Reklama

Reklama

Česko Slovensko má talent 9

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní / Zábavný
Česko / Slovensko, 2021, 75 min

Obsahy(1)

Česko Slovensko má talent (ČSMT) je nejúspěšnější světová talentová show, která se letos po loňské koronavirové odmlce dočká své už 9. řady. Složení poroty zůstává stejné – Jakub Prachař, Marta Jandová, Diana Mórová a ostřílený Jaro Slávik. Nově se vedle Davida Gránského představí jako moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská. Porotci budou moci opět využít zlatý bzučák, který účastníka pošle rovnou do finále, a nebude chybět ocenění Zlatý Pátrovič pro nejzapálenější soutěžící. Na scéně se znovu objeví legendární postavička a účastník všech ročníků – pan Pátrovič. S jakou písní a náladou přijde tentokrát? Účinkující přijeli z celé Evropy, ale také z USA, Austrálie, Afriky, Brazílie, Japonska nebo Izraele. V minulých ročnících se hlásili kromě Čechů a Slováků nejvíce občané Ruska, Ukrajiny a Polska. Letos svůj talent chtěli z cizinců nejvíce předvést trochu překvapivě Španělé. Další novinkou na Prima online bude možnost nahlédnout do zákulisí show a podívat se na účinkující i porotu trochu netradičně, a to díky Marianě Prachařové. Tisíce lidí prošly předcastingem v českých a slovenských městech už v loňském létě a také online castingem. Tradičně se nejvíce přichází prorazit se zpěvem a tancem. V aktuálním ročníku se objevilo více silové akrobacie a podívaná to bude nejen parádní, ale i dechberoucí. Podaří se někomu z Česka konečně přerušit šestiletou nadvládu Slováků? (TV Prima)

(více)

Recenze (24)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ešte to nenarazilo na úplné dno, ale porota už púšťa kohokoľvek. Hlavne ak je to príslušník menšiny, vtedy sú standing ovations aj 10 minút a Slávik ohýba chrbát hlavne pred osadníkmi z Luníka, ako by to boli najtalentovanejší ľudia na svete. Rovnako tak veľmi vľúdny je aj k úchylákom, ale tu sa nie je čo čudovať, veď medzi nimi začínala jeho kariéra. O tuposti Mórovej sa rozprávať ani nemusíme. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Smutná záležitost. S různými typy reality šou se roztrhl pytel. Umělci nic nového nevymyslí a tak nás baví těmito pořady. V řadě z nich se jenom řeční a vymýšlejí se různé historky, které se nikdy nestaly,  jiné fungují jako seznamka, přehlídka kutilů, kuchařů, pekařů či cukrářů. V tomto případě jde o přehlídku amatérských talentů, no zkrátka, diváci bavte se sami, my na to budeme za vysoké honoráře dohlížet. ()

Reklama

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele

Náhodou jsem v televizi chytil část, kdy paní sice nevydala úplně nejlepší výkon, ale budiž. Co mi však přišlo nechutné, byla reakce poroty. Několika minutové zesměšňování vedené Jakobem Prachařem, bylo zakončeno čtyřmi kříži a otázkou, která mne zvedla ze židle: ,,kdybyste měla svůj dnešní výstup na procenta zhodnotit, kolik by to asi tak bylo?" Si dělá prdel ne? A víš ty šašku kolik procent má přihlouplej pořad kde děláš porotce? Právě teď již neobhajuji zmíněnou paní, která byla opravdu příšerná. Ale do očí bijící je, že ačkoli úspěchy porotců nejsou nijak velké a ani jeden z nich talent stejnak nepozná, tak si tam sedí hezky za stolem se samolibými obličeji a tváří se, jako by snad snědli veškerou moudrost světa. Režie tomu také moc nepomáhá, neboť neuvěřitelně tlačí na pilu a až zoufale se v obecenstvu snaží vzbudit nějaké emoce. V poslední řadě ještě zmíním moderátory, kteří spolu tvoří snad tu nejzbytečnější dvojici jakou jsem kdy viděl. Již to by stačilo, abych tuto soutěž považoval za televizní dno, ale schválně zkuste sami nahlédnout za oponu a přečíst si například jak jsou s podepsanými smlouvami spokojení výherci a nebo proč vlastně polovina soutěžících ani nehovoří česky.  5% ()

UncleG odpad!

všechny recenze uživatele

On nám, soudruzi, ten talentový genfond za těch devět let značně prořídl, že? ... Tuhle televizní žumpu jsem od pradávna nikdy nesledoval, ale člověk sem tam (chca necha) narazí na nějaký ten útržek. Takovým překrásným střípkem z mozaiky, který se mi posledně zasekl do paty, byl výběr toho nejlepšího z deváté série. Pořadem "Československo má Slivestra" nás oblažila TV Prima poslední den roku 2021. Člověk se občas rád trýzní, ale míň bolestivé než sledovat tenhle "vrchol zábavy", by bylo vydloubat si lžící bulvy a vyjít do ulic se zapálenými dělbuchy v očních jamkách. Pamatuju si  jakési artistiní trio svalovců, kteří předvedli dohromady čtyři nejisté, šmajdavé zvedačky... Několik velmi průměrných zpěváků, kteří dostali od poroty standing ovation, zamtímco Jaroslávek se tvářil, že neví, kde je a co se děje. Pak nějakého bulhara, co rozstřelil balónek kuší . Porota byla u vytržení, zatímco Jaroslávek od samého překvapení opět vypadal, že neví, kde je a co se děje. A pak tam přišla nějaká rómská uklázečka se záměrem zpívat, a byla nadšeně puštěna dál, aniž by zazněl jediný tón písně. Pak už divák sám neví, kde je a co se kolem něj děje... Tenhle pořad může zachránit už jen eutanázie. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Vážně? Pořád tolik talentů? Soudnost šla dávno stranou. Kdo posoudí, co je talent, co obyčejná píle a co prachobyčejné hazardování s vlastním zdravím? Každé dítě, ač předvede cokoliv, prakticky automaticky postupuje, kdokoliv se „silným“ příběhem á la umřel mi otec/teta/morče zrovna tak. Postup z castingových kol pro soutěžící nemá žádný význam, samotné vyvrcholení každé série je pak ohromný průšvih. Porota dál nepřirozeně huláká, máchá rukama a permanentně stoupá. Zůstává aspoň vtipně trefný Jakub Prachař. ()

Galerie (155)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama