Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadějný boxer Monroe Hutchen (Wesley Snipes) byl odsouzen k doživotnímu trestu, který si odpykává v přísně střeženém vězení Sweetwateru. Právě tam ovšem přichází jako vězeň i úřadující mistr světa v těžké váze George Ranař Chambers (Ving Rhames). Ten nesnese jakékoli pomyšlení, že by mohl být někdo lepší než on, a Monroea napadne. V připravovaném zápase půjde o hodně. Zvlášť, když jsou v sázce i peněz a svoboda. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

JFL 

všechny recenze uživatele

Walter Hill sice svým charakteristickým vizuálním stylem, zde navíc aktualizovaným o videoklipovou a reportážní dynamiku, se může snažit sebevíc, ale bohužel scénář a postavy mu nedávají moc s čím pracovat. První Undisputed tak získává zásluhu pouze jako start franšízy, kterou museli dostat do rukou direct-to-video řemeslníci, aby z ní vytěžili to, co padlé hvězdy žánru nedokázali zrealizovat, a sice pořádnou brakovou arénovku, která se vykašle na rádoby drobnokresby charakterů a naopak nabídne divákům pořádnou fyzickou akci. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Bylo zaděláno na opravdu zajímavý boxerský snímek s trošku tím existencionálním nádechem, jenže Neporazitelný je čisté béčko. Herecké obsazení vypadalo docela slibně, ale tak nějaká zapadá do výsledného patosu. Box nedostává tolik prostoru a když ano, tak vypadá hodně uměle. Rány neucítíte a vydávají opravdu divný zvuk. Celkově po zvukové stránce velký propadák. Jediné co se mi líbilo byly vždy titulky u jednotlivých postav při úvodu do děje. ()

Reklama

Death 

všechny recenze uživatele

Uprimne cekal jsem nejake totalne debilni becko o boxu. Realita byla ale trochu jina. Kupodivu mi scenar neprisel zas tak strasny jak se muze na prvni pohled zdat a zvlast v zaveru sem si film docela uzival. Jasne s takovou latkou to mohlo byt i lepsi, ale me to celkem uspokojilo. Pro fanousky boxu asi zklamani, ale pro me je to celkem slusna, i kdyz misty trochu nudna, podivana. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Film o vězeňských zápasech v boxu, který kromě pár dobrých herců, nemá nic extra, čím by diváka dokázal přesvědčit o svých větších kvalitách. Zápas vězeňského mistra v boxu proti současnému mistrovi v těžké váze, který se ocitá se ve stejném vězení a jen regulérní zápas ukáže, kdo je skutečným mistrem. Horší 3* 50% ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Nejde o žiaden Million Dollar Baby, Rocky ani o Cindarella Man.Je to iba malý, hlúpučký filmík z vezenského prostredia, kde sa raz za pol roka koná zápas v boxe. Snipes a Rhames tento podpriemerný filmík vytiahli na priemerný oddychový film, ktorý na jedno pozretie určite neurazí. Ja som sa nenudil, skôr som sa celkom dobre bavil. 60% ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Wesley Snipes nosí černý pás v karate, na tento film přesto trénoval 6 týdnů box. (MiCM)
  • Wesley Snipes (Monroe Hutchen) přistoupil na požadavek studia Miramax a svoji roli charakterního boxera pojal tak, aby byla divákům sympatičtější. (Conspi)
  • Ving Rhames (George 'Iceman' Chambers) strávil dva roky přípravou na film pojednávajícím o boxerské legendě, v němž se nakonec neobjevil. Scénář filmu Neporazitelný se mu po předložení natolik zalíbil, že nabídku přijal a svůj kondiční trénink uzpůsobil nové roli. (Conspi)

Reklama

Reklama