Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mimozemšťané Dan Aykroyd a Jane Curtin mají za úkol připravit půdu pro budoucí invazi na Zemi. Při přistání se ale zřítí. Musí zapomenout na své poslání a začít žít jako lidé. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Jsem doufal aspoň v příjemnou průměrnou komedii, ale nedočkal jsem se. Je to nuda, zasmál jsem se tak jednou a celkově ten námět mohl být mnohem líp promyšlený. Ujde to, když není nic lepšího k dispozici, ale jinak je to fakt strašně slabé. Taková hodně, fakt hodně nenáročná podprůměrná americká komedie, u které nesmíte ani náhodou myslet, protože jinak vám z těch nelogičnosti exploduje mozek. Ale v malých rolích se zde aspoň objeví pár "hvězd", jako třeba Adam Sandler nebo Jonathan z Survivoru... Slabé 2* ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Asi sem pako, ale za mě dost dobrý, a nechápu kam se mi to skovalo, žesemto nenašel uš dávno. Nazývat věci pravým jménem ? Dokonalý idijotismus? Nebo snad jen celková souladnost této neskutečné píčovitosti ? Těžko popísat, každopádně mě to dost bavilo, a tuším že i bavit jěště bude. Jen mi trochu mrzí, že neukázali, jak vypadá šišounskej Zadek !....tak nad tím omýšlím... beru zpět. Ten zadek tam vidět je :-) ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nezaškodí si zakuželit i jinak než v komoře lásky před spací fází." Za mne tedy SOUHLAS. Podle mne byli Beldar, Prymaat i Kuželka výteční, ale jen na Zemi. Jejich návrat na Remulak mě vtáhl do světa trapností a to je prostě škoda. Šišouni zkrátka patří na Zem a i když se k nim jejich falešná domovina Francie dodnes nepřihlásila, tak pro mne je nezapomenutelné jejich roboticky přesné chování, vyjadřování i rozbor situací. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Tak jsem po letech znova viděl tuto bláznivou sci-fi komedii s Danem Aykroydem, hrdinou spousta jiných komedií, které mám opravdu rád, a pokusil jsem se osvěžit si zapomenuté dojmy. Bohužel, brzy jsem seznal, že vykouzlit úsměv na mých rtech je pro Šišouny téměř neproveditelný úkol. Celý film je založen na adaptaci mimozemšťanů na naše pozemské prostředí, což je samozřejmě vybídka k mnoha komediálním situacím, která však zůstala trestuhodně nevyužita. A jelikož nic jiného se tu prakticky neděje, je divák odkázán na pouhé opakující se robotické repliky a trapné situace. Marná sláva, po letech tedy ubírám hvězdu a za nezajímavý počin uděluji pouhé dvě. Raději Krotitele duchů, Záměnu nebo Špióny jako my. Tohle ne. 30% ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Mě se náhodou Šišouni líbili. Film je ze začátkuparodií Ameriky z pohledu emigrantů (byť hodně šišatých). Tvůrci si dělají legraci z americké nevzdělanosti a tuposti (Francouzi jsou doopravdy takto šišatí?). Bohužel časem, film ztrácí dech a stává se zněj typický americký produkt- Amerika je super. Opravdová škoda. Ale i tak se na tuto zapadnutou komedii, vždy rád podívam a u první třetiny se skvělě bavím. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (11)

  • Číslo domu, v ktorom zvláštna rodina bývala, bolo 793. Je to odkaz na čas, v ktorom bol film realizovaný - júl 1993. (beso74)
  • V nemeckej verzii bol hlas najvyššieho majstra dabovaný tak, aby pripomínal vtedajšieho kancelára Helmuta Kohla. (beso74)

Reklama

Reklama