Reklama

Reklama

Novou kapitolu děsivé hororové série napsal a režíroval její spolutvůrce Leigh Whannell. Tento mrazivý prequel, situovaný v době před strašidelnými zážitky rodiny Lambertů, divákům odhaluje osudy nadané jasnovidky Elise Rainierové (Lin Shaye), jež se po jistém váhání rozhodne pomocí svých schopností kontaktovat mrtvé, aby tak pomohla mladé dospívající dívce (Stefanie Scott), kterou si vybrala za svůj cíl nebezpečná nadpřirozená bytost. (Falcon)

(více)

Diskuze

Uživatel MikeCool smazal svůj příspěvek.

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Myšlení lidí, že je nutné pracovat 5-7 krát týdně, jinak jsi státní vyžírka. Dělat jakoukoliv práci a být vděčný, že nějakou mám. Poté končí mladý kluk, plný talentu, snů, fantazie, člověk nadšený pro život, nadšený žít a milovat žít končí ve fabrice za 8 tisíc měsíčně s prací každý den.

Tam takový člověk zdegeneruje, přichází o všechno a díky stresu, zklamání a životosprávou přichází nemoc jako je rakovina a smrt.

Zažitá představa, že člověk na úřadu práce je státní vyžírka a ať jde uklízet chodníky nebo do fabriky, hlavně pracovat. Tam se setká s kolektivem a vše se mění. Chytrý kluk, plný talentu a se zájmem žít postupně už těm snům nevěří a ztrácí duši.

Kategorie manažeru a ´´kravaťáků´´ je zase úplně jiná kapitola.

Dnes jsou hlavní  známosti a dobré kontakty, nejhorší je obracet se s něčím na úplně cizího, to platí ve všech oborech.

To já prostě nemám a proto jsem stále na ÚP. Nepůjdu už do fabriky. Nechal bych tam svou duši.

Když jsme byly děti, měly jsme sny, představy a bylo to tak reálné, že nás ani na vteřinu nenapadlo, že by to mohlo být jinak. Pak přišlo dospívání a to je proces, kdy jeden sen za druhým opouštíme a o opravdové představy přicházíme.
A jako dospělí? Příjdu sem a místo podpory, že to dokážu, že budu mít svůj film, tak mi tu nadávají, vyhrožují a chtějí mě mlátit.

na příspěvěk reagoval mito58, mito58, Yoshitsune, Martin741

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

Ja nikomu nevyhrozuju brouku..jenom chci Stalloneho necemu priucit kdyz je to takovy GURU

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

Tvl ty mentalni prispevky od Stalloneho ani nemusim cist a je mi uplne jasny ze sou totalne dementni:) Jinak Stallone jestli chces videt poradnej horror tak prid dneska do tveho sklepeni,,budeme tam na tebe cekat s tvoji krasnou pritelkini,no teda nevim jestli budeme cekat vzdyt ji znas jak ji vzdy to sadlo-maslo rozpali(tak doufam ze nevyhasne driv nez se ukazes pindourku) ;-)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Bloody13

Bloody13 (hodnocení, recenze)

Tak za první víkend utržila trojka celosvětově přes 37 míčů. Máme tu tak další ohromně výdělečnou kapitolu.

na příspěvěk reagoval Flipnic

Standic1

Standic1 (hodnocení, recenze)

Stallone

Wow, ať sis šňupnul cokoliv, tak je to kvalita. Začni to prodávat, protože tak si rychle vyděláš na ten tvůj horor. Jo a chtěl bych se zeptat, kdy bude premiéra?

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

mito58

mito58 (hodnocení, recenze)

Stallone

Tak potom držím palce. Teším sa na prelomový hororový film, ktorý tu nebol od čias Exorcistu. Určite si na to zájdem ;)

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

mito58

Odpověz mi, co není v pořádku na tom, že se pokládám za znalce hororového žánru? Co není normální na tom, že mám toho strašně moc nakoukáno a film pro mě hodně znamená? 

Odpověz mi, co není v pořádku na tom, být tak velkým a oddaným fanouškem hororu, že jednou budu mít i svůj, mnou režírovaný film?

V pořádku mi nepříjde chodit každý den do práce, kde je člověk nešťastný a nechat si utéct život mezi prsty. 

Nechat se zpracovat společností, že jen tvrdá práce ve fabrice za podprůměrnou mzdu, kdy tam člověk stráví i o víkendech za pěkného počasí celý den je ten správný život. To Ti příjde dost normální?

Já jsem chlap, který má hlavu plnou fantazie, které si chce uskutečnit. Na csfd se za znalce prohlásí už kdejaký amatér. Lovení hlasů apod., jak dětinská záležitost. A rozdíl mezi mnou a např. Flipnicem je ten, že oni budou pouze na horory koukat, ale já je budu vytvářet. 

A to si vy tady všichni musíte uvědomit. Já jsem někdo.

Takže choďte dál do práce, studentíci na vysokou školu, která jim bude stejně k ničemu, žijete si dál ten svůj společensky nalinkovaný život 5 x týdně v práci a 20 dnů ročně dovolené. Já natočím revoluční hororový snímek.

Který tu prostě od doby Vymítače ďábla nebyl. 

na příspěvěk reagoval mito58, Standic1, Flipnic

MekGajvr

MekGajvr (hodnocení, recenze)

Flipnic

Jo tohle. Pěkný už se lepšíš v Malování koukám. Jardovi (týpek na fotce, příjmení není Klepač řekni to teamu IG) jsem to ukazoval a akorát se tomu vysmál a řekl ať tě klidně provokuju tak pá puso. :*

Flipnic

Flipnic (hodnocení, recenze)

MekGajvr

Ty tam nic nevidíš? Nevidíš ten rozhovor mezi náma, kde jsem Ti dal jasný ultimátum?? Žádnej admin mi nic nesmazal. Nic o tom nevíš burane.

Pokud tam nic nevidíš, jsi slepej navíc, blbej buran kterýho nikdo neuznává, schováváš se za ikonku a to je všechno ... Tady nejsi nic, jen zasranej troll, kterej to zde sere provokacemi. Filmům nerozumíš a proto jsi podělaná nula. Tohle je o filmech, ne o mě a už vůbec ne o Tobě, vrať se na Okouna za Stuchlíkem/Ignácem a shnijte ve špíně ostudy ...

na příspěvěk reagoval MekGajvr

Flipnic

Flipnic (hodnocení, recenze)

Stallone

Nevíš o mě nic... V hororu jsem NO. 1 já ... a nejen v ČR a SR ... A to je vytahuju a machruju, protože na rozdíl od Tebe na to mám...

O mých snech od dětství nevíš taky nic, kdybys mi viděl do hlavy, viděl bys ten skutečnej horor, kterej nejde umístit před kameru a zbláznil by ses ndobro ...

A kolik jsi viděl hororů a podobných subžánrů ?? Pfe!! 10% co já ... naivko ... :-DD

Související novinky

Infarktové Insidious dostane třetí kapitolu

Infarktové Insidious dostane třetí kapitolu

21.11.2013

Byla jasné, že letošní pokračování jednoho z nejděsivějších hororů posledních let nebude ukončením série. První Insidious s rozpočtem pouhého 1,5 milionu utržilo pěkných 97 milionů dolarů, dvojka už… (více)

Reklama

Reklama