Reklama

Reklama

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička

(seriál)
  • USA She-Hulk: Attorney at Law (více)
Trailer 2
USA, 2022, 5 h 9 min (Minutáž: 31–38 min)

Tvůrci:

Jessica Gao

Režie:

Kat Coiro, Anu Valia

Předloha:

Stan Lee (komiks)

Hudba:

Amie Doherty

Hrají:

Tatiana Maslany, Mark Ruffalo, Tim Roth, Jameela Jamil, Josh Segarra, Ginger Gonzaga, Renée Elise Goldsberry, Benedict Wong, Charlie Cox (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

V seriálu She-Hulk: Neuvěřitelná právnička od Marvel Studios musí Jennifer Waltersová – advokátka zaměřující se na právní případy spojené se superlidmi – žít komplikovaným životem single ženy po třicítce, která je náhodou také zelená, dvoumetrová a supersilná obryně. (Disney+)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (212)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

(do mého názoru se nepočítá to, co se dělo v poslední epizodě) Seriál, který chválím a doporučuji všem dospělým. Tatiana Maslany je svojí civilností sympatická. Netuším, co od seriálu očekávali ostatní, ale nás bavil a považuji ho za povedený. Superhrdinský počin z právnického prostředí s pomrkáváním na diváka. Na rozdíl od Ms. Marvel, toto bylo dospělé ("mám své potřeby"). Svět Marvelu je řízený umělou inteligencí a ta evidentně diverzifikuje ve snaze zacílit na co nejrozsáhlejší publikum. Pouze jsem nechápal odhalení jedné osoby v úplném závěru. ■ Některé epizody mají podtitulkovou scénu, některé ne. ()

Ratemus odpad!

všechny recenze uživatele

Můj první MCu odpad, zaslouženě. She Hulk je přehlídka učebnicové trapnosti, kdy filmaři dokazují svou jasnou nekompetentnost a snahu dělat z diváků debili, jelikož si myslí, že nyní už si mohou dovolit vše. Seriál je absolutně balastní, zbytečný, nemá absolutně žádné dobře napsané a trochu zapamatovatelné postavy, žádnou akci a humor jehož cílem je v divákovi vzbudit pocit studu. Trapnost se stupňuje každým dílem a poslední už jen dokazuje, že je nejlepší, jelikož je skutečně poslední...toto je to nejhorší, co kdy MCu vytvořilo.. ()

Reklama

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Zbytečné a trapné. She Hulk neustále (ale jakože pořád) boří čtvrtou stěnu, křepčí radostí z toho že Cap neumřel jako panic a celkově se chová jak klasická pipka z libovolné 40-60 % "power of women" comedy. Marvel pořád zkouší jiné žánry (zbytečně - první 4 seroše fungovaly svkěle, tak se toho držím ne?), ale teprve tady možná našel dno. ()

Helo 

všechny recenze uživatele

Hlavní postava je dovopravdy sympatická, ať už je zrovna rozlobená nebo ne a miliarda různých známých MCU postav byla fajn, ale sakra ten seriál je strašnej bordel a pořádně nefunguje snad ani v jedný poloze. V tý komediální nedokáže bejt vtipnej, v právnický neumí bejt zajímavej, v superhrdinský a akční je vyloženě podprůměrnej... Docenit se dá snad jen první epizoda a pak dvě poslední, kde dojde na hlavní cameo a Marvel a hlavně Kevin si prolomením 4. stěny udělá srandu sám ze sebe. Zbytek je fakt tragickej. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Disney potřeboval zaplnit tabulky, tak si sedla tlupa scénáristů a začala plácat páté přes deváté. Každý si našel svůj oblíbený kousek (Marvel světa) a pokusil se ho nahňácat sem. Kousek Deadpoola (to jeho super cool hláškování do kamery se líbilo, ale je to Disney, takže žádnou krev ani sprostá slova!), kousek Daredevila (DD má obrovskou fanouškovskou základnu, jen opět musíme ubrat na surovosti), Hulk! Hulk se líbí a víte jak byl ten multiverse cross postav/herců ve Spidermanovi? Uděláme to taky! Jenom s Hulkem! A taky tam musí být camea a můsí to být MEGA LEGRAČNÍ, jakože fakt MEGA a úlet. Jooooo… více u jednotlivých epizod. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (48)

  • Před vězením stojí dodávka zpravodajské stanice KCAV. Stejná stanice se objevuje v seriálu Perníkový táta (od r. 2008). (NiWi)
  • Na konci epizody se představí Skaar (Wil Deusner), Hulkův syn. Ten se poprvé objevil v komiksu „What If? Planet Hulk #1“. (Knowho)

Související novinky

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

12.10.2023

The Hollywood Reporter včera přišel s obřím exkluzivním pohledem na současný stav televizní produkce studia Marvel, a pakliže máte jen trochu rádi komiksová dobrodružství okolo Iron Mana a spol.,… (více)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Reklama

Reklama