Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadějný boxer Monroe Hutchen (Wesley Snipes) byl odsouzen k doživotnímu trestu, který si odpykává v přísně střeženém vězení Sweetwateru. Právě tam ovšem přichází jako vězeň i úřadující mistr světa v těžké váze George Ranař Chambers (Ving Rhames). Ten nesnese jakékoli pomyšlení, že by mohl být někdo lepší než on, a Monroea napadne. V připravovaném zápase půjde o hodně. Zvlášť, když jsou v sázce i peněz a svoboda. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

Death 

všechny recenze uživatele

Uprimne cekal jsem nejake totalne debilni becko o boxu. Realita byla ale trochu jina. Kupodivu mi scenar neprisel zas tak strasny jak se muze na prvni pohled zdat a zvlast v zaveru sem si film docela uzival. Jasne s takovou latkou to mohlo byt i lepsi, ale me to celkem uspokojilo. Pro fanousky boxu asi zklamani, ale pro me je to celkem slusna, i kdyz misty trochu nudna, podivana. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem zkoukl až po třetím díle "Neporazitelný:Vykoupení"" a musím konstatovat, že tohle je dost slabý oproti novému dílu. Snipes tam je nijakej a nedostal ani tolik prostoru, Rhames docela dobrej, ale nedostanu z toho ani průměr. Málo fightů, moc keců. Takhle bojovej snímek nemá vypadat. Jinak celkově je to hodně odfláknuté. Scénář a režie špatný, ale budiž ještě. Určitě to nemá na hroznou hudbu, která se fakt nepovedla. Já si radši pustím novější NEPORAZITELNÝ. 40% ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Možná nejhůře hodnocený film série, pro mě však jediný kvalitní a v rámci sportovního dramatu zajímavý. Ti, kteří uznávají Scotta Adkinse jako herce, asi cosi nemají v hlavě v pořádku. Kdyby se Wesley upsal všem čtyřem částem, byla by to akční řežba, kterou bych si oblíbil. Po zkušenostech s oběma pokračováními se Scottem, rovnou zavrhuji příležitost podívat se na loňskou čtyřku. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Prostředí je dobré, protože ve vězení se mohou odehrávat jímavé příběhy. Tohle je příběh, který se primárně snaží o to, aby byl akční, ale nakonec je lepší právě v té rovině civilnější. Jsou zde dobří herci, ale takový Peter Falk je v podstatě vůbec nevyužitý, což je velká škoda. Ani dějem to nakonec nenadchne. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Jaký pocit ve mně převládl po skončení filmu? Vztek! Vztek z toho, že režisér Walter Hill velmi slibnou látku odfálknul jak se dalo. Jistě scénáristi si příběh vycucali asi z prstu, protože jeho originalita zůstala někde v nedohlednu. Ale aby v tak uboze krátkém filmu (hodina a půl), byly pouze dva boxerské zápasy (pokud nepočítám retro vzpomínky na slavné boxery, které jsou trapným pokusem o originalitu), tak to už je opravdu co povědět. Film je vlastně o ničem. Režisér jej vypráví nezaujatě, bez emoce, bez citu a hlavně příšerně nudně. Přitom ten námět tolik sliboval... Ving Rhames přehrává jako o život, jeho namachrovaný frajer je úplně mimo, zato Wesley Snipes je jeho dokonalým protipolém a Peter Falk mi přišel lehce komikcký, ale sympatický. Neporazitelný je nudnou slátaninou, která nepotěší nikoho. Fanoušci boxu budou zklamáni z malého procenta zápasů a fanoušci filmu budou plakat nad ofláknutým filmařským řemeslem. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Wesley Snipes (Monroe Hutchen) přistoupil na požadavek studia Miramax a svoji roli charakterního boxera pojal tak, aby byla divákům sympatičtější. (Conspi)
  • Natáčanie prebiehalo v dvoch skutočných väzniciach v Nevade. (m.a.t.o.)
  • Názov sa zobrazí na obrazovke štyrikrát v priebehu celého filmu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama