Reklama

Reklama

Na lovu

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2021, 45 min

Režie:

Michael Čech

Kamera:

Jozef Halász

Účinkují:

Ondřej Sokol (moderátor), Dagmar Jandová, Aleš Háma, Ester Geislerová, Jakub Prachař, David Svoboda, Ondřej Gregor Brzobohatý, Adéla Elbel (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Světově úspěšný televizní kvíz, ve kterém si můžete porovnat své znalosti s nejlepšími kvízovými mozky Česka! Tým soutěžících se pod taktovkou Ondřeje Sokola snaží uprchnout lovci a vyhrát peníze. (TV Nova)

Recenze (132)

Blackadder 

všechny recenze uživatele

Českou verzi jednoznačně zdokonaluje přítomnost Ondřeje Sokola. Je vidět, že dlouhý konkurs byl účelný a vybrali překvapivě pohotového, vtipného a inteligentního moderátora. Pro mne asi největší překvapení. Jinak vzhledem k tomu, že jsem se sám soutěže účastnil, mohu hodnotit, že natáčení je velmi na profesionální úrovni, soutěžící vybíráni konkursem a i samotní lovci jsou opravdu jen lidé - možná více, než se zdá ve finále na obrazovce. ()

GMVajgl odpad!

všechny recenze uživatele

Na týhle soutěži něco nehraje. Tihle takzvaní "lovci" znají bezvýznamné encyklopedické věci, odpovídají dříve než moderátor otázku vůbec dočte a někdy dokonce ještě doplní pár detailů. Možná to jsou chytří lidé. Ale možná taky předem dostanou nějaké instrukce, pokud ne rovnou soubor otázek. On Arnold Schwarzenegger měl vlohy a byl to dříč, ale k tomu si ještě pomáhal steroidy. Asi je něco lákavého uvěřit tomu, že lze dosáhnout nějakého ohromujícího ideálu. ()

Reklama

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Nejdřív musím zmínit, že na klasické díly nekoukám. Sleduji jen Na lovu speciál se známými osobnostmi. A za mě hodně dobrý. Je fajn, že ve jménu charity se celebrity nebojí jít s kůží na trh, protože vědomostní soutěž je ukáže ve zcela jiném světle. Baví mě humor Ondřeje Sokola. No a lovec Vševěd...mít tak jeho znalosti. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

K soutěži jsem se dostal skrze jednoho z lovců (Doktor vševěd), kterého osobně znám, a tak jsem byl zvědav, jak mu to v TV půjde. No, stát proti němu bych asi nechtěl... Narážky na to, že je to podvod jen ukazují, jak je nás národ omezený, a nedokáže si přiznat, že je prostě blbej, a že jsou lidi, kteří mají mnohem lepší obecný přehled. Celá koncepce je jinak vesměs sympatická, není to krom lovců něco zrovna originálního, otázky někdy zbytečně sklouzají k bulváru, a u Sokola je to s jeho vtipy vždy tak 50/50, ale jako pozadí k večeři je to ideál, a někdy se dozvíte i něco nového. ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Riskuj s noblesním moderátorem Janem Rosákem to sice není, ale i Na lovu má něco do sebe. Lovci jsou nekompromisní, otázky zábavné a celé to schéma mě moc baví. Jediné mínus je velice slabý moderátor Sokol, který velmi často zabředne až do trapnosti. Tady by to chtělo změnu, jinak v pohodě. P.S. Kdo neví, který herec ztvárnil hlavní roli v TANCI S VLKY, měl by být okamžitě vyřazen ze soutěže. Pro nevzdělanost. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (20)

  • Lovkyně Dagmar „Kvízová dáma“ Jandová je vystudovaná meteoroložka, své profesi se věnuje na poloviční úvazek v Českém hydrometeorologickém ústavu v Praze-Komořanech. Kromě toho také píše knihy pro děti, především učebnice. (Olík)
  • Lovec Václav „Pan Lišák“ Slabyhoudek absolvoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze. Nabídku účastnit se jako jeden z expertů pořadu přijal v době, kdy ještě studoval. (Olík)

Reklama

Reklama