Reklama

Reklama

Na lovu

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2021, 45 min

Režie:

Michael Čech

Kamera:

Jozef Halász

Účinkují:

Ondřej Sokol (moderátor), Dagmar Jandová, Aleš Háma, Ester Geislerová, Jakub Prachař, David Svoboda, Ondřej Gregor Brzobohatý, Adéla Elbel (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Světově úspěšný televizní kvíz, ve kterém si můžete porovnat své znalosti s nejlepšími kvízovými mozky Česka! Tým soutěžících se pod taktovkou Ondřeje Sokola snaží uprchnout lovci a vyhrát peníze. (TV Nova)

Recenze (134)

mira007 

všechny recenze uživatele

Neskutečné, ale před týdnem jsem objevil tuhle vědomostní soutěž a je to od dob Milionáře jediná, která mne chytla. Možná, že slabším místem je jakože vtip za každou cenu u okének soutěžících, ale to je šumák, protože samotná soutěž má zajímavý systém, solidního moderátora a perfektní lovce. ()

SONY_ 

všechny recenze uživatele

Soutěž jsem poprvé viděl v Německu, kde se vysílá jako Gefragt - Gejakt. Už tehdy se mi to hodně líbilo, i když jsem tomu moc nerozuměl. Ale zkrátka mě bavilo sledovat ty postupy soutěžících. Jsme tedy rád, že se soutěž dostala i k nám, baví mě. Často žasnu, co ti lovci všechno vědí. A na moje překvapení Ondřej Sokol není vůbec špatný moderátor. Doufám, že se soutěž nějakou dobu udrží. ()

Reklama

borohub 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že nova po dlouhé době opět nasadila nějakou vědomostní soutěž. Nepochopím proč ale jako moderátora nasadila okoukaného Sokola, který se snaží být za každou cenu vtipný, až je totálně trapný. To snad i ten Matonoha má větší charisma. Lovci také moc na sympatičnosti nepobrali, zajímalo by mě, jestli nemají odpovědi na otázky naučené, protože jejich úspěšnost je fakt vysoká a mnohdy vědí i totální pičoviny. Na riskuj, či milionáře to nemá, ale na dnešní poměry to špatné není. 55% ()

Blackadder 

všechny recenze uživatele

Českou verzi jednoznačně zdokonaluje přítomnost Ondřeje Sokola. Je vidět, že dlouhý konkurs byl účelný a vybrali překvapivě pohotového, vtipného a inteligentního moderátora. Pro mne asi největší překvapení. Jinak vzhledem k tomu, že jsem se sám soutěže účastnil, mohu hodnotit, že natáčení je velmi na profesionální úrovni, soutěžící vybíráni konkursem a i samotní lovci jsou opravdu jen lidé - možná více, než se zdá ve finále na obrazovce. ()

kasol 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem dobrou vědomostní soutěž, ale po zhlédnutí několika dílů jsem byl zklamán. Lovec zná odpovědi dopředu, protože si je pravděpodobně přečte. Ano jsou mezi námi chytří lidé s encyklopedickými znalostmi, ale v porovnání s německou verzí je to v TV Nova hodně jiné. U nás lovec dělá záměrné chyby, až když soutěžící  mají jistou prohru. Pokud soutěžící jsou naopak velmi dobří tak se lovec prakticky nesekne. V německé verzi soutěže se daleko častěji vyhrává. Takže tuto soutěž na Nově beru spíše jako reality show, které nemusím. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (20)

Reklama

Reklama