Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svatba

  • USA American Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skandální hrdinové, které milují diváci po celém světě, se vrací u příležitosti velmi významné události ve filmu Prci, prci, prcičky 3: Svatba. Jim a Michelle se berou. Stifler plánuje rozlučkový večírek a Jimův otec, samozřejmě, je vždy po ruce s nějakou skvělou otcovskou radou. Parta z filmu Prci, prci, prcičky je zpátky s další porcí nezaměnitelného obhroublého humoru. Jestliže tedy chcete zjistit, co po nocích nedělat v gay baru, pokud chcete slyšet, proč sex s babičkou nikdy není dobrý nápad a proč ochlupení pohlavních orgánů se svatebním koláčem tvoří špatnou kombinaci – jste na správném místě. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (498)

luka4615 

všechny recenze uživatele

U třetího dílu této legendární teenagerovské ságy už je bohužel trochu znát kvalitativní úpadek. To, co tak výborně fungovalo v předchozích snímcích zde totiž z nějakého záhadného důvodu funguje jen z poloviny, pročež jste tu další polovinu nuceni sledovat poměrně trapné gagy a scény, což k původnímu duchu přechozích snímků vážně moc nepasuje. Škoda. PS: Tímto počinem pro mě na dlouhou dobu tato série skončila, jelikož další díly jsou jen přehlídka zoufalosti a nudy. „Hey, Mr. Party Guy, how ya doin'? Ya havin' a good time? Can I get ya a Gin and Tonic? Ring-Ring, oh hold on. Hello? Yeah? Haha! It's for you, it's GET TO WORK, FUCKER!“ ()

ChewieDC 

všechny recenze uživatele

První díl byl úžasný, druhý si k mému překvapení udržel nadprůměrný standard. A třetí díl není nijak pozadu. Komplexně je sice nestabilní, ale celou prcičkovskou sérii dělají momenty, které si zapamatujete. A ve trojce jich je opravdu požehnaně. A pokud hledáte hlavní charakter, je jím ve třetím díle rozhodně Stifler! ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

Tie akože "vtipné" situácie sú vždy tak nasilu našrubované do filmu, že sa stali až príliš ľahko predvídateľné. V prvej časti sa to ešte dalo akceptovať a pár ich bolo aj vtipných, v druhej časti to už prestalo byť vtipné a v tretej to už je sled trápnych scénok, na ktorých sa ťažko dá zasmiať, keď minútu dopredu viete, ako to asi skončí. No v porovnaní s inými teen "komédiami" ide ešte o celkom sofistikovaný filmový počin, aj keď s minimom vtipných momentov. Jediný krát počas celého filmu som mal úsmev na perách, keď Stifler zjedol psie hovno, lebo s takýmto vyvrcholením tejto scénky som fakt nerátal, aj keď som vedel, že pre scenáristu nie je žiadna nechutnosť tabu. Ešteže túto sériu drží ako tak nad vodou Seann William Scott, bez ktorého by ten chabý dej prepletený trápnymi scénkami bol úplne o ničom. S jeho oduševneným výkonom sa to dá pozrieť. Aký to kontrast v porovnaní s mrtvolným Thomasom Ianom Nicholasom, ktorý ako by tam ani nebol. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Dvě a půl hvězdičky. První polovina je vyloženě zoufalá a vyniká v ní režijní neschopnost Jesseho Dylana. Celá řada scén není ani vtipná, ani zábavně nechutná, ani nějak trapná, jen prostě vyzní do prázdna, což je právě Dylanova zásluha. Jako důkaz doporučuju srovnat taneční souboj Stiflera s nabušeným gayem s dancematchi ve Starskym nebo Zoolanderovi. To je úplně jiná liga. Naštěstí poslední půlhodina trochu narovnává dojem, protože film najednou začne mít atmosféru i jakous takous působivost. Ale to už je pozdě, navíc když u oltáře s výborným hercem Biggsem stojí taková matná Michelle. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Naši mladí a neklidní hrdinové už pomalinku dospívají a jeden se dokonce chystá strčit hlavu do chomoutu. Kupodivu je to spíše plus, American Wedding jakoby umocňuje "kultovní" zážitek předchozích dvou dílú a relativně "důstojně" uzavírá trilogii Prci, prci, prcičky známou pro svůj perverzní, záchodový humor. Zdálo se mi, že American Wedding se na oko snaží působit trošičku dospěleji, aby o to více vynikl onen jakoby nechtěný pubertální humor a to se daří více než dobře. S odstupem času musím říct, že jsem si to velmi užil, není to typ humor, jemuž byste se měli oddávat nějak často, v perverznostech a nechutnostech není ukryta inteligence, či životní pravda, jako to dokáže Kevin Smith, nicméně zábava, smích, zakrývání si očí rukou a přitom snaha koukat skrz prsty tady je a já tak po letech završují čtvrtou hvězdu! 7/10 ()

Galerie (134)

Zajímavosti (35)

Reklama

Reklama