Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hellraiser: Návrat mrtvých je poslední a nestrašidelnější díl zabijácké série. Zlo je opět stělesněno v postavě Pinheada (Doug Bradley), který vede armádu mrtvých, kteří vracejí k životu a mají ovšem velkou žízeň po krvi. Aby rozkryla jejich děsivé tajemství, pronikne do tohoto zabijáckého společenství reportérka v přestrojení Amy Klein. Každým okamžikem však může být odhalena a to by byl její konec… Je jisté, že Pinhead Vám, opět v celé své kráse, přinese další ďábelskou noční můru, na kterou jen tak nezapomenete! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (121)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Překvapivě ne až tak hrozné, jak jsem si myslel. Hlavním problémem novějších Hellraiserů není režisér Rick Bota (jeho režie se navíc od minulého dílu znatelně zlepšila), nýbrž scenáristé, kteří stvoří šílenou dějovou patlaninu, jež pak na konci už jen těžko dávají dohromady. Naštěstí se tentokrát podařilo vykouzlit docela obstojnou atmosféru, která dává tak trochu vzpomenout na skvělý první díl, a několik opravdu pěkných scén, tudíž slabší 3 hvězdičky můžu bez výčitek dát. Mé pořadí: H1, H5, H2, H7, H3, H4, H6, H8 ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele

Po hrozném šestém díle mírné překvapení, ta zápletka, včetně hlavní postavy, měla potenciál být vážně dobrá, ale jako by to nedotáhli do konce. Strašně mě mrzí že se tu s tím napětím a hororem nepracovalo více (lépe), a všechny snahy o děs se tak nějak míjely účinkem. Budovalo to jakousi atmosféru, nakonec to ale zase vypěnilo v nic. Ono mi celkově přijde, že jediný (!!) díl Hellraisera, který bych doporučil na více než jedno shlédnutí je pátej díl, ono to je většinou fakt pouze nadprůměrnej horůrek, kterej nevyčnívá zrovna nějakým perfektním zpracováním. Hrozně moc mě štve že ten potenciál prostě není nikdy využitej. Sakra to bylo v roce 2005 tak těžký, udělat jednoduché kvalitně napsané béčko s děsivým pinheadem v záporné roli, kde by nebyly tupé postavy a neshopní herci. Naštěstí tenhle díl celkem ujde, včetně hudby a prostě mi to přišlo sympatické, takže se asi nezlobím, ale znovu to vidět nehodlám. 60% ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Rick Bota zrejme v živote nepočul o niečom takom ako logika. Jeho predstava budovania príbehu je, že natrieskajme do toho všetko, čo nás napadne a ak nebudeme vedieť ako ďalej pokračovať, tak proste vložíme scénu, kde sa hlavná hrdinka zobudí zo sna. Tvorcom filmu je úplne jedno, že film ako celok vôbec nedáva zmysel, že ani pri zohľadnení zobúdzania a snívania jednotlivé scény nemajú zmysel, že vnútorná logika je roztrhnutá ako človek po stretnutí s Pinheadom a cenobitmi. Ach áno, Pinhead a cenobiti (= dvaja cenobiti, ktorí sa zobrazia ako background Pinheadovi na asi dve minúty) - nič o filme nepovie viac ako fakt, že pôvodný scenár bol pre úplne iný film a bol narýchlo prepísaný pre ságu Hellraisera. Jedna hviezda za Pinheada. PS: Rebríček série: H2, H1, H3, H4, ... H8, H10, H5, H6, H7, H9 ()

Luki.V 

všechny recenze uživatele

Jak vidím budu sám, ale mně se prostě DTV Hellraiseři líbí. Nepotřebuju 90 minut masakrů, cenobitů nebo psychedelických světů, stačí mi zábava a obstojná atmosféra. A to rozhodně Deader má, stejně jako dobrou kameru, hudbu a několik skvělých děsivých scén (v rámci DTV), hlavně návštěva bytu na začátku je skvělá. Efekty jsou taky nadprůměrné, teda pokud pominu závěr s "elektrickým výbojem". Tyhle flmy mám rád, podobně jako další DTV kousky jako Shallow Ground nebo Madhouse. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadá nadějně, ale zvrhne se to v celkem sračku. Co mě zaujalo, tak ten vůz metra, kde se tak kalilo a šukalo a erotickejma hrátkama hemžilo. Ten záznam na té videokazetě, jestli měl působit amatérsky, tak působil profesionálně se špatně provedenými amatérskými efekty (rozostření, krátké záběry etc.). A ten její otec znásilňovač vypadal z boku jak Karel Svoboda... Jo a ten Obsah/Info je zas o něčem úplně jiným. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Aj keď sa dej odohráva v Londýne, peniaze v obálke, ktoré dal Charles (Simon Kunz) Amy (Kari Wuhrer), sú americké doláre. (beso74)
  • Kresby na zdech redakce Amy (Kari Wuhrer), které se ve filmu objevili, vytvořil autor námětu filmu Clive Barker. (gogos)

Reklama

Reklama