už přinejmenším před deseti lety, a k tomu zašlí hosté, kteří se objevovali na televizních obrazovkách už tak před dvaceti. V momentě, kdy Petr Novotný - ta nejprofláklejší ikona zašlého vkusu - začal vyprávět o své nové divadelní hře, kde dává sexuální rady, měl jsem v hodnocení zcela jasno: jedna velká nula. Pravda, viděl jsem jen necelý jeden díl, ale víc po mně opravdu chtít nemůžete, to je hazard se zdravím. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno