Reklama

Reklama

Na lovu

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2021, 45 min

Režie:

Michael Čech

Kamera:

Jozef Halász

Účinkují:

Ondřej Sokol (moderátor), Dagmar Jandová, Aleš Háma, Ester Geislerová, Jakub Prachař, David Svoboda, Ondřej Gregor Brzobohatý, Adéla Elbel (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Světově úspěšný televizní kvíz, ve kterém si můžete porovnat své znalosti s nejlepšími kvízovými mozky Česka! Tým soutěžících se pod taktovkou Ondřeje Sokola snaží uprchnout lovci a vyhrát peníze. (TV Nova)

Recenze (134)

mira007 

všechny recenze uživatele

Neskutečné, ale před týdnem jsem objevil tuhle vědomostní soutěž a je to od dob Milionáře jediná, která mne chytla. Možná, že slabším místem je jakože vtip za každou cenu u okének soutěžících, ale to je šumák, protože samotná soutěž má zajímavý systém, solidního moderátora a perfektní lovce. ()

GMVajgl odpad!

všechny recenze uživatele

Na týhle soutěži něco nehraje. Tihle takzvaní "lovci" znají bezvýznamné encyklopedické věci, odpovídají dříve než moderátor otázku vůbec dočte a někdy dokonce ještě doplní pár detailů. Možná to jsou chytří lidé. Ale možná taky předem dostanou nějaké instrukce, pokud ne rovnou soubor otázek. On Arnold Schwarzenegger měl vlohy a byl to dříč, ale k tomu si ještě pomáhal steroidy. Asi je něco lákavého uvěřit tomu, že lze dosáhnout nějakého ohromujícího ideálu. ()

Reklama

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Konečně prvni soutěž po Milionáři, která mě opravdu baví! Vševed nemůže být člověk, ten je rozhodně nastrčený z vesmíru. Mé srdce patří však Kalkulátorovi - ten je tak nesympatický, až je to sexy. Sokol je naštěstí stále ještě ftipný, a i z toho mála prostoru, který má k dispozici, dokáže obratně a pohotově vytěžit maximum. Jen mi připadá ukrutne nefér, že ve finálové honicce čte otázky soutěžím podstatně pomaleji než pak lovcum (obě strany mají 2 minuty). Sice chápu, že mu to vedení NOVY asi naridilo, neb se jim nechce vyplácet tak casto vyhry, ale problém to je a tu soutěž to v podstatě degraduje. ()

Frca 

všechny recenze uživatele

(Skoro) každodenní příležitost pro Ondřeje Sokola, aby si mohl honit svoje ego a upozorňovat na sebe svým chováním na úrovni totálního diletanta a je tak sebestředný, že se na něj nedá dívat.  Ve Tváři byl ještě snesitelný (zpočátku), ale ted má takový ego, že si nejspíš myslí, že se bez něj TV Hov** neobejde, tak je tam skoro furt, včetně 4 hodin na Silvestra. Velebnosti, jdu blejt. I když... samozřejmě by to mohlo být i horší. Kdyby to moderoval kkt Genzer, tak už bych dal odpad. Tu jednu hvězdičku dávám za to, že aspoň někdy to zmanipulují tak, aby někdo vyhrál a za některé sympatické "lovce" jako Kalkulátor či Kvízová dáma. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ono to teda není nic tak převratného nebo geniálního, co si budeme, ale v současnosti je to rozhodně ta nejlepší (a asi i jediná) soutěžní (a asi i nesoutěžní) reality show, kterou můžete v televizi vidět. Nova to dobře přebrala, dotáhla do toho skvělého Sokola jako moderátora i dobře zvolenou čtveřici lovců a hlavně (až na ty speciály) zde soutěží obyčejní lidé, žádné celebrity a "celebrity", jak je tomu dneska už pomalu pravidlem. Je mi to prostě sympatické a vždycky, když to někde vidím, tak se na to rád podívám. 4* ()

Galerie (18)

Zajímavosti (20)

  • Lovec Václav „Pan Lišák“ Slabyhoudek absolvoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze. Nabídku účastnit se jako jeden z expertů pořadu přijal v době, kdy ještě studoval. (Olík)

Reklama

Reklama