Reklama

Reklama

Na lovu

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2021, 45 min

Režie:

Michael Čech

Kamera:

Jozef Halász

Účinkují:

Ondřej Sokol (moderátor), Dagmar Jandová, Aleš Háma, Ester Geislerová, Jakub Prachař, David Svoboda, Ondřej Gregor Brzobohatý, Adéla Elbel (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Světově úspěšný televizní kvíz, ve kterém si můžete porovnat své znalosti s nejlepšími kvízovými mozky Česka! Tým soutěžících se pod taktovkou Ondřeje Sokola snaží uprchnout lovci a vyhrát peníze. (TV Nova)

Recenze (132)

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Nejdřív musím zmínit, že na klasické díly nekoukám. Sleduji jen Na lovu speciál se známými osobnostmi. A za mě hodně dobrý. Je fajn, že ve jménu charity se celebrity nebojí jít s kůží na trh, protože vědomostní soutěž je ukáže ve zcela jiném světle. Baví mě humor Ondřeje Sokola. No a lovec Vševěd...mít tak jeho znalosti. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Někde jsem četl, že zde došlo k podvodům v některé Zemi, kde byl tento pořad vysílán. Když si to teďka pustím, nedivím se. Lovec zapadne mimo scénu, pak dělá drahoty a pak to tam pálí hlava nehlava. Zvláštní je, že tento člověk v jiných soutěžích nevystupoval, protože ten by vyhrál i Milionáře. Sokol se snaží, ale formát nechápu jak to může mít diváky. Směšná výhra, pokud jí někdo vyhraje za tu dobu :D Jediný co je zde vcelku dobrý jsou otázky. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Doktor Vševěd začal trpět samomluvou, protože je prý fajn promluvit si s inteligentním člověkem." Vědomostní soutěže mám rád a tady je otázek fakt hodně. To mě baví. Vyhrát je však hodně těžký, protože záleží na délce otázek a rychlosti čtení otázek. Moderátor se sice tváří, že soutěžící jsou jeho tým, ale s lovci to má natrénovaný a ti odpovídají dřív, než přečte celou otázku. To se fakt nedá vyhrát, pokud není lovec po mejdanu nebo tam nestojím já. Já totiž vím, že vzorec kyseliny pentahydrogenjodistý je H5IO6, rozeznám fotbalistu od hyperbolickýho paraboloidu a ovládám i novelizaci Ohmova zákona: Čím je dívka lehčí, tím je menší odpor. To je sice všechno, co bezpečně umím, ale na Doktora Vševěda by to mohlo stačit. ()

Karbos 

všechny recenze uživatele

Si dělále prdel ne, je to vědomostní soutěžní pořad, je zpracován tedy poněkud okázale ale je to napínavé. Otázky jsou opravdu různorodé a dají se tam vyhrát, narozdíl od AZ, nějaké peníze a pěkně to odsejpa. Líbí se mi také pointa boje proti lovcům, kteří jsou opravdu dobří ale pořád jenom lidé... Má to aspoň nějakou přidanou hodnotu, narozdíl od hromady jiných konzumních pořadu. Není důvod tomu dát pod 3 a jelikož většina lidí si očividně při sledování připadala hloupě, páč prd věděla, tak tomu dám na truc plný počet, jděte a vzdelavejte se balíci ;) ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Riskuj s noblesním moderátorem Janem Rosákem to sice není, ale i Na lovu má něco do sebe. Lovci jsou nekompromisní, otázky zábavné a celé to schéma mě moc baví. Jediné mínus je velice slabý moderátor Sokol, který velmi často zabředne až do trapnosti. Tady by to chtělo změnu, jinak v pohodě. P.S. Kdo neví, který herec ztvárnil hlavní roli v TANCI S VLKY, měl by být okamžitě vyřazen ze soutěže. Pro nevzdělanost. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (20)

Reklama

Reklama