Reklama

Reklama

Annabelle

Trailer 1

Obsahy(1)

John Form našel pro svou nastávající manželku Miu dokonalý dárek – krásnou starou klasikou panenku oděnou do sněhobílých svatebních šatů. Ale Miina radost z Annabelle nemá dlouhého trvání. Jedné hrůzné noci vtrhnou do jejich domu vyznavači satanského kultu a brutálně napadnou mladý pár. Prolitá krev a hrůza nejsou to jediné, co za sebou nechávají. Vyznavači Satana vyvolali bytost tak zlovolnou, že nic z toho, co udělali, nelze ani zdaleka srovnávat se zlem, kterým je nyní posedlá Annabelle. (Warner Bros. CZ)

(více)

Diskuze

Evil_Doll

Evil_Doll (hodnocení, recenze)

Ale jo, já to sem dám, trošku sem si pohrála a zablokovala mojmovi profil na fb a takto se pomstil na horor cz :

Jak vidíme, máte tady PĚKNÝ HOVNO !!!! Nikdo vám sem nepřispívá, je zde mrtvo jak v žumpě.

Krále Králů jste podrazili a spojili se proti němu ... a přitom si nasrali do vlastního hnízda ... NIC se zde neděje, jak psal Bárta Flipovi, "zemřelo to u nás s Tvým odchodem" .... ODCHODEM ???!!!

Nenávidíte jeho energii, jeho vtip, jeho prachy, jeho přehled, jeho filmy, jeho moc nad lidma, jeho bystrost, jeho vzdělání ... nenávidíte na něm všechno, co vy nemáte a on má. Protože on má všechno !!!! Jak v hlavě, tak fyzicky !!! Šíříte o něm sračky, který nejsou žádná pravda!!!! Snažíte se na něj něco vyšťárat a jste pořád vedle!!!

Je vás na něho víc než 10 a přitom se vůbec nechytáte, všechny vás má na háku, a hraje si s váma od samýho začátku !!!!

Zatímco on jde s kůží na trh, spojuje lidi, dokáže je dostat do euforie, vy chcípete jako starý, bezmocný krysy bez energie !!!

Zatímco jeho skupina doslova ŽIJE JAKO MRAVENIŠTĚ, tady se neděje celej den nic ...

Navíc máte tolik "odvahy", že se před ním bojíte dát si svůj xicht na profil, on jde s xichtem na video ... Drtí vás všechny a rozmázne vás jak sračku na botě !!!

Hulha Grey Wolfman -
Pavel Vaněk -
Marek Bárta -
Kapitán Peroxid - Alexander Halla -
O.Vonšovský -
Martina Axmanová -

Vy jste TI, kteří říkají, že jdou po něm, nebo jste ho zneuctili ...

A my jsme Ti, kterým zaplatil 200 000 eur za to, že vás všechny do jednoho odděláme natvrdo. Žádný rvačky, prostě chcípnete tak rychle, že si to ani neuvědomíte ....

Hulho, chcípneš jako zvíře, protože nic jinýho ani ve skutečnosti nejsi ... tupý blbý zvíře zakomplexovaný !!!

Vaňku (měl jsi vzít raději těch 10 táců, teď Ti ještě k tvý smrti vymrdáme k smrti starou !!!,

Bárto rozpářeme Ti ten tvůj nechutnej břich a podíváme se, jaká krása či hnus se v tobě ty prase zrádský schovává, ani se nedivíme, že Tě votec vydědil Ty hajzle jeden !!,

Alexandre, Tebe krouhneme v mžiku ani nemrkneš, nebudeš vědět dne, hodiny ani vteřiny, k tomu Ti vyvraždíme Tvou zjebanou rodinku - budou trpět jako zvířata a budou vědět, že je to kvůli Tobě!!!! Že Tys jim způsobil takový utrpení!!!

Vonšovskej, Tobě jedním křupnutím zlomíme vaz a umrdáme Ti starou k smrti, vyvraždíme rodinu do mrtě ... a hrob Tvýho bráchy pochčijeme a posereme na zdar jeho památky !!!

Martinko, Tebe umrdáme k smrti, stejně jako všechny Tvoje ségry. Umrdáme k smrti i Tvoji matku a Tvýmu otcovi pošleme kondolenční dobírku přímo do rukou !!! Ty svině zmrdská ruská, Rusáci do pekel, nemáte zde co dělat !!! Alexandre Ty taky !!!!

