Reklama

Reklama

Na lovu

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2021, 45 min

Režie:

Michael Čech

Kamera:

Jozef Halász

Účinkují:

Ondřej Sokol (moderátor), Dagmar Jandová, Aleš Háma, Ester Geislerová, Jakub Prachař, David Svoboda, Ondřej Gregor Brzobohatý, Adéla Elbel (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Světově úspěšný televizní kvíz, ve kterém si můžete porovnat své znalosti s nejlepšími kvízovými mozky Česka! Tým soutěžících se pod taktovkou Ondřeje Sokola snaží uprchnout lovci a vyhrát peníze. (TV Nova)

Recenze (132)

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Tak tahle soutěž mě fakt baví. První minuta jsou jednoduché otázky ve velkém tempu. Pak přichází prazvláštní a všelijak obtížné otázky proti lovcovi a na závěr opět jednoduché otázky ve dvouminutovém zběsilém tempu. Lovci jsou všelijací. Vševěd ale podle mě porazit nejde. A Sokol je fakt vtipnej, co ten dokáže z toho minima vytěžit. [1008. hodnocení, 81. komentář, 48%] ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Koncept vedomostných súťaží mi je veľmi sympatický a keďže ich nikdy nie je dosť, snažím sa okúsiť každú jednu, ktorú u nás (v Česku a Slovensku) vyšla. Táto konkrétna je výnimočná v tom, že v porovnaní s ostatnými súťažnými televíznymi reláciami je výrazne dynamickejšia, akčnejšia, napínavejšia, zábavnejšia a teatrálnejšia, niekedy až príliš (a niekedy až extrémne príliš), čo je skvelým obohatením, ak už ste otupení sledovaním toho rovnakého a nudného formátu starších relácií, ktorý sa drží starých zabehnutých koľají a prichádza len s minimálnymi inováciami. A aj keď mojím obľúbencom ostáva naďalej Riskuj, tak toto je zmena s naozaj vysokou úrovňou (niekedy až obrovskou). Ondřej Sokol zvláda rolu moderátora na jedničku a lovci sú cool (môj najobľúbenejší je Jiří Martínek a.k.a Doktor Vševěd) a nejedenkrát som sa pristihol, že zadržiavam smiech. Najväčšia nevýhoda spočíva v dĺžke, kedy zvládnem pozerať jeden diel a baviť sa pri tom, s dvoma po sebe to už trochu začína byť problém, no po treťom to už nezvládam a potrebujem tú pauzu (a niekedy som rád, že sa donútim vydržať ten jeden). Preto som s hodnotením opatrnejší a ostávam pri troch hviezdach. Nutno však povedať, že táto show je ojedinelá a výnimočná aj v tom, že k nej existuje stránka s rôznymi štatistikami, kde je možné nájsť presný počet uchádzačov, ktorí v nej za celý čas boli, koľko korún celkovo vyhrali, koľko korún bolo nazbieraných na charitu, koľko kvízových otázok tam zaznelo, ktorý lovec má najväčšiu percentuálnu úspešnosť v počte správnych odpovedí (samozrejme kto iný ako najväčší frajer Doktor Vševěd) a veľa ďalších zaujímavostí. Ja som dozvedel mimo iné aj to, že Hviezdneho špeciálu č. 11 sa zúčastní legenda všetkých legiend, pán Rosák. A to už (či už ako milovníci Riskuj! alebo iných vedomostných súťaží) jednoducho potrebujete vidieť. ()

Reklama

meda2016 

všechny recenze uživatele

Pořad na jedno použití, inspekce vědomostí. Ondřej Sokol má snadnou práci, rychle předčítá, občas vtipný. Lovec proti soutěžícímu, shlíží naň z výšky, občas perlí poučky a vědomosti. Soutěžící předem odsouzený k defenzivě. Dal bych i dvě - ale vlastně mne to nebaví. 25%. ..... A když už moderátor - Ondřej Sokol je zábavný asi jako M. Preiss v Milionáři. Nějak to tam není, i když je to velice šikovný člověk a dělá všechno, všechno ...všechno. ()

Santa.Claus 

všechny recenze uživatele

Na lovu je tím nejlepším, co se objevilo na Nově od Chcete být milionářem? a Riskuj! Stále se vysílá AZ-kvíz, jinak se ale dlouhé roky žádná opravdu obstojná vědomostní soutěž neobjevila. Za jeden díl zde padne velmi vysoké množství otázek. Vyhrává se jen někdy. Ale dá se to, když máte určité vědomosti a trochu štěstí na otázky. A pokud zariskujete a zadaří se, tak se dají vyhrát i slušné částky. Některé otázky jsou jednoduché, jiné hodně náročné. Má obliba lovců: 1. "Doktor Vševěd", 2. "Kalkulátor", 3. "Kvízová dáma", 4. "pan Lišák" (první dva výrazně vedou nad další dvojicí). Stejně bych lovce seřadil i podle jejich kvality. V pořadu bych změnil ten nucený komentář při příchodu lovce vůči každému soutěžícímu. A hodně mi nesedí rádoby vtipný až trapný moderátor Sokol, který je jasně největším mínusem pořadu. Plus pouštění toho umělého smíchu. Takže dal bych přednost serióznějšímu kabátu, ale holt je to pořad na komerční stanici. Tyto výhrady mi ale výsledný dojem a přínos pořadu určitě nezkazí. ()

Karbos 

všechny recenze uživatele

Si dělále prdel ne, je to vědomostní soutěžní pořad, je zpracován tedy poněkud okázale ale je to napínavé. Otázky jsou opravdu různorodé a dají se tam vyhrát, narozdíl od AZ, nějaké peníze a pěkně to odsejpa. Líbí se mi také pointa boje proti lovcům, kteří jsou opravdu dobří ale pořád jenom lidé... Má to aspoň nějakou přidanou hodnotu, narozdíl od hromady jiných konzumních pořadu. Není důvod tomu dát pod 3 a jelikož většina lidí si očividně při sledování připadala hloupě, páč prd věděla, tak tomu dám na truc plný počet, jděte a vzdelavejte se balíci ;) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (20)

  • V reálném životě Viktorie „Belladonna“ Mertlová přednáší dějiny USA, Jiří „Doktor Vševěd“ Martínek je historik a pedagog, Václav „Pan Lišák“ Slabyhoudek právník a Jakub „Kalkulátor“ Kvášovský učitel na základní škole. (Olík)

Reklama

Reklama