Reklama

Reklama

Na lovu

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2021, 45 min

Režie:

Michael Čech

Kamera:

Jozef Halász

Účinkují:

Ondřej Sokol (moderátor), Dagmar Jandová, Aleš Háma, Ester Geislerová, Jakub Prachař, David Svoboda, Ondřej Gregor Brzobohatý, Adéla Elbel (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Světově úspěšný televizní kvíz, ve kterém si můžete porovnat své znalosti s nejlepšími kvízovými mozky Česka! Tým soutěžících se pod taktovkou Ondřeje Sokola snaží uprchnout lovci a vyhrát peníze. (TV Nova)

Recenze (133)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Spočiatku som bol voči tomuto formátu trochu skeptický, ale po čase sa mi to zapáčilo. Je to akčné, svižné, a vďaka tomu aj oveľa originálnejšie ako iné vedomostné súťaže. Ondřej Sokol v roli moderátora je výborný, hoci občas má až príliš nemiestne poznámky, najmä na účet Lovcov. Tí sú síce občas premúdrelí, ale mne to vôbec neprekáža, keď nám odpoveď aj trochu rozvedú. Jediné, čo sa mi nepáči na tejto súťaži je to, že pre súťažiacich nie je garantovaná absolútne žiadna výhra. V iných vedomostných súťažiach sa málokedy stane, že by súťažiaci odchádzali úplne bez ničoho... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Doktor Vševěd začal trpět samomluvou, protože je prý fajn promluvit si s inteligentním člověkem." Vědomostní soutěže mám rád a tady je otázek fakt hodně. To mě baví. Vyhrát je však hodně těžký, protože záleží na délce otázek a rychlosti čtení otázek. Moderátor se sice tváří, že soutěžící jsou jeho tým, ale s lovci to má natrénovaný a ti odpovídají dřív, než přečte celou otázku. To se fakt nedá vyhrát, pokud není lovec po mejdanu nebo tam nestojím já. Já totiž vím, že vzorec kyseliny pentahydrogenjodistý je H5IO6, rozeznám fotbalistu od hyperbolickýho paraboloidu a ovládám i novelizaci Ohmova zákona: Čím je dívka lehčí, tím je menší odpor. To je sice všechno, co bezpečně umím, ale na Doktora Vševěda by to mohlo stačit. ()

Reklama

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Další z řady vědomostních soutěží, který Nova koupila, protože není schopná vymyslet nic svýho. A do role "moderátora" obsadí Sokola. Už jen to je krok do hovna. Dalšími kroky jsou tzv. "lovci" (někoho na konci zabijou? nebo proč sakra lovci?) Tihle chytrolíni vypadaj jak kdyby jim odpovědi někdo šeptal vysíračkou do oušek, protože se téměř vůbec nepletou. Ale možná je to (nejen) proto, že nemají co ztratit a tak nejsou nervózní jako soutěžící. Takže celkově: zbytečnost. (to už snad byly morbidně zábavnější ty partičky blbů a tlustoprdů a trapáka Matonohy v Co na to Češi) ()

boni 

všechny recenze uživatele

Jednoho z lovců osobně znám a opravdu to není podvod. Zdejší pochyby jen dokazují, že jsme národ tupých ignorantů bez špetky všeobecného přehledu (a fakt, že na západě je tohle ještě horší.... .... .... je jedním z nejsmutnějších v dnešní společnosti), takže každý, kdo ví, že se píše zhlédnout film, a nikoli shlédnout, jak si myslí 95% lidí na ČSFD včetně TOP uživatelů s novinářskými ambicemi a zkušenostmi, je hned podezřelý chytrák. Výborný koncept zdatně převedený do našich reálií, padnoucí a pohotový Sokol, spokojenost. Od Milionáře s panem Čechem první kvalitní vědomostní soutěž na tuzemské scéně. ___ Pročetl jsem si zdejší komentáře a mám velkou chuť na každý zvlášť zareagovat, neboť takové panoptikum se opravdu jen tak nevidí. A když ještě moji milí používají výrazy typu "pro choré mozky či IQ tykve", tak začínám mít pocit, že přístup k internetu by měl být nějak regulován, aby se nemohl svobodně projevovat kdejaký mentál, který měl problém prolézt bez úhony prvním stupněm základní školy. Mohu jen podotknout, že u drtivé většiny těch, kteří dali odpad, pláči nejen já, ale i čeština. (Ti zbývající napsali komentář o délce jedné věty, kde se k mému údivu dokázali vyvarovat jakéhokoli pravopisného harakiri. Při zjevně velmi nízké inteligenci - bezskrupulózně dávané na odiv celému internetovému éteru - to považuji za úspěch vskutku mimořádný.) __ Po nějaké době musím jednu hvězdu ubrat, protože v celém procesu vychvalování jsem jaksi nevzal v potaz skutečnost, že kvalita (zábavnost) dílů je přímo úměrná kvalitě soutěžících. A jak se bohužel velmi rychle ukázalo, tak v našich končinách je tempo pěti dílů týdně opravdu vražedné, čili u většiny epizod máte nutkání to vypnout po prvním protagonistovi, jenž si vezme pro jistotu obrovskou nižší částku ve výši 8 tisíc korun českých, aby následně naprosto těsně vypadnul, protože Berlín od Vídně není přeci vůbec daleko, navíc se tam mluví taky německy, no ne?! Z nadšeného sledování většiny epizod jsem přešel do módu jednou za dva týdny. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Nechápu, co všechny / většinu na tomto pořadu tak strašně pohoršuje. Ano, není to Chcete být milionářem? a Ondra Sokolů taky nepatří mezi mé oblíbence, ale co byste čekali od vědomostního pořadu běžícího od pondělí do pátku v podvečer? Ano, vtípečky často nejsou nejsofistikovanější, ale nápad to má a člověk se něco dozví... 80% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (20)

  • Lovkyně Viktorie „Belladonna“ Mertová uměla číst již ve třech letech a při nástupu do školy ji chtěli poslat rovnou do druhé třídy. Před tímto pořadem se zúčastnila jako soutěžící pořadu AZ-kvíz (od r. 1997). (Olík)

Reklama

Reklama