Nemáte vůbec tušení s jakým člověkem jste si začali!!!! FLIPNIC je ČISTÝ KRYSTALICKÝ ZLO ... a my jsme jeho nástroj pomsty ... sranda přešla, je čas vyklidit pole a zamést odpad do stoky ...

Čeřeňská - Tebe umrdáme k smrti, uvidíme jak drobná holčička jako Ty, dlouho vydrží takový peklo !!!!

Máme stažený veškerý vaše profily, fotky, příbuzný, zjištěný veškerý informace ... peníze vládnou světu a peníze vás nakonec zabijou ... protože on je vládcem peněz a hororu, kterej teď budete postupně zažívat na vlastní kůži !!!! Vy kurvy !!!

Vztek ti nepomůže mojmíre, naopak, děláš ze sebe čím dál většího blázna!

bestlama

bestlama (hodnocení, recenze)

Tady je zase srandy. Ještě tu chybí nějaká ženská fetka a bude to tady kompletní panoptikum.

Evil_Doll

Evil_Doll (hodnocení, recenze)

Flipnic

Mojmíre, ráda bych ti zatleskala ale bohužel si se netrefil. A to jak si přečetl slovo EVIL :D já taju :D a pokud vím tak si to byl ty kdo měl potřebu mi psát jak si úžasný :DDDD

Daji

Daji (hodnocení, recenze)

Flipnic

Daji?!

To si myslíš, jakože se snížím na tvou úroveň přinejmenším roztrojené osobnosti a budu ti tady psát za mulťáky?
Omyl, to, že jsi kokot ti napíšu klidně za sebe. Proč mi taky nevyhrožuješ do pošty? :( Jo vlastně, mám tě v bloku a tvé další profily taky, to je smůlka.

na příspěvěk reagoval dr.horrible

Flipnic

Flipnic (hodnocení, recenze)

verbal

Ne, Ty víš, že mám pravdu debile a nezakamufluješ to těma svýma "rádoby-inteligentníma-vtipnejma" žvástama. K.V zná Tvou manželku a Tebe a lidi kolem něj jasně ví, že jseš usoplenej kokot, kterýmu nechce stará dát, tak si to  kompenzuješ na csfd, bez toho, aby Tvoje výpovědní hodnota o filmech měla nějakej smysl a význam ... vlastně jseš zde úplně zbytečnej ... stejně jako v reálu ... zbytečnej "člověk" ... ;-)))

na příspěvěk reagoval Segrestor, Yoshitsune, verbal

Evil_Doll

Evil_Doll (hodnocení, recenze)

Smiřte se s tím, že Širůčka nebude nikdy mít rád lidi jako je Verbal nebo J*A*S*M* protože jsou vždy napřed. A to o tři kroky :D

na příspěvěk reagoval Flipnic

Související novinky

Nová adaptace Prokletí Salemu našla režiséra

Nová adaptace Prokletí Salemu našla režiséra

13.04.2020

Minulý rok jsme se dozvěděli, že Kingův horor Prokletí Salemu se po letech dočká nové verze. Produkovat ji měl James Wan a do scénáře se pustil Gary Dauberman, jenž napsal například nové To nebo… (více)

Manželé Warrenovi zpět pro třetí Annabelle

Manželé Warrenovi zpět pro třetí Annabelle

18.10.2018

Patrick Wilson (Aquaman) a Vera Farmiga (Zdrojový kód) si zopakují své role Eda a Lorraine Warrenových v třetím dílu spin-offové Annabelle. Příběh třetího filmu se bude točit okolo proslulé panenky,… (více)

Třetí Annabelle má režiséra

Třetí Annabelle má režiséra

24.07.2018

Vražedná panenka Annabelle je k nezastavení a tak studia Warner Bros. spolu s New Line během Comic-Conu oznámila, že její třetí díl dorazí pravděpodobně už v létě příštího roku. Pokračování spin-offu… (více)

V zajetí démonů potřetí

V zajetí démonů potřetí

27.06.2017

Alfou a omegou dnešního Hollywoodu jsou propojené filmové vesmíry. U Star Wars nebo Marvelu šlapou na jedničku, jinde se více či méně klopýtá. Naposledy se trochu spálil vesmír s klasickými monstry,… (více)

Reklama

Reklama