Reklama

Reklama

Na lovu

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2021, 45 min

Režie:

Michael Čech

Kamera:

Jozef Halász

Účinkují:

Ondřej Sokol (moderátor), Dagmar Jandová, Aleš Háma, Ester Geislerová, Jakub Prachař, David Svoboda, Ondřej Gregor Brzobohatý, Adéla Elbel (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Světově úspěšný televizní kvíz, ve kterém si můžete porovnat své znalosti s nejlepšími kvízovými mozky Česka! Tým soutěžících se pod taktovkou Ondřeje Sokola snaží uprchnout lovci a vyhrát peníze. (TV Nova)

Recenze (132)

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Od tohoto počinu TV Nova jsem popravdě nic moc neočekávala. Za mě se v televizi objevila jenom další soutěž z plejády propadáků. Přesto jsem si záznam našla a na oněch asi čtyřicet minut se podívala. A popravdě, ani toho nelituju. Tenhle pořad je v současné době asi to nejlepší, co v televizi v tomto čase vysílají. Je celkem vtipný, divák se z něho něco dozví a nedává soutěžícím nic zadarmo. Vlastně se ani nedivím, že "lovci" zatím žádná skupina soutěžících, alespoň z toho, co jsem viděla, neunikla a ty peníze si soutěžící nerozdělili mezi sebe. Jedinou výhrou pro ně je možná to, že si s nimi moderátor potřese rukou. Za mě je tohle rozhodně menší ztráta času než například Prostřeno, které se, alespoň dle mého názoru, za těch více než deset vysílacích let stalo poměrně ohranou záležitostí a divím se, že se na něj ještě někdo dívá. Až budu mít zase chvilku, kdy nebudu mít co na práci, což se neděje moc často, ráda se na tento pořad podívám, jestli ho tedy v té době budou ještě vysílat. Za mě plný počet hvězdiček proto, že je lepší než ostatní, rozhodně ne proto, že by byl tak skvělý a oněch pět hvězdiček si zasloužil. O tom, jestli za ten čas a zhlédnutí stojí si musí udělat obrázek každý z diváků sám, já jsem jeden z těch, kterým pár dílů stačilo a nemusím u něj sedět každý všední večer. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Doktor Vševěd začal trpět samomluvou, protože je prý fajn promluvit si s inteligentním člověkem." Vědomostní soutěže mám rád a tady je otázek fakt hodně. To mě baví. Vyhrát je však hodně těžký, protože záleží na délce otázek a rychlosti čtení otázek. Moderátor se sice tváří, že soutěžící jsou jeho tým, ale s lovci to má natrénovaný a ti odpovídají dřív, než přečte celou otázku. To se fakt nedá vyhrát, pokud není lovec po mejdanu nebo tam nestojím já. Já totiž vím, že vzorec kyseliny pentahydrogenjodistý je H5IO6, rozeznám fotbalistu od hyperbolickýho paraboloidu a ovládám i novelizaci Ohmova zákona: Čím je dívka lehčí, tím je menší odpor. To je sice všechno, co bezpečně umím, ale na Doktora Vševěda by to mohlo stačit. ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Tak tahle soutěž mě fakt baví. První minuta jsou jednoduché otázky ve velkém tempu. Pak přichází prazvláštní a všelijak obtížné otázky proti lovcovi a na závěr opět jednoduché otázky ve dvouminutovém zběsilém tempu. Lovci jsou všelijací. Vševěd ale podle mě porazit nejde. A Sokol je fakt vtipnej, co ten dokáže z toho minima vytěžit. [1008. hodnocení, 81. komentář, 48%] ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Na lovu sleduji každé ráno, když se vzbudím a hrozně mě tenhle pořad baví. Jsou tam skvělé otázky, Sokol a lovci se někdy navzájem uráží a někdy si i podporují a vůbec jim to nevadí, proč ne, že jo. Všechny lovce zbožňuji a říkám si v hlavě, tyvole jak tohle všechno můžou vědět.... i když spousta těch otázek byly jakožto dost vtipné až kyselé jednoduché. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Konečně prvni soutěž po Milionáři, která mě opravdu baví! Vševed nemůže být člověk, ten je rozhodně nastrčený z vesmíru. Mé srdce patří však Kalkulátorovi - ten je tak nesympatický, až je to sexy. Sokol je naštěstí stále ještě ftipný, a i z toho mála prostoru, který má k dispozici, dokáže obratně a pohotově vytěžit maximum. Jen mi připadá ukrutne nefér, že ve finálové honicce čte otázky soutěžím podstatně pomaleji než pak lovcum (obě strany mají 2 minuty). Sice chápu, že mu to vedení NOVY asi naridilo, neb se jim nechce vyplácet tak casto vyhry, ale problém to je a tu soutěž to v podstatě degraduje. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (20)

Reklama

Reklama