Reklama

Reklama

VOD (1)

Pán a pani Smithovci sú len jednou z mnohých dokonalých dvojíc z vymydleného stredostavovského predmestia... až kým nevyjde najavo, že v skutočnosti sú obidvaja nájomnými zabijakmi, ktorí pracujú pre dve konkurenčné agentúry a ich úlohou nie je nič iné, ako odprevadiť zo sveta jeden druhého. Hlavných úloh sa ujali Brad Pitt a Angelina Jolie pod vedením režiséra Douga Limana (Agent bez minulosti). Obidvaja protagonisti sa na svoje úlohy dôkladne pripravovali na strelnici, pričom Angelina Jolie svojho partnera prekonala. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (930)

Amarcord_1 

všechny recenze uživatele

30% -Pár spektakulárních akčních scén a sympatický pár v hlavních rolích jsou jediné klady tohoto paskvilu, ježhož scénář, jsa si vědom své vlastní bezvýchodnosti, hloupne s každou přibývající minutou. Koukněte se radši zvlášť na nějaký Matrix a Válku Roseových. Tento film je tak trochu „2 in 1“ z obou zmiňovaných, a zoufale nefunguje. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Doug Liman nemá talent Camerona a nedokáže efektně skloubit akci s komedií. Vznikl žánrový mutant, který nenabídl ve svém "oboru" absolutně nic nového a hlavní problém je, že ani to staré a osvědčené tady moc nefunguje. Dočkáme se všech možných technických vymožeností, superpočítačů, supermoderních interiérů, rychlého střihu, akční kamery - prostě a jednoduše tam Doug Liman naplácal naprosto všechno a není to to pravé ořechové. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Mé krční mandle by si sledování filmu náramně užily, kdybych si ovšem při zívání vychovaně nezakrývala tlamu dlaní. Ryzí nuda, kterou do průměru vytahuje pouze fakt, že nejsem vůči Bradu Pitkovi imunní, i když má právě odpudivý sestřih golfového trávníku (samozřejmě je míněna "délka" na greenu, rough by byl žádoucí a fairway v normě). Pokud chcete zábavnou romanticky akční komedii o manželské krizi, zvolte "Pravdivé lži"... jestli si teda mermomocí nechcete pocvičit držkové panty, pak jste u pana a paní Smithových na správné adrese. Ježkovy bodliny, já zívám, jenom si na ten film vzpomenu! 50% ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Scénář je značně děravý, špiónský lore lajdácký a první polovina filmu je zbytečně vleklá expozice. Ale naštěstí to zachraňuje rámování sezením u vztahového terapeuta a skvostně kulminující druhá půlka. Ta se zapíše do paměti nejen skvěle rozehranými akčně-vztahovými scénami, ale také konečně onou dynamikou páru a chemií mezi protagonisty, které v první půlce zcela absentují. Ostatně také až v druhé půlce dojde na nějaké akční sekvence, přičemž jejich přednost spočívá v tom, že dokáže kombinovat moneyshoty s rozvíjením vztahu titulního páru. Ale přes to člověk velmi těžce zahání myšlenku, že navzdory zjevné ambici se tohle na "Pravdivé lži" prostě nehrabe. ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Angelina je ženská, na kterou se mlsně zadívá drtivá většina mužského pokolení a asi i ženského .-), Brad je taky líbivej týpek, který vrtá pro změnu ženskému pokolení v hlavě, Smithovi jsou oddechová záležitost... žádné drama překvápka,je to prostě jen a jen konzumní záležitost a zábava, což není ani dobře a není to ani špatně, je to prostý fakt. Kdo čeká víc - bude zklamán, kdo čeká konzum bude maximálně spokojen. Já jsem se konzumně a vizuálně uspokojil, ale ve skrytu duše jsem i vzhledem k trailerům a mediální štvanici čekal víc.... ()

Galerie (104)

Zajímavosti (35)

  • Film se odehrává kolem a v New Yorku, ale během honičky v autech, kdy Jane (Angelina Jolie) a Johna (Brad Pitt) pronásledují tři BMW, je jasně vidět cedule, označující Los Angeles. (Miro_CZ)
  • Natáčelo se od 5. ledna do 22. dubna, 12. srpna do 31. října 2004 a od 14. do 18. března 2005 v Kalifornii, New Yorku, Coloradu a v Itálii. (Varan)

Související novinky

Phoebe Waller-Bridge opouští Mr. & Mrs. Smith

Phoebe Waller-Bridge opouští Mr. & Mrs. Smith

08.09.2021

Herečka a scenáristka Phoebe Waller-Bridge (Potvora) si nakonec v seriálovém remaku akčního thrilleru Mr. & Mrs. Smith o manželském páru špionů nezahraje. Důvodem byly bohužel kreativní neshody… (více)

Pan a paní Smithovi mají nové tváře

Pan a paní Smithovi mají nové tváře

15.02.2021

Studio Amazon se rozhodlo oživit populární akční komedii Mr. & Mrs. Smith z roku 2005, v níž si tehdy zahráli Angelina Jolie a Brad Pitt. Nově se však příběh zpracuje do seriálu, v němž si hlavní… (více)

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

05.05.2019

Studio Lionsgate najalo režiséra hororů Smrt ve tmě a Lesní duch Federica Álvareze, aby dohlédnul na přetáčky chystaného sci-fi blockbusteru Chaos Walking s Tomem Hollandem (Spider-Man: Daleko od… (více)

Pitt a Jolie u moře

Pitt a Jolie u moře

19.07.2014

Angelina Jolie zahájila svoji režisérskou kariéru před třemi lety dramatem V zemi krve a medu. Na začátku příštího roku uvidíme její válečný životopis Nezlomný, studio Universal už nicméně stihlo… (více)

Reklama

Reklama