Reklama

Reklama

Uklízečka

(seriál)
  • USA The Cleaning Lady
Trailer
USA, (2022–2024), 24 h 31 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Miranda Kwok

Hudba:

Mark Isham

Hrají:

Elodie Yung, Adan Canto, Eva De Dominici, Ivo Nandi, Michelle Campbell, Ivan Shaw, Oliver Hudson, Sebastien LaSalle, Valentino LaSalle, Navid Negahban (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(34)

Kambodžská lékařka přijíždí do USA kvůli léčbě, která má zachránit jejího syna. Když systém selže a ona je nucena se skrývat, stane se uklízečkou profesionálních zločinců a využije své inteligence, aby se prosadila v podsvětí. (HBO Max)

Recenze uživatele MoiJe k tomuto seriálu (3)

TNT (2022) (S01E01) 

Ona je krásna zahraničná doktorka, živiaca sa kvôli chorému synčekovi ako upratovačka vo Vegas. On je fešácky mafiózo, ktorý každú chvíľu potrebuje z rôznych miest odstránit škvrny od krvi či párty. Keďže sa mu páči a pôsobí schopne, miesto guľky dostane dlohodobú brigádu a pomoc dostať syna konečne na liečbu. Je to skôr seriál pre ženy a ako taká som si pilot až prekvapivo užila, teším sa ďalej. ()

Kabayan (2022) (S01E04) 

Minimum mafiána. ()

Hříchy otce (2022) (S02E01) 

Myslim, ze jedine, co ma bavilo, bola dynamika mocneho mafioza vs. sikovnej zeny v nesnazich. Tu tato dynamika nie je a tak ostavaju len otravne postavy a same old problemy v ledva novom have. Myslim, ze som tu skoncila. ()

Reklama

Reklama