Reklama

Reklama

Vtip za stovku!

(pořad)
Komedie / Soutěžní
Česko, 2012, 50 min

Režie:

Peter Núñez

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Michal Novotný, Michal Kavalčík, Martin Zounar, Jitka Asterová, Václav Kopta, Petr Jablonský, Mojmír Maděrič, Aleš Háma (více)

Václav Vydra a Michal Novotný uvádějí novou soutěž o sto tisíc korun, ve které můžete vyhrát i vy! (oficiální text distributora)

Recenze (189)

Luciaska13 

všechny recenze uživatele

Moderátoři fajn, některé vtípky člověk slyšel už asi 1000x, jiné slyší poprvé (takže se opravdu zasměje), pokec se slavnýma je taky fajn. Jediný, kdo kazí zábavu je Ruda - toho chlápka vážně nemám ráda (když by v některých dílech vystupoval Michal sám za sebe, tak by to třeba šlo, ale Rudu přepínám) ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jeden díl. S kvalitou výběru vtipů si evidentně nikdo nedal práci třídit a úroveň je zoufalá. Ale nad dvěma jsem se ze srdce zasmál. Hosté až na výkyvy měli typ inteligentního humoru, takže za mě 50 procent. Koukám na to nízké hodnocení ostatních uživatelů a říkám si, jestli tento vánoční díl , který jsem viděl nebyl nějaký mimořádný. ()

Reklama

Ceberus odpad!

všechny recenze uživatele

Ach boha jeho... Zašlé vtipy, které jsem slyšel už přinejmenším před deseti lety, a k tomu zašlí hosté, kteří se objevovali na televizních obrazovkách už tak před dvaceti. V momentě, kdy Petr Novotný - ta nejprofláklejší ikona zašlého vkusu - začal vyprávět o své nové divadelní hře, kde dává sexuální rady, měl jsem v hodnocení zcela jasno: jedna velká nula. Pravda, viděl jsem jen necelý jeden díl, ale víc po mně opravdu chtít nemůžete, to je hazard se zdravím. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Tisíckrát ohrané vtipy plus dnes už tragický Michal Kavalčík jako Ruda z Ostravy. Kdyby Vašek Vydra (I Michal Novotný ujde) nebyl tak skvělým vyprávěčem vtipů, čímž dokáže vyloudit úsměv i na mé tváří čili na obličeji toho jenž má pocit že už každý vtip slyšel a nic ho nemůže překvapit, dal bych jenom jednu hvězdičku. Takhle je to za slabší dvě hvězdy. 35% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Víš, proč smrdí nohy? ... Protože lezou z prdele." Mám rád humor inteligentní, lidový i dementní, ale musí mne rozesmát. To se v tomto případě nezdařilo. Aktualizace starých dobrých vtipů totiž zlehka ztratily kouzlo, nové vtipy vesměs nebyly vtipné, kecání bylo zbytečně zdlouhavé a debilní Ruda by mne nepobavil, ani kdyby si v přímém přenosu uřezal motorovou pilou hlavu. Přesto to může zkusit. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama