Reklama

Reklama

Uklízečka

(seriál)
  • USA The Cleaning Lady
Trailer
USA, (2022–2024), 24 h 31 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Miranda Kwok

Hudba:

Mark Isham

Hrají:

Elodie Yung, Adan Canto, Eva De Dominici, Ivo Nandi, Michelle Campbell, Ivan Shaw, Oliver Hudson, Sebastien LaSalle, Valentino LaSalle, Navid Negahban (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(34)

Kambodžská lékařka přijíždí do USA kvůli léčbě, která má zachránit jejího syna. Když systém selže a ona je nucena se skrývat, stane se uklízečkou profesionálních zločinců a využije své inteligence, aby se prosadila v podsvětí. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

Aresko123 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak neskutočne nesympaticku herečku v hlavnej role som už dávno nevidel. Ilegálne prišla do Ameriky a samozrejme oprávnené očakávala že ma nárok na lekársku opateru pre svojho syna. Nema problém urobiť čokoľvek pre svoje vlastné sebecké záujmy. Nekradne len si požičiava,  nesklame len upravuje pravdu. Jej argumentácia je od prvého po posledný diel asi takáto: ale ved môj syn umiera a on to potrebuje, tak všetci robte co od vás chcem!!!!! Inak určite neje žiadny parazit, v cudzej zemi bez papierov ale to sa predsa deje aj u nás..... ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

Naivní TV Show ala Telenovela ...... Vypnout mozek to chtělo..... Vše stojí na dvou hlavních postavách..... Buď vám sednou nebo ne..... Příběh je jak z červené knihovny..... Jako tvrdý mafián ušetří uklízečku a pak jí pomáhá a ta po něm uklízí 😂 Čekal jsem něco ve stylu Ozark, chyba..... Bohužel telenovely jsou návykové, tak jsem vydržel až do konce.... ()

Reklama

sun.eagle 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem mix Perníkového táty, Dextera, Gruseldy a Tonyho Montany, místo toho je to laciná telenovela, s naprosto nereálnou zápletkou, kdy rádoby badass cool mafián začne mít slabost pro imigrantku s malým nemocným děckem, ze které se stane během prvního setkání smysl jeho badass cool života a badass cool kariéry největšího badass, cool gangsty ve městě. Tři díly a končím, to se fakt nedá. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak líp než Mamlas bych to fakt nepopsal a fakt mě ten komentář i pobavil. Pořád nechápu, jak se té protivné a vcelku nehezké uklízečce daří všechny přesvědčit, aby skákali jak ona píská... Na druhou a případné další série se dívat už nebudu... ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

1️⃣ V podstatě rodinné drama o jakési paní uklízečce. Je to žena cholerická, beozohledná a manipulativní. Udělá cokoli, aby dosáhla svého cíle. Aby to nebyl úplný rodinný shit, tak tím jde dějová linka s nějakým mafiánským troubou. Dominuje ale ta paní a její rodina a její problémy. Skoro všechny postavy tam mají hnusné charaktery, není komu fandit. Škoda, že to nekoncipovali tak, že by ty postavičky postupně odpadávaly. To by bylo fajn zadostiučiněním. Bohužel ne. Za mě to mohlo skončit 9. dílem, když tu potvoru zavřeli. Ale ani díl poslední mi nakonec nezkazil náladu. Snad nebude druhá řada, ve které by to pro ni dopadlo dobře. (12%) 2️⃣ Druhá řada je na světě. Zkusil jsem první 3 díly, proklikal jsem to. Odpudivá paní v této telenovele nadále řeší zejména své rodinné záležitosti a dívat se na to nedá ani s masivním přetáčením. (1%). Celkově ⬇️ 7% ()

Galerie (279)

Reklama

Reklama